Станишев рече за снега: Пак не са подготвени

Принизиха "Гражданска защита", съжалява лидерът на БСП
Обновена: 8 яну 2012 17:55 | 8 яну 2012 17:55, Красимир Ангелов
623
Станишев рече за снега: Пак не са подготвени
Снимка: Reuters

"Няма защо да се изненадваме от такива ситуации и че за пореден път не са подготвени. "Гражданска защита" действа изключително бавно, защото тя беше принизена в структурите на министерството под ръководството на г-н Цветанов", обяви лидерът на БСП Сергей Станишев пред Агенция "Фокус" в коментар на сложната зимна обстановка в страната.

Бившият премиер посочи, че по негово време е съществувало Министерство на извънредните ситуации, което е създало много добра инфраструктура, а "хората от "Гражданска защита" бяха оборудвани с цялата необходима техника”.

"По отношение на пътната мрежа, те за пореден път показват недобра организация, още повече, че снегът, който падна, не беше особено голям", допълни още лидерът на БСП.

Той бе категоричен, че Коалиция за България ще зададе парламентарни въпроси по темата със снежната блокада и закъсалите хора по пътищата.

Станишев поиска БСП да действа като политическа сила все едно, че ще има предсрочни избори.

По думите му предсрочните избори са възможни по две причини – или управляващите да ги предизвикат, или да има такова гражданско недоволство, което да ги принуди.

"Аз не се съмнявам, че и г-н Борисов, и управляващите до края на мандата ще имат да изконсумират не малко пасиви от тяхната политика. И колкото и да манипулират медиите, колкото и пиар да правят, когато той се разминава драстично с реалния живот на хората, няма как да не платят сметката накрая", обяви Станишев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


623
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
549
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пробва се пък ако мине, мине... Що да не мине? Може пък народа да сме *** и да помним по 3 минути мах, та да не се сещаме как ни затрупваше сняг по негово време и как емелката си почиваше. А и най вероятно сме такива, щом хамстера-гей ни стана премиер. Така че що да не мине?
548
2
 
9
 
! Отговори
закон преди 12 години
Когато Тиквата беше кмет се присмиваше на Станишев за снега. Сега Станишев се присмива на Тиквата. В природата нищо не се губи!
547
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само припомням за флашките, винетките, Метрото, Булгартабак, Кремиковци. Емел Етем пасти да яде и с мед да я храним!!!!!
546
8
 
12
 
! Отговори
Теди преди 12 години
По ваше време се сцепихте от схеми и кражби ! Емел Етем забогатя още !По - големи нагляри от Съсела и *** няма !!!!*** скапани !!!
545
4
 
12
 
! Отговори
оти ручаме жабетата? преди 12 години
Като чета как още е виновен Станишев се чудя защо избрахте Тиквата преди 3 г? Спокойно можеше да управлява още Станишев и пак да си е виновен. Избрахме ББ за да е виновен СС?
544
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колкото и да е виновен Станишев, факт е че тая година да сега валя 3 пъти сняг и 3 пъте изненада подготвените гербери.
543
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гнусен Станишевецо, по твое време Емел Етем беше на ПОЧИВКА ТОЧНО, КОГАТО ДЕБЕЛ СНЯГ ЗАТРУПА ПО НОВА ГОДИНА ХОРАТА, няколко дни беше неоткриваема, а после се жалваше, че "човек не може да си почине нормално" от рева на журналистите и обикновените хора!!! МЪЛЧИ ЗАСРАМЕНО, КОМУНИСТ!!!
542
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много неприятен човек! Пак говори глупости, пак той най-много ги разбирал нещата, пак те били най-добрите... Съсипа ми хубавата сутрин!! Хамстер с хамстер!
541
7
 
18
 
! Отговори
до 568 преди 12 години
До 2020 година ще търпите,ако не сте изпукали от злоба дотогава. !
540
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СерГейчо е като симпатизантите си ,с пълна ампутация на сивото вещество !Главите им служат, само за поставяне на шапки... Затова сега държавата е забатачена, така,че и китайците няма да успеят да ни спасят...
539
17
 
