Време е Костов да поеме отговорност, изрепчи се Димитров

Писнало му да носи чужди грехове, иска вот на доверие от СДС
Обновена: 1 ное 2011 16:08 | 1 ное 2011 16:08,
151
Време е Костов да поеме отговорност, изрепчи се Димитров
А преди се гледаха в очите. Снимка: Булфото

Лидерът на СДС Мартин Димитров обяви, че предстои сериозно преосмисляне на цялостната коалиционна политика на партията, която включвала всички партии потенциални партньори.

"Компромисите, които направихме досега, ще бъдат сведени до минимум, писна ми СДС да носи чужди грехове", каза Димитров и отправи остри критики към лидера на ДСБ.

"Не си спомням Иван Костов да е поел отговорност за каквото и да било, а е крайно време да свърши тази работа", посочи той в коментар на критиките на тъмносиния лидер за провала на СДС на президентския вот с издигнатата кандидатура на Румен Христов.

Още по темата
Димитров обаче призова Командира, ако има да му казва нещо, да не го прави през медиите, а да отиде в централата на СДС. 

Синият лидер се зарече, че ще поиска вот на доверие от Националния съвет на СДС на 22 ноември.

"Мисията ни ще е да бъдем разумната алтернатива на ГЕРБ", зарече се той, но поясни, че ще имат интелигентно опозиционно поведение.

В отговор на въпрос Димитров посочи, че ГЕРБ и ДПС играят театър пред българското общество.

"Най-големите опоненти Бойко Борисов и Ахмед Доган имат допирни точки, когато трябва да се напомпа рейтингът на Борисов, се появява Доган и го прави", заяви синият лидер.

Мартин Димитров обяви още, че СДС ще искат да бъде касиран изборът за кмет на Плевен.

Мотивът им: множество манипулации, благодарение на които е спечелил кандидатът на ГЕРБ.

"Един изключителен кмет е напът да загуби с изборни манипулации", съжали накрая Мартин Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не се коси толкова за Костов, глей ся кви убавци те оправят, бицепси, стойки, чалъми, пинизи, ум да ти зайде.Все бивши ***,като теб и по-спокойно червеното знаме развявай...По-леко майна, инфаркта ти е на челото !
90
12
 
1
 
! Отговори
до 83 преди 12 години
И.Й.КОСТОВ ,НЕ ОСТАВИ ОЩЕ..... СЛЕД 1989г., -------СДС,БГА -БАЛКАН,ПРАЗНА ХАЗНА,ЕЛЕКТОРАТ,ОБРАЗОВАНИЕ И КУЛТУРА,ДЕМОКРАЦИЯ,.....!
89
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само като видшт снимката с ПОЛИТИКА Иван Костов мръшляците се гънат като червеи на въдица...с пяна на устичките си...пфу! НЕЩАСТНИЦИ!
88
8
 
4
 
! Отговори
sin fen преди 12 години
Абе кои бяха тея СДС ??? чак пък и национален съвет имали ??? те нямат една махала избиратели - национален съвет ше ми правят !!! НЕКА СИ НАПРАВЯТ МАХЛЕНСКО СЪБРАНИЕ ПРЕД БЛОКА, И БЕЗ ДРУГО ВСИЧКИ МОЖЕ ДА СЕ ПОБЕРАТ НА СТЪЛБИЩНАТА ПЛОЩАДКА !!!
87
7
 
4
 
! Отговори
Френ преди 12 години
до Олигооооо: Шушляк , твоя Костов отдавна трябваше да облече раето.Той е човека със най-голям принос са разбиване на българската икономика.При него бяха най-големите кражби на държавната собственост.
86
1
 
7
 
! Отговори
кара колю преди 12 години
да поеме отговорност за твоите глупости ли?кой те караше да се сортачваш с тези ментета?кандидата ти не ставаше,другия на дсб-щеше да вземе много повече гласове!има една приказка-да е вино да ти налея,ама то акъл,братко...Костов има неща за които е виновен,но за твоите възможности е невинен!
85
9
 
3
 
! Отговори
до 83 преди 12 години
За малко и да ти повярвам на глупостите :-)) Костов изгонил мутрите хахаха :-)) А на кого подари предприятията чрез приватизацията!!!
84
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Крайно време е да спрете с папагалските си коментари. 3. Нефтохим приключва 1996 г. със загуба от 85 млн. (сегашни) лева и е единствената рафинерия в света, отчитаща загуби пета поредна година. От 1993 до 1996 г. предприятието е източвано не само на входа и на изхода, но съвсем официално и от държавата. През 1995 и 1996 г. например горивата са продавани на вътрешния пазар по цени, определяни от правителството, които са били с до 50 % по-ниски от разходите само на суровината за тяхното производство. За да не се помпала инфлацията!!4. Никоя банка и никой доставчик в света (и най-вече руските доставчици) не желаеха да кредитират такова предприятие. В началото на 2007 г. Нефтохим на практика беше фалирал.5. С огромни трудности правителството на Иван Костов успя да стабилизира Бургаската рафинерия, но през 1999 г. състоянието й все още беше на ръба. Предприятието се нуждаеше от минимум 100 млн. долара свежи оборотни пари за възстановяване на нормалната му дейност и от над 300 млн. долара инвестиции.6. Заради състоянието на рафинерията (до което я доведе правителството на честния премиер), а не заради користни комбинации на Костов, към приватизацията на Нефтохим практически нямаше интерес от световните корпорации. Впрочем купувачът Лукойл беше препоръчан от консултантите по приватизационната сделка Артур - Андерсен & Кредитандщалт. Шел за съжаление се отказа от Нефтохим и вместо в производство инвестира в бензиностанции и търговия с нефтопродукти.7. Освен от окаяното финансово състояние западните компании бяха отблъснати и от остарялата технология и свръхнаситеността на регионалния пазар с горива. Румънските рафинерии, макар и в по-добро състояние, по това време също не привлякоха водещи световни инвеститори и някои от тях бяха закупени от по-малки европейски и руски компании Защото "умните комунисти" я бяха проектирали да работи само с руски петрол и за нито една западна компания рафинерията не представлявяше интерес
83
8
 
