Петър Стоянов да не се хваща на капана на ГЕРБ, зове Костов

Чрез СДС ГЕРБ решавали много тежък проблем
Обновена: 22 ное 2012 14:34 | 22 ное 2012 10:31,
164
Петър Стоянов да не се хваща на капана на ГЕРБ, зове Костов
Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ не бива да бъде подпомаган по какъвто и да е начин в разрешаване на ситуацията около избора на Венета Марковска за конституционен съдия, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов пред bTV.

Според него това ще привлече отрицателните емоции на хората върху тези, които са помогнали.

Накрая отговорни ще бъдат тези, които ще помогнат на ГЕРБ да излезе от ситуацията, заяви той.

По думите на Костов управляващите са създали крайно неприятната ситуация, в която да бъдат атакувани от Европейския съюз и тези атаки са свързани с това, че България се държи като страна, която не е спазила европейските принципи и норми. Според Костов това е позорна ситуация.

Още по темата
„Лошото е, че Бойко Борисов излиза от тази ситуация, като успя да прехвърли цялата негативна енергия на обществото в двора на сините”, каза той. По думите му това е опит да бъде разрешен много тежък проблем на ГЕРБ с помощта на Съюза на демократичните сили.

"Аз се надявам, че Петър Стоянов няма да се хване в този капан, каза Костов, като посочи, че ако това стане, скандалът би гръмнал в редиците на СДС.

Според Костов трябва да бъде отменено решението за избор на Марковска и тогава да бъде открита процедура за избор на нов конституционен съдия, защото Конституционният съд в момента е парализиран.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
9
 
! Отговори
` преди 11 години
Бламирайте безсрамника Петър Стоянов!С кое Той е постигнал статута на морален стожер?! С това, че е бил комсомолски секретар преди 10 ноември ли?reporterbg/index.php?id=52041
110
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
122 тик так тик так бръм куку
109
0
 
0
 
! Отговори
сгс преди 11 години
Долният коментар е отговор до #118
108
0
 
0
 
! Отговори
сгс преди 11 години
до116Ако всички бяха специалсити като тебе държавата щеше да бъде аут
107
5
 
5
 
! Отговори
енчо преди 11 години
108 -ТИ си един от червените ***, които се страмува да се покажат и разправят,че са гласува ли за този или онзи. Иван Костов е най големия мошеник на прехода.Най-големите злени се случиха по негово време .Той е виновен и за разцеплението на сините.
106
3
 
6
 
! Отговори
ok преди 11 години
Колко още безумия трябва да натвори Гербаджииската пасмина и колко още брилянтни политически хода трябва да направи Костов, за да проумеем наи-накрая, че това е държавниkа, от когото Родината ни има нужда.
105
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
116ходи се прегледай при специалист
104
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ действат по болшевишки. Също както другарят Сталин. Той за отношението на болшевиките към социалдемократите е казал Подаваме им едната ръка, а с другата ги хващаме за гърлото!
103
10
 
3
 
! Отговори
сгс преди 11 години
Ваньо,Ваньоо,кажи си Ваньо.Направо си смешен вече ХА,ХА.
102
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
114 не го махай : каква пара като нямаше никаква пара
101
0
 
4
 
! Отговори
сгс преди 11 години
до 111Дрън,дрън...Естествено че няма да ти дам по-голяма конкретика.Да не мислиш че като са изпрани по-голяма част от държавната пара всичко е скрито покрито ли???Спокойно има и доказуеми неща
100
2
 
9
 
! Отговори
разочарован преди 11 години
Чета форума и си мисля, че не случайно е казано " Всеки народ заслужава управниците си". Та хак ни е и Пожарникаря, и мизерията!
99
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
108 ти със сигурност никога не си гласувал за СДС , тези парте3нки на някой друг виж за Царя за ББ за ЖГ за ВС сигурно но не и за СДС
98
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
109 пълни глупости , въобще няма да ти влизам в конкретиката въпреки ,ч е и тя е една , само ще ти кажа че Андрей Луканов обяви през 1990 година МОРАТОРИУМ върху плащанията по външния дълг с което на практика обяви фалита на България , никой друг освен комунисти не беше управлявал , за да го разбереш ще ти гои сравня с днешната дългова криза в Гърция и то за да не изпадне тя в ситуацията в която е била България тогава се сключва настопящето споразумение , ясно ли е тъпанарино .
97
0
 
0
 
! Отговори
сгс преди 11 години
Долният коментар е отговор до 105
96
2
 
8
 
! Отговори
сгс преди 11 години
С какво излъга ли?Казвам ти го веднага!Държавният дълг със който парадирахте беше мноого по-малък,разликата отиде в някой джобове.Предприятия-Печеливши бяха обявени във непечеливши защото се източваха умишлено и по късно продадени на приближени хора.Сделки- съмнителни има колкото щеш,една от които е и СИБАНК.През тази банка минаваха и всички осигоровки на хората.Един от хората които вършеха черната работа на Костов в тази банка беше Славчо Христов.Мога още неща да кажа,но ти явно си кон с капаци
95
14
 
7
 
! Отговори
До всички преди 11 години
Всъщност г-н Костов греши. Това, че избирателите, ще загубят доверието си в сините е добре, защото те и без друго не го заслужават. Този електорат трябва да насочи гласовете си към БСП, които са истинската опозиция на ГЕРБ и тези хора, ще се нуждаят от нашите гласове за да се преборят с режима. Имайте предвид, че никога не съм харесвал БСП и съм гласувал винаги за ГЕРБ и за СДС, но вече уверено харесвам Станишев и вярвам в него!Да живее демокрацията
94
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И.Костов ,колкото е направил за Бг ,100 пъти повече е ----навредил !
93
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
102 чакай чакай , какяво е излъгал с държавния дълг би ли обяснил отворко , какво и е на приватизацията пак ли ще запчобнеш с глупоститъе за БГА Балкан и Кремиковци , ти ли само не си разбрал че са глупости , егати профана , да не се сърдиш на никого че си в блатото.
92
0
 
1
 
! Отговори
Братчеда преди 11 години
Защо така бе братчет и той е наш бе?