Костов режисира разбиването на СДС, смята Валентин Николов

Сдружението „Патриот” може да стане партия преди изборите
Обновена: 5 дек 2012 11:45 | 5 дек 2012 11:03, Веселина Йорданова
108
Костов режисира разбиването на СДС,  смята Валентин Николов
Сградата на Народното събрание. Снимка: Impact Press Group - архив

Сдружението „Патриот” може да стане партия, което е съвсем закономерно в навечерието на парламентарните избори”, заяви независимият депутат и член на сдружението Димитър Карбов пред Нова телевизия.

От сдружението водели разговори за сътрудничество със СДС от средата на месец май, в момента в който синята партия  се разграничи от ДСБ.  Валентин Николов заяви, че като бивш член на СДС това му вдъхнало оптимизъм.

Двамата отрекоха да са обвързани с някоя политическа сила и заявиха, че не са демократи от вчера.

Според Николов има сценарий за разбиване на синята партия с главен режисьор и сценарист лидера на ДСБ Иван Костов и главен герой евродепутата Надежда Нейнски.

Още по темата

„Синята коалиция се разби още мината година, когато те не подкрепиха кандидата си за президент Румен Христов“, каза Николов. По думите му Нейнски е „осребрила“ членството си в СДС и „ако някой изпълнява поръчки, това е тя“.

„Сценарият е прост – много скоро ще се създаде партия "Единство", тя ще стане партньор с ДСБ, но това трябва да мине през трупа на СДС“, допълни той.

Карбов и Николов заявиха, че са постъпили като национално отговорни политици с внасянето в парламента на кандидатурата на Галя Гугушева за конституционен съдия, за да се спре кризата в Конституционния съд и поредните упреци от ЕС.

„Не става въпрос за никакви водачески места в листи, а че трябва да се подаде ръка на СДС в труден момент“, каза Николов и допълни, че според него партията не само ще влезе в следващия парламент, но и ще излезе по-силна от скандала, когато се прочисти от хора, които й „забиват нож“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още по темата: СДСДСБсдружение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
3
 
! Отговори
Росен преди 11 години
Туй сдружение Патриот направо ме хвърля в тъч, връща ме в Ренесанса. Щяло да се трансформира в партия - тричленка. В зората на Демокрацията имаше един образ - бай Йоло. Той с дни висеше пред ЦИК, за да му регистрират партията, а когато след изборите обявиха резултатите, се оказа, че е получил 0 гласа, т.е. дори и той самият не беше гласувал за себе си. Е подобен ще е и резултата на партия Патриот.
92
0
 
5
 
! Отговори
Пак съм choss преди 11 години
Както по преди казах, тез тримата "национално отговорни" мушмороци ги гледах сутринта по Нова. В статията не се споменава, но те заявиха, че не им е работа да проучват прокурор Гугушева. В характеристиката й пишело, че е безупречен професионалист, пък тя се оказа сиромах Лазар - зер с една прокурорска заплата какво да си купи. Разбира се, че сина ще й подари апартамент, а мама ще й даде 150 бона, да му купи друг. Народа казва - кравата не бозае от телето. Май след 1ва серия-Марковска, ще има 2ра
91
5
 
1
 
! Отговори
b преди 11 години
Комуниста Андрей Луканов създаде СДС. Комунистическото *** Иван Костов ликвидира СДС . Жалко за "синята идея", която се оказа маскирана чарвена химера.
90
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Комуниста Андрей Луканов създаде СДС. Комунистическото *** Иван Костов ликвидира СДС . Жалко за "синята идея", която се оказа маскирана чарвена химера.
89
2
 
14
 
! Отговори
П.Петров преди 11 години
Радва ме, че все повече хора забелязват, кои считат Иван Костов за враг и кои плюят по него.Това е положението , само ДСБ остана единстената партия на демократите в България. Останалите са партиите на комунистическата мутро-олигархия БСП,ГЕРБ,ДПС и техните ***, които се надяват да се вредят до мършата, когато хищниците са нахранят. Колкото до Кунева, твърде нагласена е партията и, много точно следва социологическите нагласи, а зад това прозират доста пари за проучване и анализ, които вероятно са пак на олигарси, затова гледам на нея като на "План Б" на мутро-олигархията.
88
9
 
3
 
! Отговори
жалко преди 11 години
Съгласно секретна заповед на КГБ и ДС Андрей Луканов създаде СДС. Съгласно заповед на същите "фирми" неговия ученик Иван Костов ликвидира СДС. С други думи товаришчь Карлович "загина", но духът на "татко Карло" е жив . . .
87
1
 