2
 
! Отговори
дУ 81 преди 12 години
Брато,вземи си го на рамо, и си го отнеси в къщи ,...лицето ---И.Й.КОСТОВ ,за да те изгони и ....жена ти!
82
2
 
13
 
! Отговори
до кресльовците преди 12 години
Колкото до правителството 1997-2001, ще цитирам следното; когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари:1. Месечна инфлация 300%.2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал под нивото на възможния минимум.4. Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия.5. Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции МВФ и СБ.9. Дългове към външни кредитори над 13 милиарда долара.10. Пълен блокаж на държавата и разгул на бригадирското движение на мутрите. Власт на СИК, ВИС, ***, 777 и др. такива. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха освободени само назначените от БКП/БСП бизнесмени.2.Какво остави след себе си Иван Костов? Ето какво:1. Месечна инфлация 0,2 % годишна 3%.2. Национална валута 2 лева = 1 долар.3. Валутен резерв 3,7 милиарда долара4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.5. Средна заплта 250 лв = 125 долара.6. Средна пинсия 130 лв = 65 долара.7. Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8. Възстановени връзки със световните финансови институции МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9. Външен дълг на България- намален до 9,5 милиарда долара.10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.Започна да има ред.Така че е добре да си спомните всичко това, да си дадете сметка, кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените престъпления по време на управлението на ОДС
81
12
 
2
 
! Отговори
....ДААА,И.Й.КОСТОВ преди 12 години
Най-големия крадец от 1989г.....ФАКТ ,НЕОСПОРИМ !
80
4
 
9
 
! Отговори
Олигооооо преди 12 години
Омирайте бе *** дето не харсвате Иван Костов мое ли да сте толква обити бе мръшляци такива
79
4
 
2
 
! Отговори
ФЪФ---БГ преди 12 години
Народните "БУДИТЕЛИ"----И.Й.КОСТОВ ,МАРТИН ДИМИТРОВ,Р.ОВЧ.,Р.ПЕТКОВ.,СТАНИШЕВ.,симеон-две,АХМЕД ДОГАН,ПЪРВАНОВ ,АЛ.ПЕТРОВ,И-КРАТКО/Й/СОКОЛОВ,КРАЛ КИРО ,ПЕШО СУМИСТА,КИРО-ЯПОНЕЦА,ХРИСТО БИСЕРОВ,М.КУНЕВА,НАДЕЖДА НЕЙНСКИ,МИТЬО ОЧИТЕ ,МАРГЕНИТЕ ,САКО ,МАКО И ДАКО ,......ТЕ СПЕЧЕЛИХА ОТ БГ ---ПРЕХОДА ---20Г.!
78
3
 
9
 
! Отговори
Олигооооо преди 12 години
Шшшш ей фъфляк на теб пък кво ти е виновен Иван Костов ве баси ла*ното. Ше ти се смеят и гаргите ве ***
77
0
 
9
 
! Отговори
tuzarya преди 12 години
всички в този сайт сте ми много интересни! разделили сте се на ГЕРБери и БСПари, а не виждате, че всички крадът - дори и сегашните! В тази държава трябва да ни управляват само германци! Всичко друго е както каза не дотам интелигентния Бойко Борисов "лош материал". И на мен не ми хареса, но на практика е така - ние наистина сме лош материал!!
76
6
 
0
 
! Отговори
ISTINATA преди 12 години
, PO SVIDETELSTVA NA SVOI BLIZKI IVANCHO E POLUCHIL TRAVMA ZA TZYAL ZIVOT,CHE SI E OSTANAL SAMO KANDIDAT CHLEN,NO PONE E SPODELIL PORIVITE KAM SVOBODATA POD EDIN YRGAN S PARTIINATA SEKRETARKA.EHH,ZARADI LICHNI INTERESI PRODADE SINYATA IDEA,IVANE, SEGA NE MOZETE I EDIN FAITON HORA DA SABERETE OKOLO SEBESI,***.
75
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на Костов, това е истински политик!
74
5
 
8
 
! Отговори
до 72 преди 12 години
Това е майтап, нали? :-)) Бакърджиев, Костов, Софиянски...Това са най-големите крадци на прехода!
73
12
 
9
 
! Отговори
БИВШ СЕДЕСАР преди 12 години
КОСТОВ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП. НИКОЙ НЕ ГО БРЪСНЕ ЗА СЛИВА. МИЛИОНИ ХОРА БЯХА ИЗЛЪГАНИ ОТ ТОЗИ ПРЕБОЯДИСАН КОМУНИСТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
72
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преподавателят по "Политикономия" ли е демократ? Хахахаха :-))) Поне едно е ясно, в България вече не останаха простаци, които да вярват на глупостите на Лостов!