Аврамов – изкупителната жертва на евродоклада

Синият Йордан Бакалов коментира снощния арест
Обновена: 18 юли 2012 12:09 | 18 юли 2012 12:09,
63
Аврамов – изкупителната жертва на евродоклада
Йордан Бакалов. Снимка: Булфото

"С ареста на Димитър Аврамов от ГЕРБ се цели да се покрият негативите от доклада на ЕК", коментира пред журналисти в парламента синият депутат Йордан Бакалов.

Според него може да се каже, че управляващите в момента се опитват да смекчат констатациите на Европейската комисия.

Още по темата

"С ареста на Димитър Аврамов се цели чрез PR да се покрият негативите от доклада", категоричен бе той и направи аналогия с пожара на Витоша, покрай който по думите му са "изгорели" 13-те процента повишение на цената на тока.

Вчерашният отчет на МВР също бил опит да се тушират критиките на Брюксел.

"Той беше направен съвсем умишлено - точно един ден преди оповестяването на доклада, но всеки си носи отговорността", коментира Йордан Бакалов.

Той уточни, че не знае подробности около ареста на Димитър Аврамов, но можело да се каже, особено след като има и жалба от бизнесмен, че става дума за опит да се прехвърли определен бизнес.

"От година и половина - две, по думите му, тече доста сериозно преразпределение на бизнеса и този арест не идва самоцелно. Разпределението се доминира отнякъде, а доминирането може да стане само и единствено от управляващите от ГЕРБ", предположи Бакалов.

Депутатът посочи, че в доклада си Еврокомисията не критикува конкретно прокуратурата, а по-скоро се казва, че всички по веригата имат определена вина - МВР, прокуратура и съд.

"За мен най-съществената част от черновата на доклада засяга липсата на посока на реформите", завърши Йордан Бакалов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
22
 
! Отговори
Хе-хе преди 11 години
Хора, не е честно! Как така ще жертват човека! Дайте да му събереме за компенсация петдесетина хилядарки... И той душа депутатска носи...
28
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде се скри Тиквата в последните 3-4 дни? Нещо не се вижда да реже ленти? Това е най-гнусното управление за цялата история на България! Защо трябва да чакаме да свърши законно мандатът им, време е сами да ги изринем от властта.
27
2
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
pak 4akame pomo6t ot van sled kato na6iq narod e nesposoben da se ottarve ot mutrite i kradcite ,4akame Evropa da ni ottarve ot tqx
26
3
 
17
 
! Отговори
Прав е ! преди 11 години
Ами прав е човекът. Как пък точно днес хванаха депутат на ГЕРБ с кинти от рекет, като те по принцип с това се занимават :) Ако има балъци да се ловят на тези глупости, значи БГ си заслужава ГЕРБ и БСП.
25
14
 
8
 
! Отговори
?? преди 11 години
Пи Ар било, разбираш ли. Пи Ар си правели управляващите. А защо никой от предишните не се сети да си прави такъв хубав "ПиАр"? А? Май защото беше масова дейност...
24
1
 
17
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Две трети от миналите през Парламент, правителства, комисии държавни и местни през 23 годишния така наречен "преход" са за затвора. Но тъй като няма да влязат там, крайно време е народа да се сети за заветите на В. Левски и да ги измете от политическата сцена, ако ще и с цената на жертви, защото иначе не две, а още не знам колко поколения българи ще страдат от продажници в тази държава!!! И има реална опасност да се затрием...иначе си имаме структури на националната сигурност ... УЖ...
23
6
 
7
 
! Отговори
do 31 преди 11 години
ti misli6 li 4e Rumen Petkov ne e svarzan s Borisov ,vsi4kite sa mafioti no ot razli4ni (FAMILII)i se trepqt edni drugi samo razlikata e 4e Doktora go ubixa a Rapona stana premier
22
8
 
9
 
! Отговори
вуте преди 11 години
Чета коментарите и се чудя на вички вас и на тия прошляци от сдс шарков успешно защити лекарите в горна оряховица бакалов с хванатия гербер бб си решавал проблема по критичния доклад е аз ви питам истина ли е отношението на лекарите аврамов краднал ли е или не що за хора сте какви хора вече ще гласуват за сдс за бсп за дсб що за свинщина да кажеш че цветанов има проблеми с кого с нарушителите и техните адвокати от сдс и бсп каква християн демократическа ценност е това на дсб жалко много жалко но
21
8
 
12
 
! Отговори
Иван преди 11 години
27: Защо мълчиш за тези дето играха карти и пушиха пури на яхтата на Доктора,нищо не казваш и за Р.Петков де си пи кафето с "оперативно интересните лица".Звучиш ми като платено писарче - наклонил си везните само в една посока.
20
1
 
3
 
! Отговори
do 26 преди 11 години
ami to tva se znae i ot decata 4e Mi6o Birata si otide zaradi srs-tata
19
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОСЪДЕНИ ЗА ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ1.Лъчо мозъка(герб) - нищо2.Данчо Лечков(герб) - нищо3.Цв.Цветанов(герб) - нищо4.Тр.Трайков(герб) - нищо5.Д.Аврамов(герб) - ?????(предполага се като предните)Не очаквайте нищо уважаемо стадо.
18
2
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
sled v4era6niq doklat mutrata iz4ezna ne vi li pravi vpe4atlenie,nqma go da rasi prostotii po televiziite
17
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жертвата не е депутатът който ще се измъкне без нищо ами народа който още търпи да се подиграват с него!!!
16
4
 
24
 
! Отговори
ЛЕНТИЧКА преди 11 години
ПИЧОВЕ КЪДЕ Е БОКО.....ЗНАЕТЕ ЛИ....ЩО ТОВА МОМЧЕ ТАКА СЕ СКРИ....НЯМА КОЙ ДА МЕ РЕЖЕ
15
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
AMI TE IMAT DA GORQT MNOGO BUSHONI I SEGA NI PUSNAHA MALKO ZLERISHTE ZA DA SKRIQT ONOVA KOETO E V DEISTVITELNOST ..OSTAVKA NA CVETANOV VEDNAGA TRQBVA DA SIE PODADE LICEMERA GADEN
14
3
 
15
 
! Отговори
turist преди 11 години
шефетЬрсягтЬпомобифонЬ...-койВеамМишо,МИШОБИРАТЬ
13
1
 
35
 
! Отговори
ЕЛЕКТРОТЕХНИК преди 11 години
БУШОНЪТ ТАКА Е ИЗГОРЯЛ, ЧЕ ЧАК Е ПОЧЕРНЯЛ ! БАХ МАА МУ !
12
1
 
28
 
! Отговори
мими преди 11 години
Половината сте за затвора, не само един. И сега сигурно сте много горди, че сте показали на народа че сте хванали САМО един, който най-вероятно ще бъде пуснат
11
1
 
9
 
! Отговори
до 10 от@@@ преди 11 години
Е как съм я оставил-споменах и НДСВ!!!Не съм тук за да препоръчвам някой-просто вече се отчайвам защото не виждам абсолютно никаква алтернатива!Силно се надявам Светослав Витков да сформира нещо!!!Колко и несериозно да звучи,аз бих гласувал за него защото съм леко казано ОТВРАТЕН!!!Животът ми ще си мине в скитане в пустата чужбина или в мизерия в собствената ми държава въпреки че ми се работи и ми се гради!!!
10
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как за толкова време не се научиха. По времето на тройка, след всеки доклад, малко публични арести, малко шум, едни съвети за отстраняване на пропуските, реално за замазване за положението и толкова. Сега същото! Смях в залата, а за 5 години дали още им минават номерата пред ЕК, не мисля.