Явор Гечев: ГЕРБ са просто неспасяеми!

Отговорът на БСП за отправената до медии позиция на партията на Борисов
Обновена: 6 окт 2012 21:10 | 6 окт 2012 20:08, Петя Славова
671
Явор Гечев: ГЕРБ са просто неспасяеми!
Явор Гечев. Снимка: Facebook

Явор Гечев смята, че позицията на Сергей Станишев като лидер на ПЕС е непостижим резултат за Бойко Борисов. Това каза председателят на младежката организация в БСП по повод позицията на партия ГЕРБ, което бе отправено до медиите. Становището на Гечев беше разпространено от пресцентъра на БСП и така се стигна до словесна битка между двете партии.

Дори в опозиция лидерът на БСП допринесе толкова много за авторитета на България, колкото Борисов не успя да направи докато е на власт, пише Гечев. Като президент на ПЕС Сергей Станишев обединява политиката на социалистите в цяла Европа, предаде БТА.

Неговата дума днес засяга съдбата на повече от 137 милиона европейци, които живеят в страни, управлявани с участието на левицата, заявява Гечев. Това е непостижим резултат за Бойко Борисов, коментира председателят на МО в БСП.

"Не ме учудва поведението на ГЕРБ. То е типично за всеки, който е изпаднал в паника и предусеща загубата. ГЕРБ са просто неспасяеми", отбеляза Гечев. Той изтъква, че управляващите губят доверието както на българските граждани, така и на Европа. За този трагичен резултат трябва да се сърдят най- напред на себе си, смятат в БСП. "Бойко Борисов така се е омотал в лентички за рязане, че остава сляп за мизерията, в която лично той потопи хората.

Още по темата

Българите обедняха, останаха масово без работа. Страната ни е на път да загуби минимум 150 милиона - европейски средствав областта на земеделието - заради некомпетентното управление.Това е реалността днес и ГЕРБ няма как да я скрият", добавя председателят на младите социалисти.

Той подчертава, че гражданите искат референдум и БСП ще направи всичко възможно гласът им да бъде чут. "Очевидно е, че Бойко Борисов се страхува от българите. Това може да предизвиква у нас единствено съжаление", коментира още Гечев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


671
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
411
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко Борисов нарече Лидер "гадни масони"! goo.gl/Vwywt
410
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Със всяко отваряне на усти все повече пирони в ковчега на бсп.Отново доказаха че спина и комунизма са наследствени болести!Другарчета,колкото повече говорите и мърдате,толкова повече ви влиза ръбатия!
409
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко Борисов нарече Лидер "Гадни масони" actualno/columnist/article/id/187/author_id/29
408
5
 
5
 
! Отговори
аС преди 11 години
Герб, Бсп...все тая ***
407
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МЛАДИ И НАГЛИИИ, УЖАС, СТАРИТЕ ОГРАБИХА НАШИЯ ЖИВОТ И ТОЗИ НА РОДИТЕЛИТЕ НИ, ТИЯ НА СНИМКАТА ЩЕ ОГРАБЯТ ЖИВОТА НА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НИ!!! БОЖЕ, ПАЗИ НИ! ТОЗИ АКО Е СИНЧЕ НА РУМЕН ГЕЧЕВ - ПОМНИМ БАЩА ТИ, ЕЙЙЙЙ, ВИЖДАЛ СЪМ ГО ПО МУТРЕНСКИТЕ РЕСТОРАНТИ В СОФИЯ В ЗОРАТА НА ПРЕХОДА. ГАДОСТ.
406
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някои върли защитници на ГЕРБ ще останат за доста неприятно излъгани догодина ,когато се разбере истината за лентичките на "строителите". Жалко само ,че отново ще бъде за сметка на българския народ.
405
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я, ходи и се ощипи по чурката и не си я мери с по-големте. Стой си там и си включи пръстите в контакта и гледай Станишев любовно. На какъв искаш да го играеш, защитник ли? Да не си новата играчка на Сергогей а?
404
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Младежкото БСП влиза в ритъм.Едрия плачещ крокодил бе добро начало.Не подхожда на характера и ранга на Станишев да изповядва този махленски стил, но е хубава занимавака за младежите да понастъпват Бойко по опашката.Простотията налага своята реципрочност.За да спориш с Герб трябва да изпростееш като тях.
403
3
 
