Сидеров: Новата партия е политическа поръчка на ГЕРБ

Утре не могат да се съберат 500 учредители, смята лидерът на Атака
Обновена: 24 мар 2012 15:02 | 24 мар 2012 15:02,
157
Сидеров: Новата партия е политическа поръчка на ГЕРБ
Волен Сидеров отрече ролята на Капка в "Атака". Снимка: БТА

Отцепниците от "Атака", които утре ще създават нова партия, изпълняват политическа поръчка на ГЕРБ, за която получават пари. Това заяви Волен Сидеров в предаването „Факторът Кошруков” по TV7 днес.

Всички те са подали декларации за принадлежност към ГЕРБ, които вече са предадени в комисията по корупция в НС.  Създаването на нова партия обслужва целта на ГЕРБ „Атака” да не присъства в следващия парламент, твърди Сидеров.

Според него всеки има свобода да участва в учредяването на партии, но било морално първо напуснат Европарламента, Народното събрание, общинските съвети и всички институции, в които присъстват като представители на „Атака”.

Сидеров се съмнява, че в неделя в НДК ще се съберат необходимите за създаване на нова партия 500 учрeдители.

Той отрече ролята на Капка Сидерова в създаването и изграждането на Атака. „Всичко се дължи на моите идеи, обществена и публицистична дейност, градена с години и не са оправдани претенциите на хора, които са били близо до мен.”

В неделя „Атака“ организира митинг пред румънското посолство, за да изрази позицията си по претенциите на Румъния за териториалните ни граници, съобщи Сидеров.

Още по темата
Междувременно стана ясно, че разривът между напусналата парламентарната група на партия "Атака" Калина Крумова и местната структура в Сливен, откъдето депутатката е избрана, се задълбочава.

Това стана ясно от дадената днес пресконференция от областния лидер на партията и общински съветник Иван Иванов.

Според Иванов, заради напускането на партията от Калина Крумова и орязаната във връзка с това субсидия, на организацията и се налага да напусне партийния офис в града. "Не приемаме такъв начин на поведение към хората, които са я направили депутат. С нищо не сме го предизвикали. Подозирам, че тя изпълнява поръчка, чиято цел е да ни направи небоеспособни и да ни дестабилизира", каза областният координатор.

В отговор на въпрос, Иванов заяви, че не са му известни случаи в региона членове на партията да имат нагласа да се включат към нова формация, свързвана с евродепутата Димитър Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
3
 
! Отговори
До 152 преди 12 години
Аметчо, обувай цървулите и марш в Анадола,*** нерез.Преди да говориш за Сидеров,ще си миеш зъбите и ще коленичиш с *** нагоре,все едно че се молиш на Алах...
124
0
 
2
 
! Отговори
До 153 преди 12 години
И според теб благодарение на какво са се подобрили условията на живот по българските земи в османската империя през 19ти век? Благодарение на турците ли? Или благодарение на българите а ?Преди падане под османско робство,България и Византия са били най-развитите държави в Европа.Това известно ли ти е бе,потурчен калпак ?
123
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
През 19-ти век Османската империя подобрява условията на живот по българските земи - глад не е имало, смъртността намалява. Нещо повече: българските земи са били една от икономически най-развитите области на империята. Това научаваме от новото изследване за демографската политика на Османската империя, чийто автор е професорът по историческа демография в БАН Щелиан Щерионов. Ето още подробности за данните в това изследване:През 19-ти век управниците на Османската империя, които търсят ноу-хау в Европа, откриват и демографската политика. Често тя е мудна, ненавременна и непоследователна. Общата цел е да се увеличи броят на поданиците на султана, твърди професор Щерионов. Множество източници от османските архиви и от излизащите в Истанбул вестници потвърждават тезата му. В изследването се цитират публикации на английски и френски пътешественици, посещавали империята през онези години, както и трудове на експерти по история на медицината в България.
122
4
 
3
 
! Отговори
АМЕТ преди 12 години
Волен е един отявлен дърт, гнусен, смрадлив и разпорен *** ,който излъга сумати пенсионери и на техен гръб от няколко години живее като лорд,яде и пие до повръщане в най-луксозните ресторанти в София.Дано най-скоро време пукне от преяждане ***,с ***.ЛАЙНАРЯ ВОЛЕН КОЛКО ПАРИ НАПРАВИ ОТ КАКТО Е В ПОЛИТИКАТА И С КОИ ПАРИ *** КАПКА ПАЗАРУВАШЕ В ЛУКСОЗНИТЕ БУТИЦИ В РИМ ?
121
0
 