16
 
! Отговори
патриот преди 12 години
докога щте търпим това правителство.един ден няма ток,втория ден няма парно,третия ден няма вода,четвъртия ден няма телефон,петия ден няма интернет СТИГА ОСТАВКА НА ТОТАЛИТАРНОТО,ДИКТАТОРСКО,МАФИОТСКО И КОРУМПИРАНО ПРАВИТЕЛСТВО НА БОРИСОВ И ГЕРБ.да кажем не на мафията,не на корупцията,не на милионерите от герб,не на тоталитаризма и диктатурата на герб,да кажем,че не искаме да живеем в държавата АБСУРДИСТАН,*** А ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ КАТО БЕЛИ ХОРА,ЕВРОПЕИЦИ ОСТАВКА НА БОРИСОВ И ГЕРБ НЕЗАБАВН
538
8
 
23
 
! Отговори
Пътуващия преди 12 години
Ей, няма ли кой да му каже на червения вожд да ходи да се хвърли някъде от високо!Ако той е забравил или не знае - ние не сме толкова ***, че да не помним какво ни докараха червените *** и съюзниците им докато ни "управляваха" тройно!Писна ми от слабоумни "политици" в БГ!
537
4
 
11
 
! Отговори
българин преди 12 години
свидетели сме на краха на капитализма.европа и америка са в световна икономическа криза и са на изкуствено дишане на системи и в реанимация.в америка народа окупира уолстрит а по улиците се бият стрелят и ръгат с ножове за маратонки.капитализма рухна това са последните му конвулсии и издихания крахът на един строи които беше лъжа и измама.време е да се откажем от европа,америка и нато и да тръгнем със световните сили непобедимите русия и китаи при тях няма криза а преуспяват и процъвтяват.
536
5
 
16
 
! Отговори
naglec преди 12 години
НИКАКЪВ СРАМ! НАГЪЛ!НАГЪЛ! НАГЪЛ! ЧОВЕ МОЖЕ ДА ПОЛУДЕЕ СУТРИН КАТО ПРОЧЕЕТ ИЗКАЦВАНЕ НА ТОЗИ АБСОЛЮТНО НЕПРИЯТЕН ХАМСТЕРЍЍЍЍЍЍ1 ЗАЩО НЕСЕ СКИРЕ МАЛКО ДА НЕ РАЗВАЛЯ НАСТОРЕНИЕТО НА ХОРАТА!
535
11
 
5
 
! Отговори
народен будител преди 12 години
доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свят излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-ОКУПИ4РАИ СОФИЯ.да покажем,че не искаме да ни експлоиатират,че не искаме да застопоряват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме БЕЗРАБОТНИ И СОЦИАЛНО СЛАБИ ЕВРОПЕИЦИ А УПРАВЛЯВАЩТИТЕ ДА ТРУПАТ МИЛИОНИ НА ГЪРБА НА НАРОДА-ОКУПИРАИ СОФИЯ ЦИЯЛАТА ИСТИНА.
534
5
 
18
 
! Отговори
Обаче преди 12 години
И при Станишев, и при Кобурготски беше същата история. Новото сега е, че и тримата шефове, отговорни за случая, са уволнени преди да са минали 24 часа. А Станишев не даваше никой на "вълците". Затова нещата си вървяха по един и същи тертип. След тройното уволнение няма да е така. Определено.
533
7
 
21
 
! Отговори
ббб преди 12 години
Станишев рече за снега: Пак не са подготвени. И Догана застана твърдо зат него........*** *** ти мръсен аз още помня какво беше по тове време!
532
8
 
25
 
! Отговори
Ударник преди 12 години
Гейовете да не се изказват по такива сериозни въпроси - не им отива !
531
7
 
10
 
! Отговори
БУЛТРАС ПЛОВДИВ преди 12 години
СърГей отново се изказва неподготвен.Откакто зимата стана природно бедсвие всяка година слушам едно и също.,,Готови сме да посрещнем зимата''.След първият сняг който трае повече от един ден отново до болка познати думи.,,Зимата пак ни изненада''.Ако тоя рокер го знаеше щеше да си примълчи,а не да прави необосновани политически коментари.Тяхната мама БКП не можеше да се справи с проблема въпреки липсата на безработица,а какво остава за сега когато всички почистващи фирми са близки до управляващит
530
9
 
18
 
! Отговори
Чакала ЧЕ преди 12 години
Станишката му се ще пак да направи коалиция и кадъната *** Крадем пак да е министър на въздушните имоти...да, ама не , червени *** - часовникът на историята цъка неумолимо и отброява последниче часове на червената буржоа!