12
 
! Отговори
до 459 от друг преди 11 години
Лично се убедих ,че ДДс-то за лекарствата във фалиращата Гърция продължава да е 6%. за храните 9%. Това може веднага да се види на касовия бон.
402
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Целият град гоце Делчев знае кой държи бардаците в региона за гръцките "туристи". Бащата на бодигарда на Цв.Цв. И какво се случва, нищо............
401
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
458, *** всеки ден го дават най - малко десет пъти по телевизиите да приказва простотии.Сума трикольор изряза и още не е научило как са подредени националните цветове.Сравни двете физиономии и сам си отговори, кой на вид и тен го докарва повече на бивол.
400
2
 
4
 
! Отговори
дан преди 11 години
457 - не знам дарик какъв форум има, но ти пишеш простотии, нищо от написаното не е вярно
399
10
 
11
 
! Отговори
дан преди 11 години
абе ДНЕС.БГ, знаем, че сте комунисти, махнете това *** от първа страница, втори ден го държите
398
2
 
8
 
! Отговори
От форума на Дарик преди 11 години
"втори мандат, ама друг път"Забравих най - важното - в БГ има ниско ДДС само за туризма и хазарта. А кои имат хотелчета в БГ - ' бизнесмените ' с ' белите ' якички и ' независимите ' магистрати ? А кои държат казината ? А не беше ли намален ДДС за туризма на 7 % от сегашните управляващи ? Кого тогава облагодетелстват те ? А да не би ' независимите ' магистрати да взимат МРЗ от по 300 лв ? За кого тогава работят и сегашните властимащи - за народа или напротив ?
397
22
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма друг подходящ за България освен ГЕРБ!За БСП България не иска дори да си спомни!!!
396
4
 
18
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Псувай народе,Сега ти си е паднало. Псувай.Няма значение кого. Псувай.Гладен ли си ? Псувай. Няма смисъл да разсъждаваш. Псувай.Крий се зад анонимността и псувай.Нямаш аргументи. Псувай.Ако мислиш ,че ще ти олекне. Псувай.Наред.Псувай и себе си ,защото си избра тези управляващи.Защото позволи да се разграби държавата,защото позволи мутрите да станат милионери.Псувай.
395
7
 
23
 
! Отговори
От форума на Дарик н преди 11 години
Борисов и Дянков много пъти казваха / лъгаха /, че сме имали най - ниските данъци в Европа . Затова специално за тях, за да опровергая лъжите им, ще покажа какво е ДДС в някои европейски държави : Великобритания - от 17,5 % става 20 % от януари 2011 г. ; Кипър - от 15 % става 17 % през март 2012 г. ; Франция - от 21,2 % става 19,6 % през юли 2012 г. ; Германия - 19 % ; Словения - от 20 % става на 8,5 % за 2600 стоки и услуги през август 2009 , т.е. когато вече ГЕРБ са на власт ; Люксембург - 15 % ; Малта - 18 % ; Холандия - 19 % ; Литва - 18 % ; Латвия - 18 % . Във Великобритания има намалени ставки на ДДС на 0 % и 5 % за лекарства , основни храни и учебници . Във Франция има намалени ставки на ДДС на 2,1 % и 5,5 % за лекарства , основни храни и учебници. В Малта - съответно 5,5 % . В Холандия - съответно 6 % . В Латвия - съответно 0 % и 5 % . В Кипър - съответно 0 % , 5 % , и 8 % . В почти всички европейски държави има намалени ставки на ДДС за лекарства , основни храни и учебници, които варират от 0 % / няма ДДС / до 5 , 8 или 12 % . Коя стока или услуга в БГ има ДДС 0 % , 5 % или поне 18 % ? Нито една ? Ами тогава кой лъже, и то системно ? Нека Дянков, които има претенции, че разбира от финанси, да опровергае казаното от мен или да се подаде оставката от гледна точка на морала !
394
2
 
2
 
! Отговори
BSPar gay преди 11 години
Vsichki zad drugarite! Da gi podkrepim v predstoqshtite izbori!
393
3
 
14
 
! Отговори
сократ преди 11 години
Ходили ли сте на театър?Всички партии са рожби на БКП.ТАКОВА НЕЩО КАТО ГРАДИВНА ОПОЗИЦИЯ НЯМА.Най-големите червояди са тези дето се кръстиха ГЕРБ.То и другите неса за изхвърляне,но тези са кората на ***.Аз съм от Плевен и знам що за *** е хермафродита Цецка Цачева.Партията БКП от работничка и много *** като човек я вкараха в юридическия факултет.Тя печели дела срещу пари.Само да знаете каква Магистратска мафия има в ПЛЕВЕН.Герб са убииците на създалата ги майка БКП.
392
5
 
7
 
! Отговори
Лидия Ковачева преди 11 години
Този много заслабнал ми се вижда вече, а само един мандат не са на власт.