Плевнелиев кани Дилма Русеф да инвестират в "София тех парк"

Двамата разговаряха на конференцията на ООН "Рио+20"
23 юни 2012 10:38,
109
Плевнелиев кани Дилма Русеф да инвестират в "София тех парк"
Дилма похапва българска питка по време на посещението си в Габрово през октомври м.г. Снимка: архив Булфото

План за активизиране на двустранните икономически връзки са съгласували президентите Росен Плевнелиев и Дилма Русеф по време на срещата си в Рио де Жанейро на третия ден от Конференцията на ООН за устойчиво развитие "Рио+20".

Изпълнението на плана ще започне с посещение на бразилска делегация, която да набележи секторите и възможни проекти, привлекателни за бразилските инвеститори.

Още по темата

Бразилските представители ще проучат на място и възможностите за участие в реализацията на бъдещия технологичен център "София тех парк".

Президентът Плевнелиев покани Бразилия и за стратегически партньор на България в областта на земеделието и производството на храни.

Държавният ни глава представил и основните макроикономически показатели на България в момента и посочил, че страната ни е единствена в Европа, чийто кредитен рейтинг се повишава в условията на криза.

Президентът Русеф пък се ангажирала в близките месеци да изпрати представители на правителството и на бразилския бизнес в България, за да проучат на място възможностите за стартиране на съвместни проекти и на смесени предприятия.

Пред Плевнелиев Дилма Русеф е припомнила и емоционалната си обвързаност с България и определила като вълнуващи спомените си от посещението в страната ни през миналата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
10
 
3
 
! Отговори
Нина преди 11 години
Моята *** си е супер и има доста емигранти тук, мъчат се..пробват със смесени бракове само и само даполучат израелски паспорт...хм...не ви давам акъл...просто сте смешни. Мислите си, че сте на "европейско" ниво....сладурчета..))) поне фашизма понамалихте, вече не се гордеете така с депортацията както до скоро...ще се оправите, ама след 1000 години, ако ви има още де)))
48
1
 
7
 
! Отговори
до Нина преди 11 години
И ти ли ще ни даваш акъл к'во да праивме бе ???? коя си, каква си ??? дори не си и българка, ми гелдай си там твойта *** пък тогава давай акъл на другите
47
7
 
4
 
! Отговори
нина преди 11 години
Хайде чао..весело мечтаене, че сте на "европейско" ниво..ха..ха...
46
7
 
4
 
! Отговори
Нина до 76 преди 11 години
Понякого и експериментирам с вас...))) Един беден народ, който си мисли, че няма никакви проблеми..та за какво друго ставате..)))
45
2
 
6
 
! Отговори
Galabin_Boevski преди 11 години
Много плява тука се насъбра! Аз изчезвам.Ще се върна ,когато на админа му свърши смяната ,а мхм е заминал на работа ,да чисти кенефите в "бизнес парка".
44
8
 
7
 
! Отговори
Нина преди 11 години
Първо трябва да признаете вашите проблеми:доходи, умиращи болни без лекарства, детска смъртност, безработица, корупция, липсваща икономика и т.н и т.н. и тогава да седнете и да решите задружно проблемите..сега пишете глупости само и вредите на България. Осъзнайте първо плавемното си положение и почнете да работите всички заедно, иначе умирате като държава.
43
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колеги не и се поддавайте нма провокациите на Ниночка засичал съм я и друг път с коренно различно мнение или е болна или чисто и просто си прави експерименти с вас.
42
0
 
14
 
! Отговори
до Нина преди 11 години
Ми като не си българка що ни мислиш нашите проблеми ???че управниците не са ни читави , не са, ама се дразня когато някой иностранец почва да плюе по тях ................ по тех може да плюеме само ние :) а ти си плюй вашите управници :)ясно !
41
5
 
3
 
! Отговори
Нина преди 11 години
Че вашето отношения към българия какво е...всички тук сте политически драскачи, гнусти стеее...ако ви пукаше поне малко за България нямаше да пишете глупости и да промивате мозъците на хората.
40
6
 
1
 
! Отговори
Нина преди 11 години
Родена съм там..в БГ-то, но не съм българка, защо?
39
0
 
4
 
! Отговори
sdfsad преди 11 години
Да, Пухльо пак на разходка
38
0
 
5
 
! Отговори
до Нина преди 11 години
Ама ти отдека си бре моме ?
37
4
 
1
 
! Отговори
Нина до 60 преди 11 години
Брейй..колко знаете, реално разговорът с хора от бедни и незначителни страни винаги е весел..аз зная какво ще се случи скоро, но вие сте все още объркани.....
36
3
 
3
 
! Отговори
Нина до 60 преди 11 години
какви сънародници? тук най-редовно чета колко било хубаво по времето на фашизма, когато моите сънародници са били депортирани от окупираните територии.
35
1
 
5
 
! Отговори
Нина преди 11 години
Явно борисов и той не може да се ориентира в ситуацията, та не ви е инструктирал правилно каква е позицията на Израел..*** сте)))
34
2
 
2
 
! Отговори
Нина преди 11 години
Ти си мноооооого зле...изобщо не си наясно с ориентацията на Израел..това е друга тема, не е за теб..ако не знаеш след победата на мюсюлмански братя в Египет, ЦАХАЛ съсредоточи солидна танкова армия срещу Египет. Нали се сещаш, че е по-добре светска държава като сега, отколколкото краен ислямизъм...Сирия е повече работа на вашите нови братя турците.
33
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ниночка и недей да лъжеш че живееш в Израел , няма български или руски евреин който би защитил режима на Асад , по скоро живеееш тук , но ти предлагам да се разкараш от страната ни и от сайта ни , имаш дотстъчно руски.
32
5
 
3
 
! Отговори
Нина преди 11 години
Нещо друго да произвеждате..явно авионика не правите, а и не знаете какво е това...хммм..ще ви питам нещо по-просто, например правите ли шевни игли, макари, конци...за медицински инструменти също няма да питам))) Поне копчета на дрехи можете ли да правите?
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Смешни и жалки са нашите държавници!
30
4
 
4
 
! Отговори
Нина преди 11 години
Наполовина съм руска еврейка...възможностите за бизнес с Русия са практически неограничени, но това вас не ви касае, човек трябва да може и да умее да изкарва пари. Вие сте долнопробно бедно и злобно племе. Далече сте от бизнеса, много далече..-реално най-много ви бива във *** на чужди ....