8
 
! Отговори
ДО 99 !!!!!!!!!!!! преди 11 години
Продаде Балкан на евреите т.е. това е ЕДНО ОТ НАЙ УСПЕШНИТЕ МУ ДЕЙСТВИЯ КАТО ПРЕМИЕР. ДА ПРОДАДЕШ ТАКИВА ТРОШКИ И *** И ТО НА ЕВРЕИ СИ Е БАШ-МАЙСТОРЛЪК!!!!!!!!!!!!КАКТО ВИДЯХМЕ ТЕ СКОРО ГРИЗНАХА ДРЪВЦЕТО. ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА ПРОСТОТИИ, НА НЕ ОСВЕДОМЕНИ. ЧЕЛИ ГЛУПАВИ ТВОРЕНИЯ ОТ НЕМАЙ И КЪДЕ НА НАКОЙ НА ХРАНИЛКА КАКТО ГИ НАРИЧАТ "ПОДВОДКАПИСЕЦ 40% АЛКОХОЛ". СТИГА БЕ. СТЕГНЕТЕ СЕ. ЧЕ МАВВВАРА И МАВЪР И НА МЕН НЕ МИ ХАРЕСВА. АМА ПОНЕ БЕЗ *** КОМЕНТАРИ.
86
2
 
2
 
! Отговори
ПСИХОЛОГ преди 11 години
Твърденията на Валентин Николов са нормални и резонни, като се има предвид неговото психофизично състояние. Понякога такова се наблюдава при преминаването на жените в т.н. климактериум. Настъпването на менопауза е свързано с хормонални промени и с неприятни симптоми. При мъжете обаче казано разговорно си остава само понятието "мъж". Често засегнатите изпадат в истерии, характерни за нежния пол, оставайки на саме се обличат с женски дрехи и с часове се гледат в огледалото. Понякога изпитват влечение към сродни души, от силния пол. ТА КАТО МУ ГЛЕДАМЕ НА ВАЛЕТО МАНИКЮРА, ИЗРЕЧЕНОТО ОТ НЕГО ДА НЕ СИ ГО СЛАГАМЕ НА СЪРЦЕТО. ДНЕС СЕ ВЛЮБВА В БОЙКО, ВЧЕРА В СИДЕРОВ, ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ В КОСТОВ. НЯМА РАЗБИРАНЕ Е ТОГАВА, КАТО СЕ КАЗВА В НАРОДНИЯ ФОЛКЛОР "НЕДОСТИГНАТОТО ГРОЗДЕ Е КИСЕЛО" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
85
10
 
4
 
! Отговори
ДО 98 преди 11 години
ДААА,И НАКРАЯ НЕ ИЗДЪРЖА И ПРОДАДЕ БАЛКАН ЗА 100 000 НА ЕВРЕИТЕМКРАЙ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ ,КРАЙ НА КРАДЛИВАТА ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ ,БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ДЪРЖАВНИЦИ А НЕ ОТ ПРЕДАТЕЛИ,КОСТОВ НА ДЕТЕКТОРААА
84
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов е изтърпял върху себе си безумните атаки на:1.Комунисти /БКП БСП/. 2.ДС 3.ДПС 4.Медиите на горните три. 5.Мафията от горните 4. 5 Съдебната система по образец на Вишински. 6.Мафиотски синдикати. 7.Мутрите, създадени от Луканов. 8 Внедрени ченгета и сребролюбци в СДС. 9.Ненормално силно лоби на Русия и на самата Русия /пусна самолетите на НАТО и не пусна руските самолети за Косово/. 10. Натиска на САЩ да приема косовски бежанци. 11. Хиляда проверки на прокоратурата срещу него и семейство му.
83
1
 
15
 
! Отговори
манчо преди 11 години
Който, има памет ще си спомни какво каза Костов при загубата на изборите през 2001г.Цитирам по памет. " Аз оставам на пътя и ви чакам!"
82
2
 
21
 
! Отговори
Браво на Костов преди 11 години
Както каза самия той ,,Днес се вижда,че ако не бяхме създали ДСБ сега всички щяхме да се търкаляме в краката на Борисов и Цветанов,,Ние от ДСБ не желаем това! Който иска да е изтривалка на ГЕРБ прав му път.
81
2
 
