Къде е тоя, якият касапин, чуди се Борисов

Премиерът се обърна доста свойски към един от лекарите от "Сарафово"
25 юли 2012 16:25,
544
Къде е тоя, якият касапин, чуди се Борисов
Борисов награждава медиците. Снимка: БТА

“Къде е тоя, якият касапин“, обърна се премиерът Бойко Борисов към един от лекарите, които са участвали в спасяването на пострадалите при атентата на летище “Сарафово“ в Бургас преди седмица.

На днешното заседание на Министерския съвет награди за особени заслуги получиха  д-р Асен Кърджиев от ЦСМП-Бургас, д-р Георги Матев, управител на многопрофилната болница в Бургас, и д-р Георги Паздеров, директор на РЗИ-Бургас.

Наградата е за всички екипи, които са се включили в действията по спасяването на пострадалите.

Думите на премиера видимо смутиха медиците, но предизвикаха радостен смях по лицата на здравния министър Десислава Атанасова, вътрешния министър Цветан Цветанов и министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев.

Докато лекарите няколко секунди смутено се чудеха на кого точно говори премиерът, министрите му се радваха на оригиналното обръщение, което е измислил.

Борисов благодари на всички лекари, медицински сестри, санитари, доброволци, на лекарите от ВМА, които, по думите му, са успели за 30 минути да пристигнат на аерогарата и оттам да отпътуват за Бургас, и на тези специалисти, които са били на почивка в това време, но са се включили веднага, след като са разбрали за ситуацията.

"Тези награди са признание от цялото общество, а ние сме оторизирани днес да бъдем посредник между тях и обществото и да ги наградим", коментира премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


544
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
85
 
! Отговори
Killuminati преди 11 години
Майко мила, до къде я докарахме, тотална мега простащина и то от премиера, не е истина просто - Къде е тоя, якият касапин, леле леле леле майчице няма просто такъв филм
12
10
 
94
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПЪЛЕН *** И СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ. Докато "касапинът" спасяваше човешки животи, ти,Премиерът-слънце, заводоляваше някой от долните си нагони. Ти нямаш право да си премиер, ти нямаш право да се наричаш нормален човек. Ти си ***, който с всеки изминал ден показва пълната си несъстоятелност като политик, като личност и като управленец. СРАМ ЗА НАС.
11
7
 
64
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
Аз съм като теб. Срам ме е всеки път, когато му видя физиономията на тоя. А кво говорим, като си отвори устата...
10
8
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТИКВО, ТИКВООО ТИ НЕ СИ ВИНОВЕН ЗАЩОТО ТОЛКОВА ГО МОЖЕШ, НО АКЪЛ СИ НЯМАТ ТЕЗИ КОИТО ТЕ ДОКАРАХА НА ВЛАСТ
9
6
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тъъъъп и ограничен
8
93
 
20
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
Още като видиш заглавието и... нека плюенето почне ...СЕГА! ДУМ!А сега сериозно - изцепките на Борисов са част от неговата харизма... Много им се иска на апологетите на КРАДЦИТЕ, тия т.нар. изцепки да имат пряка връзка с резултатите на идващите избори. Но грешат. Още Иисус е казал, "По делата(а не по изцепките) им ще ги познаете..." И народът(нали не искате да кажете, че е ***?) си знае работата. И ще оцени Борисов по ДЕЛАТА! А като говорим за делата на Борисов, разговора става друг, съвсем неудобен за ГРАБИТЕЛИТЕ на съвременна България, КРАДЦИТЕ на прехода!
7
5
 
88
 
! Отговори
поциент преди 11 години
*** милиционер...
6
12
 
105
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко от вас са като мен - срам ги е да си припомнят, че са гласували за ГЕРБ?
5
6
 
118
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма толкова тъпо парче, като наш боко.
4
8
 
153
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма такъв! Хак да ви е на всички, които гласувахте за тоя ***! Човек с образование, хирург, който спасява човешки животи, е заслужил званието "касапин" от тъпата мутра! Как не е казал и пържолки да му дадат!
3
5
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя не е добре!!!
2
5
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Луд умора няма.
1
5
 
30
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
............