Време е Костов да поеме отговорност, изрепчи се Димитров

Писнало му да носи чужди грехове, иска вот на доверие от СДС
Обновена: 1 ное 2011 16:08 | 1 ное 2011 16:08,
151
Време е Костов да поеме отговорност, изрепчи се Димитров
А преди се гледаха в очите. Снимка: Булфото

Лидерът на СДС Мартин Димитров обяви, че предстои сериозно преосмисляне на цялостната коалиционна политика на партията, която включвала всички партии потенциални партньори.

"Компромисите, които направихме досега, ще бъдат сведени до минимум, писна ми СДС да носи чужди грехове", каза Димитров и отправи остри критики към лидера на ДСБ.

"Не си спомням Иван Костов да е поел отговорност за каквото и да било, а е крайно време да свърши тази работа", посочи той в коментар на критиките на тъмносиния лидер за провала на СДС на президентския вот с издигнатата кандидатура на Румен Христов.

Още по темата
Димитров обаче призова Командира, ако има да му казва нещо, да не го прави през медиите, а да отиде в централата на СДС. 

Синият лидер се зарече, че ще поиска вот на доверие от Националния съвет на СДС на 22 ноември.

"Мисията ни ще е да бъдем разумната алтернатива на ГЕРБ", зарече се той, но поясни, че ще имат интелигентно опозиционно поведение.

В отговор на въпрос Димитров посочи, че ГЕРБ и ДПС играят театър пред българското общество.

"Най-големите опоненти Бойко Борисов и Ахмед Доган имат допирни точки, когато трябва да се напомпа рейтингът на Борисов, се появява Доган и го прави", заяви синият лидер.

Мартин Димитров обяви още, че СДС ще искат да бъде касиран изборът за кмет на Плевен.

Мотивът им: множество манипулации, благодарение на които е спечелил кандидатът на ГЕРБ.

"Един изключителен кмет е напът да загуби с изборни манипулации", съжали накрая Мартин Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костов си подаде оставката като загуби изборите 2001г. и нито някои обвини, нито каза дума да се оправдава, а замълча, както само истинските мъже постъпват. За тая подлост на Мартинчо, Костов до днес нито дума не каза против него. Във време на избори, тоя *** се отказа от подписа си и отиде коалиция с други. И спечели 1.9% непостигнат позор до сега. И ще искал ВОТ НА ДОВЕРИЕ. Безсрамник!
130
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мартинчо е елементарен подлец. Глупакът с 1.9% видя виновникът в Костов. Ами да: - защото Костов никога не е казал лоша дума срещу някого.
129
1
 
34
 
! Отговори
Pencho преди 12 години
Мартинчо, Костов може да е виновен за много неща, но той ли ти е виновен за неадекватното решение да правиш "коалиция" с политически и морални трупове от рода на Бакърджиев, Софиянски и Антоан Николов? М?
128
1
 
2
 
! Отговори
до 128 преди 12 години
от 126 - какво фъфлиш . изкрещи се ясно като фелдфебел,та да те чуем
127
10
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Тея имат двама трима верни фена!
126
3
 
4
 
! Отговори
до #126 преди 12 години
защо не ходиш да снимав някъде...*** народ - слаба д-ва!Господ бави...но НЕ забравя!
125
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човек трябва да има и малко страх от Бог. По времето на Виденов беше източена не само държавата. Цялата ни икономика беше с дългове превишаващи в пъти стойността на активите й. Кво се правиш, че не помниш кой, кога и защо създаде групировките? А нима си забравил лепенките по апартаментите, магазините и всички коли: "Тук охранява СИК", ". . . ВИС", ". . . 777", ". . . Корона", ". . . Първа частна милиция", . . . . . . Нима си мислеш, че сме забравили кога собствениците на частни магазинчета във Велинград еддигнаха барикади и с оръжие в ръка се браниха от рекетиращите ги групировки. И кога изчезнаха тези надписи - ами когато Костов смачка фасона на групировките. Ами помниш ли Илия Павлов как се беше разпищолил в Боровец. Даже имаше нахалството да казва на кмета на Самоков, че там щяло да става това, което той решал. Нали си спомняш, кво му отговори Костов, че никой бизнесмен не може да се мери с държавата и го срита в кишето. Илия Павлов после почна да говори, че гущера бързо трябвало да си откъсне опашката, щото иначе щял да загине. Да, страшна държава оставихте на Костов, но той се за всеобщо учудване се справи прекрасно. Затова после измислихте слуховете за мистър 10%, за куфарчетата от митниците, за ниските продажни цени, за корумпираното управление, за някакво участие на Костов в престъплението на една болна жена срещу сина си Пепи. . . Да вие сте много добри в съчиняването и разпространяването на слухове и внушения. Не случайно в ЦК на БКП имаше цял отдел Пропаганда и агитация. Не случайно дейността на служителите на ДС се свеждаше до информиране, създаване на легенди, мачкане на личности, осветяване и облъчване на масите. Като дойде Костов на власт те се скриха в миши дупки.
124
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мартинчо , къде търсиш "под вола теле "- врагът ти е в"къщи " (Иван Костов) не само враг а ВРЕДИТЕЛ ЗА ЦЕЛИЯТ НАРОД !!!
123
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-сетне,казаха ИСТИНАТА на висок глас,а тя е:Червеният лидер за пореден път заяви, че социалистите нямат основание да стоят с наведени глави, тъй като ГЕРБ са разбили десницата, а не БСП. Наясно съм, че искат да направят същото и с БСП, но ние няма да им позволим, категоричен бе Станишев. Той заяви още, че не приема нито Бойко, нито Цветанов да го учат на демокрация, тъй като по думите му, тези избори бяха направени с мутри.
122
0
 
