Дания ни иска скоро в Шенген

Кризата ще е предизвикателство за датското председателство
Обновена: 20 яну 2012 15:32 | 20 яну 2012 14:52,
50
Дания ни иска скоро в Шенген
Снимка: архив, Reuters

Датското председателство на ЕС подкрепя скорошното приемане на България и Румъния в Шенген. Това каза посланикът на Дания в България Коре Янсон на пресконференция за приоритетите на датското председателство.

Дания ще бъде активна в подкрепа на членството на България в Шенген, въпросът ще присъства в дневния ред на Европейския съвет, увери Коре Янсон.

Коре Янсон акцентира върху тежестта на икономическата криза в Европа и изтъкна справянето с нея като най-важен въпрос през 2012 година. По думите му основните усилия ще бъдат насочени към стимулирането на растеж в Европа.

За европейците е от ключово значение Европа да продължи да съществуват като глобална икономическа сила, с която всички се съобразяват, смята датският посланик.

Според него след 30 години членство в ЕС българското население ще се радва на толкова високи доходи, колкото гръцкото население, ако не и на по-високи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: Данияпредседателство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
White Rabbit преди 12 години
и ние не искаме туристи от Дания по нашите плажове ! :D
45
0
 
1
 
! Отговори
Badi преди 12 години
"Според него след 30 години членство в ЕС българското население ще се радва на толкова високи доходи, колкото гръцкото население, ако не и на по-високи."Tova moje da se talkuva po mn na4ini naprimer ako standrta na Garciq edin den stane kato tozi na Albaniq.
44
0
 
10
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Тия са на принципа на маргаритката - "обича ме, не ме обича, обича ме, не ме обича".... Когато е време за речи - всички ни хвалят, дойде ли време за гласуване - да, ама не. Ама пък и ние защо се сърдим - достатъчно е да обходим заглавията на новините в медиите, и сами ще видим колко сме готови и колко не сме. Темата не обхваща САМО състоянието на границите.... Е, за съжаление - така е.
43
4
 
2
 
! Отговори
Съседът преди 12 години
Я се гръмни по-добре! Щял да възражда социализма... Заради тоя социализъм бившите д-ви от Източния блок са толкова зле, ***!
42
0
 
4
 
! Отговори
а ве, 2 преди 12 години
Коре Янсон ни иска у Европа" По думите му основните усилия ще бъдат насочени към стимулирането на растеж в Европа." Сега кво, че требе да ги е.беме ли, не разбрах!?
41
0
 
6
 
! Отговори
boza преди 12 години
Tezi luzhat poveche i ot BB .
40
4
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
пролетарии от всички страни съединяваите се да погребем триглавия змеи на капитализма европа,америка и нато.да възродим бившия съветски съюз и бивша югославия.да въстановим варшавския договор.да подадем ръка на великия китай и желязната северна корея.да кажем не на разлагащтия се труп на капитализма в лицето на европа,америка и нато.господ ни изпращта спасителя социализма който победи капитализма пълен с язви и пороци и експлоатация от човек на човек.да на ссср,китай,югославия,северна корея,куба
39
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лелей,как ша са израдват у Дания на наш'то ***,га флезнем у Шенген...После ша реват да ни натирят.
38
0
 
14
 
! Отговори
иво преди 12 години
Не не искам като гръцкият. Искам като Датският. Великолепна страна, изключителен народ. Завиждам им.
37
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като бяха икономически добре не ни искаха, сега изведнъж им се прииска.
36
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз пари имам, искам шенген
35
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и кво като цъфнИм и шъ вържим в шенген ... алооо за да се пътува свободно трябват ПАРИИИИИИИ а не шенген ....
34
1
 
2
 
! Отговори
от 36 преди 12 години
ЕС прави големи разходи (в т.ч. заплати) и има малка възвращаемост ... почти нищо не произвежда Най голям донор на ЕС е Германия, но и там индустрията залязва. Много фирми местят в Китай производствотоХоландия си е донор- известна е с лалета (100% нямат силен пазар) и ***- основно Българки и Румънки ,а!, ей това ми е чудното на тия, защо не ни искат ***, като това е основния дохот на тази държавичка)
33
0
 
5
 
! Отговори
до 35 преди 12 години
Много правилно, цели се да се създаде пълен хаос в икономиката, покачване цените на петрола, пълен срив на монетарната система, интернет последния бастион на свободата да се направи неизползваем, каквото ни кажат от телевизора това ще е след което ще ни предложат нещо ново.
32
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този ЕС е на доизживяване . Трябва да се оглеждаме натам откъдето слънцето изгрява, там са парите! "ЕС глобална икономическа сила" каза датчанина и не си повярва.Китай ако реши ще "купи и продаде" ЕС. И те го знаят, затова и има запор на Китайски стоки :) А ако няма ще фалират всички Евро фирми или поне 99%.
31
0
 
8
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Единственото логично обяснение, тия *** сега да ни искат в Шенген, въпреки, че преди бяха страшно против точно ние да сме в Шенген, заради престъпността в БГ, е тази, че кризата в Европа се задълбочава, и искат да ни прецакат и ние да даваме пари на такива, като Гърция!
30
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Oлеее 30 години . Безобразие . Звучи като 'светлият комунизъм' . Е то това е капитализма де: Обещаввай несметни богатства на простолюдието,а в същото време капитала да расте на монополите.
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е хайде да влезнеме в Шенген, че и Шенген да се разпадне ...
28
0
 
10
 
! Отговори
Nemeca преди 12 години
Аз пък обещавам след 150 години българските доходи да са по-големи от тези на германци и скандинавци. Вервайте ми
27
0
 
2
 
! Отговори
do 29 преди 12 години
Rosencho, monogo akal si imat , no kakvo da pishat. to i s pisane i bez na tezi ne im dreme za nas. daje iskat da se otarviat niakak si ot nas.