Станишев бори купените гласове на вота с виц за Борисов

Соцлидерът разказа как премиерът бие с 14 гласа при трима гласували
Обновена: 4 окт 2012 15:52 | 4 окт 2012 15:52,
279
Станишев бори купените гласове на вота с виц за Борисов
Станишев посети и зеленчуковата борса в село Първенец край Пловдив. Снимка: БТА

Лидерът на БСП Сергей Станишев разказа виц по адрес на премиера Бойко Борисов, в който засяга темата с прозрачността на изборите.

Станишев обяви, че ще се бори да няма фалшификации на парламентарния вот догодина. 

„Господин Борисов пътува със самолет заедно с президента на САЩ Барак Обама и президента на Руската федерация Владимир Путин. Самолетът получава техническа повреда, оказва се, че парашутът е един. Решават в името на справедливостта с гласуване да определят кой ще скочи с парашута. Пускат бюлетините, отварят, преброяват. Г-н Борисов получава това право, той веднага хваща парашута и скача в свободен полет.  Остават президентите на САЩ и на Русия на борда на самолета и г-н Обама казва: Странно, ние бяхме трима, а г-н Борисов ни би с 14 гласа”

„Ето така ГЕРБ разбират изборите”, коментира Сергей Станишев.

Той обяви, че в докладите на американското посолство у нас, публикувани от Уикилийкс, стават ясни причините за оттеглянето на RWE от проекта АЕЦ „Белене”

„Това изтгегляне е в резултат на знаците, сигналите и приказките на правителството на г-н Борисов, прочетете го, публично е в интернет”, посочи Станишев.

Лидерът на социалистите коментира, че между 60 и 80 от законите, приети от ГЕРБ, са лобистки, като се позова на последното проучване на Института за модерна политика.

Станишев разкритикува и политиката на кабинета, която се води спрямо цените на храните у нас, тъй като имало поскъпване с 20-30% на основните стоки.

„Предлагам министърът на земеделието и храните да се нарича вече министър на поскъпването на храните, защото неговите ПР-акции не водят до резултата”, смята още лидерът на опозицията в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
0
 
0
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 11 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Браво, герберчета джуниър- аз ви бях отписал за тази.Прибрахте се, сипахте си по ракия и седнахте да изпълнявате заръката на Цецо от конгреса- да сте по- активни по форумите.Ама кликайте- може някой от вас да заработи поне един апартамент.....обаче 6 бр. са непостижими за вас.
209
0
 
0
 
! Отговори
До 23 преди 11 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Спина вече се лекува,но ТИКВЕНСКАТА ПРОСТОТИЯ е НЕЛЕЧИМА!
208
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що за безумна наглярщина?!Та това с купуването на гласове е точно патент на БСПинозните и съратниците им от ДПС!И доказано го има мнооого преди появата на ГЕРБ с 20-то левките, кюфтетата и кебапчетата!Какво Спинишев се се прави сега на пр.днал?!
207
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Доган пипер ли ти каза да купиш ? И ти го избираш червен :-)
206
4
 
8
 
! Отговори
НН преди 11 години
Трябва да се намери начин да се спрат манипулациите и купените гласове на изборите, иначе герберите пак ще излъжат. Усещам, че от сега кроят пъклени планове в тази насока.
205
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъй като във вица има 3-*** участници (и не са измислени герои) аз смятам, че този виц не е само за Борисов!
204
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Забележете: мненията във форума и мненията на водещите политици - много си приличат. Нищо съществено, нищо градивно, никакво уважение към личноста, към човека, към сънародника. Ние сме много екзотична нация, дайте ни само да се "редим", нация от рапари, хейтъри. Що няма нещичко което да ни обедини и да е нещо добро, а не изградено на злобата!? Но трябва да призная, че откакто се помня, никога в България не са се правили повече неща, дали заради ББ, дали заради ЕС, дали заради всички нас.
203
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гаден сьсел, ти ли ще разказваш вицове и ще се присмиваш бе *** срамна! Народа е стадо ама има и такива дето помнят долната ти душичка какви ги снесе кога ти се доверихме... плащай си на чалга *** да ти дигат рейтинга, само да ми паднеш твойта кожа... аххх!
202
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя Станишев е егати НАГЛЕЦА :D:D. Не съм партийно пристрастен но за ТОЯ мишок никога няма га гласувам:D:D:D
201
3
 
13
 
! Отговори
До 222 преди 11 години
До до 206(Гошето)За мен е проблем,защото не може да проповядваш ежедневно за морал,а същевременно да обясняваш,че тъстовете ти,които са пенсионери ти даряват пари за жилища и притежават около 10 банкови сметки ! Не може да обвиняваш някой в най-тежкото престъпление и да издаваш присъди вместо съда ! Тоя същия има претенции,за ревностен пазител на Общоевропейските ценности и Закони,а се държи като Садам и Кадафи !
200
9
 
11
 
! Отговори
Гошето преди 11 години
Да поясня : При Сергей бях добре,а приБойко още по-добре ! Но не благодарение на Бойко,а въпреки него ! Не се оплаквам от нищо и на никого,не обичам Станишев , но не го и мразя ! Същото се отнася и за Бойко ! Но истината е една-с рязане на ленти,ежедневни мачлета и смана на мнения и решения държава не се управлява ! А ония от вън гледат и знаят и оценяват! Ако Премиерството му пречи на футбола, да зареже премиерството! Ако не ще да ходи да рита при Тигрите !
199
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя Станишев явно си мисли, че не сме ходили в часовете по математика. Ако стокита са поскъпнали с 20-30%, смятам че щяхме да го забележим.
198
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вече виждам заглавията "Председател на ПЕС разказва вицове за Путин"..."Станишев цака с Обама", "Кандидат за премиер на България не си мери приказките" "Борисов оцелява след катастрофа, Сергей дерайлира"...
197
15
 
6
 
! Отговори
до 206(Гошето) преди 11 години
Ще се намеся в спора ви. Не че съм голям фен на ББ, обаче защо да не ти харесва да реже лентички? По принцип и мен ме дразни да го гледам с тия лентички, но колкото повече са те, толкова по-добре за България все пак... А иначе това с апартаментите на Цв.Цв. ли е най-големия проблем на ГЕРБ??? Голям аргумент, няма що... :) Я се замисли повече, все пак има хиляди други аргументи. ББ също не е "моя премиер", но Станишев още по-малко.В крайна сметка обаче и двамата "играят на едно хоро"...
196
14
 
8
 
! Отговори
Нова професия преди 11 години
Гей-циркадцжия. Не спря да се излага тоя другар навсякъде. Според мен е поне с няколко десетки пункта по-*** от Бойко Борисов. Той поне не разправя кога му падне вицове "ала Къци".
195
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още го пазят от НСО, иначе с кеф ще му отвъртя два яки шамара на тоя ***... Big Sha да не му е роднина, че май намирам някаква прилика?
194
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко, като е говорил за калпавия матриал, що не е уточнил, че *Матриала* харесва червени чушки и съчинява *** вицове ?
193
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Серьожа, а други вицове за Обама и Путин знаеш ли? :)))
192
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Серьожа, когда будеш в гости у Путина, разскажи му етот брилиантний анекдот, харашо посмеетес...
191
11
 
18
 
! Отговори
Повторение :-))) преди 11 години
Веднъж Станишев, Царя и Доган заедно вдигали самолета. По едно време се разбрало, че имат само един през..., ахм, парашут, Царя обявил, че не му е сега времето, и отишъл да сбира дръвца за зимата.Накрая Станишев се запитал ... добре де, как ме минаха 14 пъти, като останахме само двамата с Доган?