19
 
! Отговори
MEGI преди 11 години
Като се разрових да видя кои са тия дето толкова ненавиждат този човек Костов, ми просветна. ДС и КГБ мразят Костов; ГОЦЕ/дс мрази Костов; Комунистите мразят Костов; За Доган Костов е Врагът; Царя измами Костов; Волен съска срещу Костов; Янето лае срещу Костов; Кошлуков мрази Костов; Явор Дачков храчи по Костов; Стефан Гамизов лае по Костов; Мафията ръмжи срещу Костов; Ченгетата слагат капани на Костов; Пресата на Тошо хули Костов; Телевизиите очернят Костов; Божидар Димитров мрази Костов; Баба ти не обича Костов; Дядо ти фъфли срещу Костов; Питах един ***, и той мрази Костов... И Бойко не харесва Костов... Всички по-горе, мразят Костов...? До сега обаче, не ми се е случвало да срещна човек, който да мрази Костов, и той да не се окаже мутра, комунист, ченге или изкуфял ***. Жадувам да се появи друг, за да застана до него. Но няма...!НИЩО ЛИЧНО...САМО КОНСТАТИРАМ....
80
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В СДС беше извършен вътрешен ПРЕВРАТ, по подобие на този в БКП през 1989г. Той беше организиран от същите среди, които създадоха СДС за да бъде КОНТРОЛИРАНА ОПОЗИЦИЯ на БКП/БСП и когато СДС излезе от контрола на тайните служби се взеха мерки тази организация да се онищожи!!! Иван Костов пръв им развали игричката със създаването на ДСБ, която е неподвластна на тайните играчи и това ги накара вече 12 години да го плюят през офшорните си медии и да го сатанизират постоянно! Няма друг български държавник от прехода, който така систематично да е очернян и да са му вменявани толкова вини за кражби, злоупотреби и пр. несъществуващи провинения! А той спаси България, когато същите тайни играчи буквално изнесоха всички спестявания , както на държавата така и на нейните граждани, извън страната и практически я вкараха във фалит! Какво трябваше да направи тогава Костов, когато му предадоха държавата с 300% инфлация, без резерв, с източени банки и фалирали предприятия?! На кого да продава, за да плати пенсии, заплати и социални помощи, като в резерва няма нищо, а предприятията са източени и без пазари?! Ама защо не ги разследвал - ами защотото беше по-важно да се спаси народа от глад и мъки, а сетне да се дирят виновниците, само че "благодарният" български народ, след като си получи пенсиите, увеличавани три пъти годишно, въпреки изпразнената хазна, му обърна гордо гръб и си избра "ЦАРА". Да припомня, че Костов завари размери на пенсиите около 10-12 долара, не по-вече, но не спира да върви мълвата - "Костов им намалил пенсиите".... Е, в края на краищата народът получи, каквото си търсеше и като гледам още не е достатъчно помъдрял, да разбере - кой го граби и лъже в тази държава! Когато разбере това, тогава ще се оправи! Колкото до тези, които още се колебаят - добър или лош държавник е бил Иван Костов, да си спомнят, че той ги извади от кризата, СЪЗДАДЕ ПЕНСИОНЕН ФОНД, защото такъв изобщо нямаше и въведе първите пазарни реформи в страната, които създадоха възможност да се въздигне малкият и среден частен бизнес и така спаси хиляди хора, останали без работа, от безисходица. Даде им в ръцете хляб и надежда, че могат сами да се справят!За това именно го подкрепям ИванКостов! Защото той се оказа ОСНОВЕН ПРОБЛЕМ на настоящата мафия! Сравнете сега хората около Кабаиванов с тези около Костов и изобщо с депутатите на синята коалиция. Ама то въобще няма база за сравнение, какво по-вече да говорим! В крайна сметка всеки си има очи и уши, и мозък в главата, сам да си реши - кой МОЖЕ и ЩЕ МУ подобри състоянието и кой го МОТАЕ! Лично аз, и семейството ми сме на ясно!
79
2
 
20
 
! Отговори
български ИДИОТ преди 11 години
Костов Е проблем за ГЕРБ, БСП, ДПС , Атака и цялата породена от смешение на ДСари ,мутри ,клиентелисти, царисти ,и всички останали добре омазани с борш и рубли партийки. Защото не произлиза от дъртата столетница , защото веднъж доказа,че може да изправи една рухнала икономика, защото последователно защити интересите на Бг и пред САЩ и пред Русия. И затова десетки години рубладжиите го мачкат . Обаче времето минава и се вижда ,че всеки следващ премиер го съизмерват с него
78
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов е ВЕЛИК политик!
77
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
САМО ДСБ!
76
1
 
13
 
! Отговори
choss преди 11 години
Тези тримата мушмороци ги гледах сутринта по Нова. На депутата Николов ще му кажа, че не сценарият е ***, ами той самият е много ***. СДС нали беше в Синята коалиция? Що му трябваше да я напуска, че да става политически труп, че да си създава фракция "Единство", която видите ли е най-надеждния партньор на ДСБ. По проста логика не бях чувал. Народа има една поговорка - Събори къща, построи колиба. Те това успяха да сътворят Каба..та, Румен Христовци и ко. Костов им бил виновен - простотии.
75
3
 
19
 
! Отговори
??? преди 11 години
Де що има политически *** и нагаждачи,все са СРЕЩУ КОСТОВ !Е кажете сега как човек да не забие една бюлетина ЗА НЕГО ???
74
0
 
2
 
! Отговори
от @83 преди 11 години
Гледам има поне 1 който оспорва титлата на @82 за най-голям *** :)