6
 
! Отговори
emigrant преди 12 години
moga da kaza samo 4e po vremeto na kostov mutrite biaxa mnogo ama mnogo zle bexa se izpokrili v mi6i dupkii nemaxa kvo da iadat ne kato sled kostov
121
7
 
1
 
! Отговори
П.Петров преди 12 години
А ако "Карибски пирати" беше излязал 2000-та можеше не "командир", а дори "капитан" да го наричат хората !Колко жалко, че му се падна точно България и то точно 1997-***, виж ако беше Панама и то през 1670, нещата щяха да са съвсем други ...
120
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Рапонът няма никакви ИДЕЙНИ или идеологически различия с другарите......))))) ...................................................................... КАКВО е учил и къде е завършил ?? Кой е баща му ? Какво е работил преди 1989 година ? Какво след 1989 год.? ТОВА ли е изграден "демократ" ?? КОИ са му приятелите и КОЯ фиирма на правешки мутант протежира ?? КОЛКО милиона завлече приятелката му ?? КОИ са му ДС- областните и депутатите и , че дори и горските :) От кого се възхищава ?? КАК - авторитарно управлява и сега ..мин. съвет.>) Кой вифаджия му е заместник ? Изобщо КАКВО работи -или само обикаля - навик от бандите с лепенките :)... Прочитане на целия коментар ..................................... Следователно , неговите противоречия с комунистите -на Гея, са САМО -лични, индивидуални, . .Неприязън към Гоце и Гея - на лична основа , а не на идейна.!!!! Една елементарна , простовата ТИКВА- с лични, мегаломански амбиции..) ТОВА ли е бъдещето на БЪЛГАРИЯ ??? Айде бе .. ТОЗИ ли човек, ще 'осъвременява" , модернизира, представлява, ръководи ..НОВА БЪЛГАРИЯ ???...)))) Този полуфабрикат на симеоновското училище, на ДС- шефовете - ученика ??? Този продукт на бандите ?? На руските агенти , на червената пасмина , на дс-кардиналите ???? Дотам ли сме стигнали ???? атериалът, обаче иска да го управляват разни Тикви, Мутри, Гейове,*** и всякаква друга ***, но не човекът, заслужил прозвището "командир".Затова материалът ще си остане най-бедният в Европа.
119
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костов беше и си остава единственият БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК, който се опъна и на руснаците и на американците. На първите отказа да пусне самолетите им в подкрепа на незаконния десант в Прищина (с това подпечата приемането ни в НАТО). На вторите категорично отказа да пусне косовски бежанци в България (представете си сега заедно с българската и албанска мафия). Останалите (преди и след него) се оказаха жалки дупедавци (и на едните, и на другите)
118
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Марти,ама голяма динена *** ти подложиха "приятелите" от софийското седесе,а?Как те подхлъзнаха само за коалиция с политически фантоми.Ти защо им се върза бе човек?
117
4
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
да..при първите "демократични избори" гласувах за БСП..но когато прозрях че и те са маскари както всички избирани след това до днес..за никого не съм гласувал до ден днешен...и не ме е било яд на никого..защото не ме е мачкал с моят глас...и никога не съм бил комунист..друго да те интересува? а за позицията в кой властта действа и днес..без значение от коя партия са..и изобщо това политиката е голяма глупост за обикновеният човек...
116
2
 
10
 
! Отговори
Дядо Петър преди 12 години
Абе, Мартинчо, защо не си затвориш плювалника?То бива, бива нахалство и тепегьозлък, ама чак пък толкоз!Ти си един от последните, които туриха ножа на синята идея.И това го знаят всички, освен тебе. Защото си нещастен номенклатурчик и апаратчик. От който не сме видяли нищо друго, освен от задкулисни игри и комбинации.
115
1
 
18
 
! Отговори
Ю2 преди 12 години
Dа сме безкомпромисни към подлостите!Мартин димитров развали синята коалиция в момент на избори (безумие) и подло.Костов не каза нито дума обвинение с/у него (обясни резултата им - вно1.9% с лошата формула).Костов като загуби изборите не иска вот, а подаде ОСТАВКА, затвори си устата и дума не каза с/у никого и също дума не каза да се оправдава(както трябва да постъпва всеки доблестен човек.Явно, че М. Димитров нито е умен, нито е доблестен.
114
3
 
1
 
! Отговори
koko преди 12 години
Страхотна игра, в която за щастие в момента България е най - силната държава, но Турция ни диша във врата! Ела те и пробвайте, пък може да Ви хареса! Линк - e-sim.org/lan.3522/
113
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А за кого гласува за БКП-БСП за Жорж Ганев , за Царя или за *** Волен Сидеров , за кого ,колкото до бившите чорбаджии те са строителите на съвременна България , а ако си от тези недносчета коминягите те през цялата си 120 годишна история са работили срещу България с тази разлика че преди войната не са били никакъв фактор в политиката а след нея чрез съветския шмайзер наложиха един мракобесен и небългарски режим цели 45 години
112
5
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
110 ти..грешиш.тази анти българска партия беше създадена от група синчета на бивши чорбаджии..и идеята им беше да си вземат имуществото и собствеността .но в много подобрен вид.и народа ги подкрепи защото хитро яхнаха идеята за демокрация.и ако народа знаеше че ще остане на улицата безработен.никой не би гласувал за тях..имаше и малка прислойка която не знаеше защо е там..с две думи бедняци...и когато всички заграбиха каквото можаха..партията СДС им беше ненужна..аз никога не гласувах за нея