Антон Кутев: Надменността на Борисов спрямо българите е пословична

Само един страхлив премиер може да засипе протестиращите с обиди
18 ное 2012 18:00,
421
Антон Кутев: Надменността на Борисов спрямо българите е пословична
Антон Кутев. Снимка: Bulphoto

Не съм изненадан от циничното отношение на управляващите от ГЕРБ спрямо хората, които вчера дойдоха на протеста на БСП. Това коментира днес секретарят на НС на БСП Антон Кутев, цитиран от партийния пресцентър.

По думите на Кутев това е поредното доказателство за жалкия манталитет на Бойко Борисов. „Надменността, която той проявява спрямо, българите е пословична – то не беше лош човешки материал, не бяха кучета на каишка. Вчера на площада дойдоха 20 000 българи - семейства с децата си, младежи, възрастни хора, лекари, земеделци, учители, хора от цяла България. Това не са платени роми. Това са български граждани, които са превъзмогнали страха, имат смелостта да се изправят лично срещу Борисовата полицейщина и да кажат НЕ на ГЕРБ”, заяви той.

Политикът на столетницата изтъкна, че вчера на площада дойдоха хора, които искат гласът им да бъде чут и вярват, че БСП ще ги чуе и ще ги подкрепи. „Това са хора, които не искат Бойко Борисов във властта и за негово съжаление те ще стават все повече. Само един страхлив премиер и едно отиващо си правителство може да засипе протестиращите с обиди. Кой ще учи българите на морал – Борисов и летящите му Тигри, Цветанов с шестте си апартамента или някой от „безделниците” от ГЕРБ?” – попита той.

Според Кутев вместо да броят протестиращи, ГЕРБ трябва да броят оставащите им дни във властта, защото тя няма да се повтори. „Хората ще им потърсят сметка за лъжите и кражбите. Дори световни медии информират за големия митинг на левицата и за провала на Бойко Борисов”, отбеляза Кутев.

По думите му докато извън страната се отбелязва мащабният протест на левицата, ГЕРБ хвърля всичките си сили в опити да го омаловажи медийно. „Истината обаче винаги си пробива път”, категоричен е Антон Кутев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


421
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
12
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кутев,на това се вика ПРОСТОТИЯ,не е надменност!Не обръщайте внимание на ТИКВАТА,толкова знае,така го прави!
3
20
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спинозния пак се обажда непитан.
2
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой вярва на тоя , май вече няма такива ***
1
15
 
33
 
! Отговори
Винкел преди 11 години
Кутев,помниш ли земетресението в Перник и твоето отношение към перничани.Ние никога няма да го забравим.