Не сме разделяли десните, убедени са хората на Костов

С опита си да разбие Синята коалиция ГЕРБ помага на Кунева
22 окт 2012 17:29,
127
Не сме разделяли десните, убедени са хората на Костов
Снимка: архив, Булфото

Ръководство на СДС носи тежката отговорност, в колаборация с ГЕРБ, за изваждането на СДС от единната десница.

Такъв беше отговорът на тъмносиньото ръководство на призива на Мартин Димитров, Надежда Нейнски и депутати лидерите на двете десни формации да преразгледат всички решения, свързани с разделянето и да започнат преговори за намиране на формулата на единство.

Не приемаме отговорността, че сме разделяли дясната опозиция и нямаме решение за преразглеждане в това отношение, заяви заместник-председателят на ДСБ Радан Кънев.

Затова и тъмносините не приемали пораженческия тон на писмото на инициаторите на новосъздаденото крило "Единство" в СДС.

Вододелът е отношението към ГЕРБ и явно има хора в съюза, които не споделят намесата на управляващите във вътрешните работи на Синята коалиция.

Още по темата
Така от ДСБ обясняват и стъпките на двамата бивши председатели на сините - Нейнски и Димитров.

От ДСБ смятат също, че с опита си да разбие Синята коалиция ГЕРБ помага на Меглена Кунева, фалшивите десници се подкрепят, е заключението на Кънев.

Иван Костов разкри, че на конгреса на ЕНП, който приключи миналата седмица в Букурещ, делегацията на СДС се е строила в шпалир, за да посрещне групата на ГЕРБ, водена от Цветан Цветанов.

От ДСБ са категорични, че е немислима коалиция с ГЕРБ в "сегашния му вид" и политика, която води.

Управляващите и БСП играят заедно за референдума за АЕЦ "Белене", твърдят още от тъмносинята централа.

ГЕРБ следва дневния ред на социалистите, за да продължи най-голямата корупционна измама на българския посткомунизъм, смята Иван Костов. 

Допитването има за цел да направи избирателите съучастници в създаването на алиби на "енергийната мафия да продължава да източва парите на българскияданъкоплатец", смятат тъмносините.

ДСБ ще защити тази позиция в пленарна зала - срещу референдума за втората атомна централа, подчерта Иван Костов.

Той добави, че двете формации се опитвали и да прикрият "паническия си страх" от Москва и пълно безсилие да защитят националните интереси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
5
 
26
 
! Отговори
bboogy преди 11 години
До СтатистикаО, нима!!! Костов, не е на власт от12г. и страната е затънала в трсавището на корупция, беззаконие и безнадежна простотия. А, нима някой, се сравнява с творенията на ДС, цар 800-ин дни или нищоправещия Сергей, а може ли да се сравни апотеоза на делото на червените, Бойко I ***. Толкова сте обременени генетично, че дори при пълна ваша власт, вече 3 мандата, не можете да създадете, дори подобие на нормално общество.
68
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов къде ти е досието?
67
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
BBC показа какангличанитеексплоатират българии румънци, отишли даработят на Острова,във видеорепортаж, заснет със скритакамера. За да разкриекак работниците отдвете страни-членкина ЕС са третирани,телевизията използвала румънскажурналистка, която синамерила работа катокамериерка в хотел вЛондон. Отвидеоматериала ясно се вижда, че макарБългария и Румъния даса в ЕС от 2007 г.,гражданите им самного по-нископлатени и експлоатирани. За двадни работа румънскатажурналистка подприкритие получила33 паунда три пътипо-малко от минималната надницавъв Великобритания.От агенцията за подборна персонал йобяснили ясно икратко, че "вие, румънците ибългарите създаватемного проблеми итрябва да разберетекакъв е статутът ви втази държава".
66
11
 
19
 
! Отговори
Статистика преди 11 години
LOL - "Обаче времето минава и се вижда ,че всеки следващ премиер го съизмерват с него"Кой бе, рожбе? Шепата вресливи негови привърженици по форумите ли? Ми вие сте като досадни насекоми - от десет години бръмчите около ушите на хората и завирате в устата им посраната задница на командирника, а когато ви кажат, че им е писнало и не искат да слушат за него ентусиазирано подскачате как не им бил излизал от устата... :)))
65
8
 
22
 
! Отговори
bboogy преди 11 години
Преди 2 часа, някаква анонимка, сътвори това:Костов защити националните интереси като разсипа икономиката,утвърди ДПС като партия,вкара новините на турски език и преизпълни планът Рат-Ът.Гаргамел! По-точен синтез на комуноидите,не би мигъл да се създаде в едно изречение.А,сега истината:След поредния фалит,който докараха ***,този път с "Виденовата зима"плюс хипер инфлация,Костов,спаси нацията,ДПС едвам влязаха в парламента с4,1%,а планът на Москва за българско поробване работи перфектно.
64
6
 
22
 
! Отговори
Статистика преди 11 години
64 - Спонги - "Той има смелостта да не допусне войната у нас."Само две ракети на НАТО ни бухнаха... нищо работа.
63
4
 
