Няма да преча, ще съм част от решенията!

Плевнелиев ще работи денонощно за модерна България
Обновена: 30 окт 2011 22:07 | 30 окт 2011 22:07,
304
Няма да преча, ще съм част от решенията!
Снимка: БТА
Подкрепата ни мотивира още повече да работим денонощно за европейското развитие на България. Това заяви избраният за президент Росен Плевнелиев, който заедно с вицепрезидента Маргарита Попова, премиера Бойко Борисов, шефа на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов и още много поддръжници победоносно влязоха в НДК. 
 
Под съпровода на викове: Победа, победа! Плевнелиев обеща в бъдещата си работа да налага вето винаги, когато има аргументи. 
 
"Няма да пречим, ще бъдем част от решението", каза още той. 
 
На въпрос дали битката на изборите е била между Борисов и Доган, Плевнелиев отговори лаконично: 
 
"Битката беше правилно формулирана между тези партии, а личностите, които бяха подкрепени от партиите, вече показаха своите каузи". 
 
Плевнелиев благодари на всички български граждани, които са го подкрепили и са показали, че има активно гражданско общество. 
 
Той обеща, че ще работи за една модерна държава, прозрачно открито. По думите му дългосрочната цел е "да имаме икономика, доходи и социална политика". 
 
Президентската институция щяла да бъде отворена към гражданите и изпълнена с ново съдържание. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
295
0
 
3
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е В РЪЦЕТЕ НА ГЕРБ!!!- Вече никой не им пречи, та като европейци да публикуват СЪВМЕСТНА ДЕКЛАРАЦИЯ на Парламента, Правителството и Президента, че с бюджета за 2012г., ще започнат да спазват "Харта за правата на човека":Член 25 от Хартата: - Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване, при старост, както и при други по-нататъшни загуби на средствата за издръжка, по независещи от него обстоятелства. - Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа. Какви са минималните ЧОВЕШКИ изисквания:- "Жизненият минимум" (гладуването) е 298лв. За физически геноцид!- "Социалния минимум" е 686лв. За социален геноцид!!- "Издръжката на едно дете" е 370лв. С по-малко се извършва Национален геноцид...!!!- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2112лв., а средната заплата е само 640лв...Днес: - 70% от работещите (1.8 мил.) са Социални аутсайдери хора лишени от обществен живот, заради незаплатеният им труд, а те издържат 5.0 милиона Към тази цифра трябва да прибавим и 60% от пенсионерите - около 1.0 мил. Да не забравяме и около 0.7 милиона, живеещи с доходи под Границата на глада от 298лв. (границата на убиване чрез глад, както в концлагерите) или общо 6.7 милиона, а всичко това е:- Грубо потъпкване на Хартата за правата на човека!Извод:- В България живеят Нормално около 0.3-0.5 милиона души Помните ли кой написа - НАРОДЕ...????, а неговия съратник добави Кой те в таз робска люлка люлее? А ехото отговаря:- Парламент, Правителство и Президент И ЯВНО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е ТОЙ
294
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А кога ще спи?
293
0
 
4
 
! Отговори
перун преди 12 години
Честито г-н Президент! А какво ще направите когато въпреки аргументите Ви, на второ четене в парламента мине върнатият от Вас текст? Ще го обнародвате ли, или ще го хвърлите в коша при риск от оскане на импийчмънт?
292
1
 
4
 
! Отговори
емо преди 12 години
Че то на никой и през ум не му е минало, че ще пречиш!
291
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Няма да пречим, ще бъдем част от решението"Точно така, няма да пречите на шефа и ще слушкате.На нас да ни е честито завръщането на тоталитаризма и култа към личността.
290
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как така мен не ме страх и каде е тоя страх? Къде е полицията ,която репресира ? Ако ви се струва ,че когато полицията си върши работата и ви глобява ,за това ,че сте некадърни шофьори и буйни и диви селски пияници , тогава ,за какъв ред и привилегии мрънкате. Аз съм доволен от това ,което заработвам, виждам нови и асфалтирани улици, движа се с метрото и ми е много хубаво в България. Да е честита победата на ГЕРБ и дано всички разберете ,че сме заедно и трчбва да работим заедно в България.
289
2
 
10
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
"Ало, Роска!""Да, гоподин Борисов..."
288
0
 
17
 
! Отговори
sram za bilgarina преди 12 години
Подмяна на вота с чували, над 700 000 невалидни бюлетини, недопустим (огромен) брой сгрешени изборни протоколи, купен вот (*** и бедните турци и българи), контролиран вот (държавните служители, администрацията и работниците на олигарсите), ограничаване на избирателните права (забранителните списъци на МВР и ГРАО и невъзможността да се гласува при огромните опашки), две години заплахи и политически репресии, плюс медиен монопол и купени социолози ... Такива са изборите, които направиха Боко и Чоко... Няма ЛЯВО, няма ДЯСНО, ДЕМОКРАЦИЯТА е натясно ...Факта, че все повече хора се изнасят от България, че талантливите деца, ученици и студенти мислят само как да пробият навън, е достатъчно показателен колко е успешно управлението на страната. Замразени доходи, замразени еврофондове, замразено бъдеще на цял един нещастен народ.резултата е че сме на опашката на Европа.
287
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България избра този на снимката.
286
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сега вече ще ни пуснат ДЕФИЛЕТО ЗА ВЕЛИНГРАД - на 31октомври . БЕШЕ ОБЕЩАНО ОТ ГЕРБ И ПЛЕВНЕЛИЕВ! ЧАКАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА ЗАПОВЕД ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДВИЖЕНИЕТО !!!
285
3
 
15
 
! Отговори
black sea преди 12 години
А бе пичове, не ви ли се струваше унизително да се гласува на тия избори - всъщност не ви ли се струва унизително самото съществуване в БГ - пропиляни животи. Рапона ( тиквата ), соло ташака му президент, незадоволеното вице плюс опонентите му не коментирам. Ама да ви е хак - човек живее както кара колата си. А като гледам как се кара в БГ........
284
4
 
33
 
! Отговори
joko преди 12 години
Марионетка и мишок. Еваларка българи :)
283
2
 
13
 
! Отговори
до 288 преди 12 години
В бизнеса с цигарите ли си?
282
2
 
6
 
! Отговори
284 преди 12 години
Аз мисля, че тя го шамаросва, виж го как гледа като пребито кученце и главата му все бяга на една страна.
281
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И аз съм доволен от парите ,които заработвам при това управление...Купих си чисто нова кола и то с плащане кеш !Да му мислят мърлячите и мързелите !
280
7
 
19
 
! Отговори
! преди 12 години
Хора, моля ви, Сложете ръка на сърцето си и ми кажете не виждате ли разлика в словото, речта на двамата кандидати, идеите им? Евала на Калфин, Евала на човека, защото даде всичко от себе си.
279
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Естествено, че няма да пречиш. Та ти си една мариотнетка на тиквата, и подскачаш като кученце. Президент станал.***.
278
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
282,Мутрата е твой министьр председател не мой. От вас да си сьбира даньците за магистралите и вас да ви трепе с цецовата полиция. Аз отдавна гласувах с краката си... хахахаха
277
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плевнелиев бие жена си и жена му е подала молба за развод.
276
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не искам ГЕРБ да ми увеличава заплатата!Сам ще го направя ,но и сега ми стигат 1700 лева....