Къде е тоя, якият касапин, чуди се Борисов

Премиерът се обърна доста свойски към един от лекарите от "Сарафово"
25 юли 2012 16:25,
544
Къде е тоя, якият касапин, чуди се Борисов
Борисов награждава медиците. Снимка: БТА

“Къде е тоя, якият касапин“, обърна се премиерът Бойко Борисов към един от лекарите, които са участвали в спасяването на пострадалите при атентата на летище “Сарафово“ в Бургас преди седмица.

На днешното заседание на Министерския съвет награди за особени заслуги получиха  д-р Асен Кърджиев от ЦСМП-Бургас, д-р Георги Матев, управител на многопрофилната болница в Бургас, и д-р Георги Паздеров, директор на РЗИ-Бургас.

Наградата е за всички екипи, които са се включили в действията по спасяването на пострадалите.

Думите на премиера видимо смутиха медиците, но предизвикаха радостен смях по лицата на здравния министър Десислава Атанасова, вътрешния министър Цветан Цветанов и министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев.

Докато лекарите няколко секунди смутено се чудеха на кого точно говори премиерът, министрите му се радваха на оригиналното обръщение, което е измислил.

Борисов благодари на всички лекари, медицински сестри, санитари, доброволци, на лекарите от ВМА, които, по думите му, са успели за 30 минути да пристигнат на аерогарата и оттам да отпътуват за Бургас, и на тези специалисти, които са били на почивка в това време, но са се включили веднага, след като са разбрали за ситуацията.

"Тези награди са признание от цялото общество, а ние сме оторизирани днес да бъдем посредник между тях и обществото и да ги наградим", коментира премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


544
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
393
12
 
6
 
! Отговори
жори тъпото преди 11 години
до 448 - охранителНе съм му фен.Може би можеше да се изкаже и по друг начин...Но и по начина по който се е изказал не намирам нещо кой-знае колко смущаващо...Явно определена група хора обаче имат интерес това да бъде преекспонирано ...Бъди здрав
392
1
 
19
 
! Отговори
hunt преди 11 години
Къде е тоа, ъъ, миниатюрния ти мозък?? Премиер?? WTF?! Задължителна вазектомия и/или химическа кастрация за питекантропите, които избраха ... това.
391
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 436Премиера не е от нас. Или с две думи, отказваме да сме толкова отчайващо прости. Просто се набива в очи един въпрос: как е стигнал дотук? Калинка ли е, малинка ли е?
390
1
 
12
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
До 446-жоро ***:Никой разумен човек не тъгува по тези, които се изредиха в последните 23-24 години!!! Можеш да си сигурен, но виж за теб съм сигурен, че ще тъгуваш за ББ, когато го няма...
389
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Досега се съннявах, но вече съм убеден. За прототип на Бай ***, Алеко е използвал банкянския картоф. Нема друг начин!
388
19
 
7
 
! Отговори
жори тъпото преди 11 години
До 434,435 и со..Другари, вижда се от самолет че тъгувате по Станишев, съчувствам ви, той би се изказал доста по - мазно, точно само както мазно умеят да го казват би-сексуалните. Бойко е мъжкар, може да не се е изказъл по точно най-официалния начин който е свикнала и иска да чува софийската червена аристокрация, но не е вмъкнал никакъв контекст с изказването си, а платените драскачи преекспонират и преекспонират казаното докато почнат да си вярват и после изживяват оргазъм след оргазъм....
387
1
 
20
 
! Отговори
недоволен преди 11 години
тикво излез си без охраната разходи се из провинцията и ако можеш прибери се аз съм от сливен моля мини от тук
386
2
 
19
 
! Отговори
РЕЗИЛ!!! преди 11 години
ЕХ, ПРОСТАКО -*** И ***.ДА, ДА ЗА ПРОСТАТА МУТРА С КИЛИЙНА ОБРАЗОВАНОСТ И УЛИЧЕН ЕЗИК БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ИДЕ РЕЧ.СРАМ И ПОЗОР ЗА ТАКЪВ НАРОД С ТАКАВА ПРОСТА,АЛЧНА И НАГЛА МУТРА ЗА ПРЕМИЕР.ПФУ!
385
1
 
17
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Народеее...!?!?!? Докога ще си избираме ***? И след, като сме си разбрали грешката с избора на поредния ***, защо нямаме смелостта и силата да си поправим грешката...?
384
2
 
8
 
! Отговори
bai_bradyra преди 11 години
Къде е тоя, якият касапин. След малко ще дойде ... при голямата мутра
383
3
 
14
 
! Отговори
Петър преди 11 години
Човек не може надскочи себе си дори , когато се казва Бойко Борисов и по ирония на съдбата е премиер.
382
3
 
17
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Народеее....!?!?!? Докога ще си избираме *** да ни управляват? Че и след, като сме разбрали, че сме избрали поредния ***, ще го търпим докато му изтече мандата...? Всеки прави грешки, но когато се повтарят безспир, това вече прилича на ***...еееххх матриял...матрияла май наистина е повреден...
381
2
 
16
 
! Отговори
Управлява ни велик.. преди 11 години
***!
380
12
 
8
 
! Отговори
касапка преди 11 години
Касапин не е обидна дума.В тълковния речник я има като:1.Човек, който като професия се занимава с клане, чистене и разпарчаване на животни. 2. Човек, който продава месо; месар. 3. Разг. Пренебр. Лекар хирург. Всеки ден прави операции, истински касапин. Прочетете коментарите само на тази статия и ще разберете колко цветист е българския език.Премиера е един от нас. Не е нищо по-различно от пишещите тук.
379
8
 
7
 
! Отговори
ДО428 преди 11 години
Що Бойко е един от нас,но заобиколен от олигарси,които смучат кръвта на народа ,но има ли кой да му го каже
378
2
 
21
 
! Отговори
Гард преди 11 години
***, по-***, най-***, Бойко...
377
1
 
6
 
! Отговори
3/4 преди 11 години
Той е нашето /на обществото/огледално лице.Точно така изглеждаме ние като общество погледнати от страни.Мнението ни за него е нашето мнение за самите нас.Мразиме се ,но не сме в състояние да се променим.
376
2
 
20
 
! Отговори
Гард преди 11 години
Хахахаха...*** беше създаден заради Цв Цв, а го счупи бойко...пак е най-добър...congratulations
375
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да,често мислите на Борисов не са на място,но той говори така с едничката цел да ни се хареса.Четейки голяма част от коментарите тук по различни теми,какъв извод да си направи човека.Той е нашето /на обществото/огледално лице.Точно така изглеждаме ние като общество погледнати от страни.
374
3
 
11
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Все се надявах Цв.Цв. да счупи ***, но както във всичко и в това ББ си остава най-велик...чупи всичко...държава, доходи, резерви...че един *** ли да не може да счупи?