24
 
! Отговори
Анти преди 11 години
До този дето иска шанс за СДС, но не за Костов !Направи една анкета, Има ли един на 50 човека, който може да ти каже името на новия председател на СДС и да цитира една негова мисал за тези 5 месеца. НЯМА просто мяма по-безличен човек ! *** на ГЕРБ
62
6
 
28
 
! Отговори
LOL преди 11 години
Костов Е проблем за ГЕРБ, БСП, ДПС , Атака и цялата породена от смешение на ДСари ,мутри ,клиентелисти, царисти ,и всички останали добре омазани с борш и рубли партийки. Защото не произлиза от дъртата столетница , защото веднъж доказа,че може да изправи една рухнала икономика, защото последователно защити интересите на Бг и пред САЩ и пред Русия. И затова десетки години рубладжиите го мачкат . Обаче времето минава и се вижда ,че всеки следващ премиер го съизмерват с него
61
12
 
19
 
! Отговори
дo 64 преди 11 години
ОК! Кософф е "велик" политик, защото... "каквото е казал се случва"! Или по-скоро вече се е случило, но това е друга тема! Всъщност целия съм в слух да чуя какво щЕ СЕ случи от тук нататък от това, което казва костофф! 1..., 2.. 3... Готов съм да си записвам и ако познае съм готов да се извиня и да го призная за ВЕЛИК политик! Например, че отново ще е премиер или каквото и да е! Не е тайна, че двамата с жан са от едно котило - БКП!
60
11
 
20
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
СДС и ДСБ се разделиха и вече Синя коалиция не съществува. Така и малкото останали им избиратели ще са раздвоени за кого да гласуват -за Костов или за М. Димитров. От което следва че сините парламента ще го гледат отвън. Което е много добре.
59
8
 
28
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
От 20 години, каквото е казал Костов е вярно и се случва. Дори Жан Виденов призна, че е единственият независим от никого Премиер. Нещо повече, когато беше войната в бивша Югославия, беше единственият загрижен за България политик. Всички останали или възхваляваха или заклеймяваха НАТО. Той има смелостта да не допусне войната у нас.
58
12
 
21
 
! Отговори
до 53 преди 11 години
Какво му е "великото" на костофф като политик?Това, че от 1990 г. упражнява професията "политик" ли, подобно на пирински, гоце и др. подобни "професионалисти"! Няма индивид по света, който повече от 20 г. да е по професия "политик" и нищо друго, което е равно на нищоправещ и много говорещ! А като част от "велокито" политическо статукво от 90 г., част от което е и костофф, резИлтатите са очеизвадни!
57
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мислещите хора,рано или късно,се отърсват от заблудата си! Ти за тях не бери грижа! Като мразиш комунистите защо повтаряш,като папагал лъжите им за Костов?Защо не кажеш за комуниста-охранител,как бръсне без ***?Не казваш,защото си от най-заблудените му фенове, т.е.при вас вход за мисъл ЗАБРАНЕН !!!!!
56
5
 
20
 
! Отговори
Статистика преди 11 години
FOX - "Като цяло Европейският съюз има най-висока оценка от всички наши политици за лидера на ДСБ Костов*)))"Вероятно именно това е причината същият да не бъде поканен на изнесеното заседание на ЕНП през октомври 2011... ***.bg/view_article.php?article_id=790080:)
55
8
 
32
 
! Отговори
български ИДИОТ преди 11 години
Неслучайно Костов е известен с прозвището - командирът! Той знае как се командва експертно държава в криза,без да посяга на демокрацията. Затова е черен дявол както за червените ***, така и за сегашната некадърна милиционерска власт!Това, че някой политик има малък % подкрепа не означава, че не е прав.Нагледахме се на такива с подкрепа по 70-80%. Направо я втасахме с тях - крадливият цар, Гоце Путинодоносников и сега Св.Батман Банкянски
54
9
 
18
 
! Отговори
ххх преди 11 години
Всеки провалил се политик си отива в къщи,но не и в България тук са вечни.За кой ще гласувате догодина ?Нов парламент със стари к..... не става.
53
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оооооооооо, не мога да разбера НАИСТИНА защо от време на време вади от ковчега този политически труп??? Да ръси врели-некипели и да прави някакви супер *** и безсмислени изказвания ? Че на кого са му притрябвали???
52
2
 
26
 
! Отговори
FOX преди 11 години
Като цяло Европейският съюз има най-висока оценка от всички наши политици за лидера на ДСБ Костов*)))
51
13
 
18
 
! Отговори
Любопитко преди 11 години
Кой е този гърбав ром на снимката?
50
4
 
28
 
! Отговори
П.Петров преди 11 години
Кунева е проект на олигарсите на БКП и ДС, също както ГЕРБ и Бойко Борисов са техен проект. НДСВ беше пробата, финансираха ги , за да видят как ще потръгнат нещата, употребиха ги и ги захвърлиха. Един ден това ще е участа и на Борисов и Кунева.Канализиране на вота според електоралните нагласи, празни обещания, а всичко си върви по старому - корупция, кражби на държавна собственост, фиктивни търгове, беззаконие, монополи.Драги ми съграждани, до кога ще продължавате да сърбате помията, която ви дават?