6
 
! Отговори
генерал ВАЗОВ преди 12 години
ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ? 1.ГЕНОЦИД - За 20 години от 9 млн. България остана 7 млн. души. 2.УВЕЛИЧАВА СЕ ВЪНШНИЯ НИ ДЪЛГ- благодарение на хора като Милен Велчев и безчинствата на престъпните политици. 3.БЕЗНАКАЗАНОСТ- няма нито един осъден министър или политик. 4.ХИЩНА ПРИВАТИЗАЦИЯ-продадени бяха ключови държавни предприятия... 5.КОНЦЕСИИ-ограбва се безмилостно българското природно богатство от чужденци. 6.ПРЕЗАСТРОЯВАНЕ И ИЗСИЧАНЕ НА ГОРИТЕ-бастисва се уникална природа. 8.ПРОДАЖБА НА ЗЕМЯ- безогледно се изкупува земята ни от чужденци, предимно турци. 9.СУВЕРЕНИТЕТ- губим национална идентичност и ставаме европейски роби. 10.ЕКСПЛОАТИРАТ НИ КРЪГОВЕ ОТ ФИРМИ- предимно на политиците. 11.ФИНАНСОВИ МАШИНАЦИИ- През 90-те години гражданите бяха ограбени от банките. 13.МНОЖЕСТВО ТРАГЕДИИ- Люлин,София-Кардам,Бяла,Охрид,Лим,Индиго,Бисер... 14.ОТКАЗ ОТ РЕФЕРЕНДУМИ-политиците не се интересуват от гласа на народа. ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ ЛИ БЪЛГАРИТЕ? Назряло ли е времето да отворим очите си и да разберем тъжната истина - истината за наложените ни хиени: Костовци, Симеоновци, Станишевци, Лукановци, Борисовци, Стояновци, Първановци, Желевци и прочие ... и за НАШЕТО БЪДЕЩЕ!
120
1
 
2
 
! Отговори
ГЕРБ преди 12 години
То си личи ,че е така. Ще проповядва национализъм, но тюрски.
119
8
 
8
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 12 години
След жорж ганчев сидеров е втория доказан луд в Българския политически живот.
118
8
 
9
 
! Отговори
Волов преди 12 години
Ей, казал е поетът/дали ще се сетите кой?/..."свестните у нас считат за луди,простака/леко осъвременено/ всякой вредом почита"...Какви ***!-да плюеш срещу единствения истински български патриот-Волен Сидеров! затова сме на такъв хал...
117
4
 
7
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Воленчо може да е ***, но в случая е 100% прав!Е кака Капкаиска да папка
116
7
 
6
 
! Отговори
генерал ВАЗОВ преди 12 години
НФСБ/Национален фронт за спасение на България/ е патриотична партия с девиз: България над всичко! България-на българите! Стоп на разрухата! България-модерна и просперираща! Съпредседатели са В.Симеонов, В. Касабов и Данчо Хаджиев. В редиците и масово се вливат бивши честни военни, работници, селяни, интелигенция, студенти...ТОВА,КОЕТО Е ЛОШО, НЯМА МЯСТО МЕЖДУ НАС!
115
0
 
0
 
! Отговори
skanager преди 12 години
volene, dokaji che sa nichtojestva,prtija....drug pat.da vi e....
114
5
 
5
 
! Отговори
генерал ВАЗОВ преди 12 години
Истинската партия, зад която застават всички читави българи е НФСБ!
113
0
 
4
 
! Отговори
Ку.ва преди 12 години
ти да не си онази болна силвия нинова?
112
4
 
4
 
! Отговори
da doide lekar преди 12 години
sidera e bolen,gnoen,nedovolen,da doide lekar
111
4
 
4
 
! Отговори
tozi e lud преди 12 години
tozi e napulno bolen i prazen mozyk,psihiatur mu trqbva
110
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На бесилото и болен лидеров, и аамет мангалов! Те застрашават националната сигурност на България!
109
6
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТКАТА преди 12 години
134-ти, ВОЛЕН ЩЕ ЖИВЕЕ ВЕЧНО ТОГАВА МИЛИЧЪК! Защото аз може да не съм от парламентарната му група нито от обкръжението му, но никога няма да спра да го подкрепям докато съм жива, ДА ВЯРВАМ В ИДЕИТЕ НА НЕГОВАТА АТАКА. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
108
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Golqm e!
107
6
 
8
 
! Отговори
легендарния преди 12 години
Сидеров един ден ще останеш самичък и тогава ще настъпи часа на края на твоя живот
106
6
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТКАТА преди 12 години
132, Волен Сидеров се гордее с такива като теб и мен, като всички останали които го подкрепяме сега и завинаги.