Къде е тоя, якият касапин, чуди се Борисов

Премиерът се обърна доста свойски към един от лекарите от "Сарафово"
25 юли 2012 16:25,
544
Къде е тоя, якият касапин, чуди се Борисов
Борисов награждава медиците. Снимка: БТА

“Къде е тоя, якият касапин“, обърна се премиерът Бойко Борисов към един от лекарите, които са участвали в спасяването на пострадалите при атентата на летище “Сарафово“ в Бургас преди седмица.

На днешното заседание на Министерския съвет награди за особени заслуги получиха  д-р Асен Кърджиев от ЦСМП-Бургас, д-р Георги Матев, управител на многопрофилната болница в Бургас, и д-р Георги Паздеров, директор на РЗИ-Бургас.

Наградата е за всички екипи, които са се включили в действията по спасяването на пострадалите.

Думите на премиера видимо смутиха медиците, но предизвикаха радостен смях по лицата на здравния министър Десислава Атанасова, вътрешния министър Цветан Цветанов и министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев.

Докато лекарите няколко секунди смутено се чудеха на кого точно говори премиерът, министрите му се радваха на оригиналното обръщение, което е измислил.

Борисов благодари на всички лекари, медицински сестри, санитари, доброволци, на лекарите от ВМА, които, по думите му, са успели за 30 минути да пристигнат на аерогарата и оттам да отпътуват за Бургас, и на тези специалисти, които са били на почивка в това време, но са се включили веднага, след като са разбрали за ситуацията.

"Тези награди са признание от цялото общество, а ние сме оторизирани днес да бъдем посредник между тях и обществото и да ги наградим", коментира премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


544
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
373
3
 
8
 
! Отговори
ха ха ха преди 11 години
Ко може да се очаква от Боко-тъпуту???
372
2
 
13
 
! Отговори
4/3 преди 11 години
ИЗКАЗВАНЕТО НА ПРЕМИЕРА СИНТЕЗИРА В ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ ПО ТЕМАТА ЛЕКАРИ.
371
5
 
9
 
! Отговори
4/3 преди 11 години
Плюене по лекари,сега по Борисов,плюене по араби после по еврей или обратно,според случая,плюене по американци или руснаци,македонци и гърци,ЕС само е нужна тема и оплюваме всички и всичко -това вече е национален спорт.*** безгрешният народ.Та и Господ понякога греши само не и ние.Е мааи ние гласувахме на изборите,но е удобно да го забравим,все пак не иде да плюеме срещу вятъра,плюнката може да ни залепне за очите.
370
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Простака си остава ***, дори да го направиш министърпредседател или президент.
369
6
 
23
 
! Отговори
Бива, бива ама... преди 11 години
То бива, бива простотия, ама този надмина и себе си.Нота*: В страната няма друга мярка за простотия, освен "Б.Б."
368
18
 
4
 
! Отговори
3/4 преди 11 години
Интересен народ,защо сега плюете Борисов,той просто гласно и публично каза това,което всички микслят за лекарите/няма в този сайт по гнусни и изпълнени с омраза коментари от тези за лекарите/.Човекът искаше да Ви се хареса ,а Вие го плюете-няма угаждане.ИЗКАЗВАНЕТО НА ПРЕМИЕРА СИНТЕЗИРА В ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ ПО ТЕМАТА ЛЕКАРИ.
367
5
 
19
 
! Отговори
Признание преди 11 години
Трябва да му се признае, че за три години пазача на бай Миле успя да опростачи държавата. Оставам учуден, как е възможно лекари да разговарят, на всичкото отгоре и награди да приемат от този човек.
366
2
 
32
 
! Отговори
Гард преди 11 години
Всичко съм очаквал от бат Ви Бойко, но чак такав връх на простащината - не!Просто това е прекалено от всякъде, разбирам да се бяха събрали в тясна компания след награждаването и без журналисти да нарече докторите касапи, защото те и без това така си се наричат помежду си разбирам, но на официална церемония, е повече от тъпо. Сигурно от сестра си знае, че хирурзите помежду си си говорят така и искал отново да блесне със знания, но не е това мястото...етикета не е познат на този човек изобщо!
365
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бб е ***
364
1
 
16
 
! Отговори
Гард преди 11 години
Само лизичи ли са в този министерски съвет?
363
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе него не го упреквам, защото нямам високи очаквания.Толкова си може човекът,*** е, но в случая е искрен.Но тия византийци около него, сервилни и лицемерни лакеи,които изпадат в умиление от тази простащина и много се радват. Нямам думи за такива хора.
362
3
 
14
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Какво е това Г.А.Д.? Давам жокер - Гад Зееви. Ако тези гадове разберат, че касапи са оказвали първа помощ на сънародниците им след атентата в Бургас, не знам къде ще трябва да се крие българският гад - ББ
361
1
 
14
 
! Отговори
spekulaciq преди 11 години
Bate Boiko ne e chel Vinetu. Vinetu e chel Bate Boiko.
360
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Толкова *** премиер не сме имали никога!!!
359
4
 
22
 
! Отговори
Гард преди 11 години
Съвсем изтрещя!
358
3
 
15
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
До 405:Понеже министрите му не са на ниво по-високо от неговото, със сигурност, щом чуят думата превъзходното най-голям, веднага ще посочат него, без дори да се замислят, че става въпрос за ***...важното е да е най-голям...та нали е голям...най-голям във всичко ББ, дори и за тъпанарщините!!!Ако може някой, да ме опровергае! Срадост ще вляза в дискусията...и ще донеса не от 9, от 90 кладенеца вода в защита на тезата си!!!
357
9
 
7
 
! Отговори
Тодор Живков преди 11 години
Какво лошо е казал Борисов ,че толкова го съдите
356
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Български тълковен речник----------------------------------------КАСАПИН1.Човек, който като професия се занимава с клане, чистене и разпарчаване на животни. 2. Човек, който продава месо; месар. 3. Разг. Пренебр. Лекар хирург. Всеки ден прави операции, истински касапин. /
355
2
 
23
 
! Отговори
outsider преди 11 години
Ако Бойко Борисов попита "Кой е най-големия *** тук" дали министрите му ще се сетят за кого става дума?
354
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само може да гадаем, какви "шеги и закачки" подмята Бойко при честите си посещения в Брюксел. Смея да допусна, че Меркел в чудо се е видяла от остроумията на нашия премиер. Горките му преводачи сигурно са под голям стрес.