Не сме разделяли десните, убедени са хората на Костов

С опита си да разбие Синята коалиция ГЕРБ помага на Кунева
22 окт 2012 17:29,
127
Не сме разделяли десните, убедени са хората на Костов
Снимка: архив, Булфото

Ръководство на СДС носи тежката отговорност, в колаборация с ГЕРБ, за изваждането на СДС от единната десница.

Такъв беше отговорът на тъмносиньото ръководство на призива на Мартин Димитров, Надежда Нейнски и депутати лидерите на двете десни формации да преразгледат всички решения, свързани с разделянето и да започнат преговори за намиране на формулата на единство.

Не приемаме отговорността, че сме разделяли дясната опозиция и нямаме решение за преразглеждане в това отношение, заяви заместник-председателят на ДСБ Радан Кънев.

Затова и тъмносините не приемали пораженческия тон на писмото на инициаторите на новосъздаденото крило "Единство" в СДС.

Вододелът е отношението към ГЕРБ и явно има хора в съюза, които не споделят намесата на управляващите във вътрешните работи на Синята коалиция.

Още по темата
Така от ДСБ обясняват и стъпките на двамата бивши председатели на сините - Нейнски и Димитров.

От ДСБ смятат също, че с опита си да разбие Синята коалиция ГЕРБ помага на Меглена Кунева, фалшивите десници се подкрепят, е заключението на Кънев.

Иван Костов разкри, че на конгреса на ЕНП, който приключи миналата седмица в Букурещ, делегацията на СДС се е строила в шпалир, за да посрещне групата на ГЕРБ, водена от Цветан Цветанов.

От ДСБ са категорични, че е немислима коалиция с ГЕРБ в "сегашния му вид" и политика, която води.

Управляващите и БСП играят заедно за референдума за АЕЦ "Белене", твърдят още от тъмносинята централа.

ГЕРБ следва дневния ред на социалистите, за да продължи най-голямата корупционна измама на българския посткомунизъм, смята Иван Костов. 

Допитването има за цел да направи избирателите съучастници в създаването на алиби на "енергийната мафия да продължава да източва парите на българскияданъкоплатец", смятат тъмносините.

ДСБ ще защити тази позиция в пленарна зала - срещу референдума за втората атомна централа, подчерта Иван Костов.

Той добави, че двете формации се опитвали и да прикрият "паническия си страх" от Москва и пълно безсилие да защитят националните интереси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
92 пълни глупости *** Костов не е припарвал в Симеоново и защо точно 1994 година интересно тогава управляваше Беров и сдаваше властта на Виденов най-тъмния период на прехода . СДС беше дълбока опозиция.
88
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На България Джани на България , да си чул неистина за българската иокономика от него , ако е така би ли я споделил като така яростно го отричаш.
87
8
 
18
 
! Отговори
djani преди 11 години
Докога този черен гарван ще грачи на гроба на българската икономика? Отдавна трябваше да е на бунището на историята. Кому е все още необходим?
86
8
 
17
 
! Отговори
демократ преди 11 години
г- н Костов, още в далечната 1994г. разбрах, че Вие сте учили икономика и финанси в школата в Симеоново, Вашето дясно разбиране е толкова "лево", че дори комунистите изтръпват
85
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАКВО Е ПОСТРОИЛ КОСТОВ ??????????? ВЪПРОС БЕЗ ОТГОВОР- РАЗБИЛ Е - ИКОНОМИКАТА, СИНЯТА ИДЕЯ, ВСИЧКО, ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНАТ МРЪСНИТЕ МУ РЪЦЕ. ААА, СЕТИХ СЕ- ТОЙ Е АРХИТЕКТА И БАЩИТАЦАТА НА МАФИОТСКИТЕ ГРУПИРОВКИ.
84
1
 
21
 
! Отговори
хех преди 11 години
Ей, хейтъри! Що сте толкова прости?Цецо и Тиквата са направо титани на мисълта пред вас.
83
0
 
15
 
! Отговори
хех преди 11 години
Ами всичко си е точно така!
82
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов е един от най-способните политици на съвременна България, който отказва да играе по свирката на ченгетата, за което те го мразят. Добре, че има такива като него!
81
15
 
20
 
! Отговори
"Добрия" К преди 11 години
***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *** си беше и *** ще си остане. Ето НАГЛЕДЕН пример за дълговечна разработка на Държавна сигурност. Демократ? Демократ ама тръц, друг път. Честен бил? В ушите. И то не е сигурно.
80
8
 
15
 
! Отговори
JORJ GANCHEV преди 11 години
IVAN YORDANOV KOSTOV na sapun ili v lagera v BELENE da nahranyat prasetata.SMART ZA SINITE PEDALI. DA JIVEE KOMUNIZAMA I VAFLITE PO 5 STOTINKI.
79
10
 
20
 
! Отговори
бивш седесар преди 11 години
г-н Костов, да не би аз да разцепих дясните партии??? И, аз да не знам???
78
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разходите набизнеса трябва дасе увеличат, за даима растеж. Или дасе напечатат парикоито да се дадат за пенсии или надържавнитеслужители. Или дасе изкопаят дупкикоито да се заровят- за да има създадени заплатибез печалба - коитопари ще платятпечалбата набизнеса. Друг начинняма. Няма и да има. Защото Марксе бил прав закапитализма и товавсички го знаят. referati.org/nauchnite-prinosi-na-karl-marks-v-obshtoteoretichnata-ikonomicheska-nauka/21201/ref Капитализма екукла. Милтън Фридман казва четрябва да сепечатат 5-6% нагодина паричнабаза, защото това епечалбата на капиталиста.Растежа. Всяка печалба есъздава нужда отпари.referati.org/nauchnite-prinosi-na-karl-marks-v-obshtoteoretichnata-ikonomicheska-nauka/21201/ref
77
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Над 1000 паунда е минималната заплата в Юнайтед Кингдом. А тук Иван Костов, Мартин Димитров и Георги Ангелов от Отговорено общество - искат закона за минималната заплата да се махне и хората да работят за 200-лева. Защото така повелява дясното управление на държвата и икономиката. Който и да било десен не е алтернатива за бъдещето на България. Досега все десни са управлявали. И положението не добре. Щом бизнесмените в демократичнит страни могат да плащат толкова, значи и в България ще могат, само некадърните бизнесмени да се махнат за да дойдат кадърните в освободената ниша.
76
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде е досието на Костов?
75
0
 
19
 
! Отговори
Съвет преди 11 години
До bboogy *** да се надбягваш с пожарната!
74
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-крадливия *** в България - Иван Костофффф !!!
73
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Другарю Костов - кажи каквото имаш да казваш - па ходи пикай и си лягай че никой не го интересува баш ти какво мислиш
72
8
 
20
 
! Отговори
до 74 преди 11 години
Кажи едно нещо, което е построил Костов !
71
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Косто съсипва и ГРОБ.Браво Ваньо!
70
6
 
20
 
! Отговори
bboogy преди 11 години
До АнонименДа, бе, лепка червено, англичаните експлоатират българи, защото тази експлоатация е милиони пъти по смислена, отколкото да робуват в родината си на руснаци и национални предатели в тотална мизерия и беззаконие.