Надежда Нейнски ще участва на избори в листи на единна десница

Въпросът за лидерството в нея обаче можел да „взриви всичко“
Обновена: 3 дек 2012 14:40 | 3 дек 2012 11:20, Веселина Йорданова
108
Надежда Нейнски ще участва на избори в листи на единна десница
Евродепутатът Надежда Нейнски. Снимка: www.neynsky.eu

Евродепутатът Надежда Нейнски ще участва на следващите парламентарни избори в листи на единна десница.

„Няма да участвам в листи на отделни партии“, заяви тя пред Нова телевизия.

Нейнски, която напусна СДС след решението на Националния съвет да изключи от партията трима свои депутати, посочи, че за нея е по-важно идеята за единна десница да се реализира, отколкото кой ще й бъде председател. По думите й  въпросът за лидерството, изведен напред,  може да „взриви всичко“.

Евродепутатът смята, че наред с голямата надежда и очакване, Синята коалиция е показала трудното функциониране на коалиции в българския политически живот. Според нея  хората очакват единна десница, която може да бъде изградена въз основа на Синята коалиция.

Още по темата

Нейнски подчерта, че решението й да напусне СДС не е спонтанно.

„СДС не е просто партия, а идея. Не съм си тръгнала от идеята“, каза евродепутатът. Надежда
Нейнски заяви, че нейното отношение към „гастрола“ в различни партии се знае, и затова никой не й отправя такова „неприлично предложение“.

„СДС не беше създаден, за да обслужва конюнктурни идеи“, подчерта тя. Нейнски посочи, че настоящото ръководство е избрало да бъде зависимо от независими депутати, бивши от партия „Атака“, които са пряко обвързани с ГЕРБ, и заяви, че " това е не цирк, а направо фарс".

„Ако ГЕРБ беше толкова почтен в своите намерения към традицонната десница и към сините, защо не подкрепи кандидатурата още при първото гласуване на Екатерина Михайлова, която е достоен кандидат за Конституционния съд, а трябваше да подкрепят доста спорната кандидатура на Венета Марковска, която впоследствие се оказа и скандална“, попита тя.

Нейнски заяви, че битката срещу Синята коалиция е започнала още на президентските избори, когато ръководството на СДС избра да издигне кандидатура извън Синята коалиция и да потърси друг формат.

Според нея гражданите, които преди 21 години излязоха на площадите, днес са объркани и разочаровани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
1
 
! Отговори
мюлер преди 11 години
*** ***
91
0
 
1
 
! Отговори
Ебесар преди 11 години
Е тая три дни не е спала, ами се е ...таковала. Някои се разхубавяват от многото, ама други стават на кикимори.
90
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МОЩНАТА ДЕСНИЦА НА БЕКАПЕ ЩЕ ПОДКРЕПИ НА...ДЕТО РАБОТИ ЗА БЕКАПЕТО...
89
1
 
5
 
! Отговори
ГЕРИ преди 11 години
Да я съжалиш милата, като я гледаш колко е изтерзана. Тя напуснала, кого напусна? Кое от всички СДС-та, вече спрях да ги броя. Добре че не са на власт, иначе щяха да се оправдават "Не бяхме ние виновни, другото СДС не си свърши работата."
88
2
 
7
 
! Отговори
АНТИСИМИТ преди 11 години
До Друг НаблюдателТЯ ТАКА СЕ ИЗДИГНА В ЕВРОПАРЛАМЕНТА !!!!САМО, БЕШЕ КАДЪР НА ОКОЛОВРЪОТНОТО НА БРЮКСЕЛ !!!!!СПОМНЕТЕ СИ ВОЯЖИТЕ С БАРОЗО !!!!ЕВРЕЙСКИ МОРАЛ, КВО ДА ГИ ПРАИШ БРАТО .............................................ТО ПЕЩИТЕ В КРЕМИКОВЦИ ОЩЕ НЕ СА РАЗРУШЕНИ ......................................................................
87
1
 
7
 
! Отговори
АНТИЦИОНИСТ преди 11 години
МАЛКО ЛИ БЕШЕ ЕДНАТА ЕВРЕЙКА ДЕТО ПРОДАДЕ АЕЦ КОЗЛУДУЙ ТА СЕГА СЕ ПОЯВИ И ВТОРАТА ????ТЕЗИ ДВЕЧКИТЕ ЕВРЕЙЧЕТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗСТРЕЛЯНИ ЗА ТОВА КОЕТО ПРИЧИНИХА НА БЪЛГАРИЯ !!!ВМЕСТО ТОВА ПРЪМОВА СИ ПРАВИ ПАРТИИКА НА ВОЛЯ И СВОБОДНА, А ТОВА ИСКА ПАК ДЕПУТАТ ДА СТАВА !!!ТАКОВА БЕЗНАКАЗАНО ПОВЕДЕНИЕ ОТ ЕВРЕЙЧЕТА ПРЕСТЪПНИЦИ Е ВЪЗМОЖНО САМО ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БРАТСКА ОЛИГАРХИЧНА ПАРТИЯ КАТО ГЕРБ !!!ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТЕЗИ ЦИОНСТЧЕТА ДА СЕ ГАВРЯТ С РОДИНАТА НИ БЕЗНАКАЗАНО ?!?!?!ДОКОГАААААА
86
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
97 .......... самият факт че използвш термина " ционизъм " разкрива червената ти скапана душичка , да се разкараш от тук и право в Сибир
85
2
 
1
 
! Отговори
к.94 преди 11 години
Авторът на коментари 85, 92, 94 е един и същ. Брато, много си ***: ти можеш само да питаш, но не и да кажеш собствено мнение. *** в централата на НДСВ, там нарязват гънки на мозъка с флекс. Като ти гледам излиянията, ти имаш само две гънки: една на мозъка и една на ***. В посочените коментари използваш тази, дето е разположена по-долу. Да не си братовчед на Ваньо Костов?
84
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе вехта вече! Дет' се вика ''стара чанта - мачкан лак''!Не е като едно време, кога я щипеха по г*за натовски военни по летищата!
83
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименТи що не си го купи!?
82
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво направи тая с гаража на УБО, дето го купиха с мъжа си на кредитСега се кичи с диаманти
81
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ДесенАми що ти не оглавиш една дясна партия като толкова ги разбираш нещата?
80
3
 
5
 
! Отговори
Десен преди 11 години
Крайно време е Недето, Костов и компания да напуснат политиката. Разсипаха дясното и вкараха хора като Яне в политиката. Кажете ми една нормална дясна партия в така наречения десен спектър. Само партии лидерски тип които наричат себе си десни. Защо в ляво няма драми.....ами защото има нормална здрава партия която държи позиция. Ако СДС не беше съсипана и в дясно щеше да е така. А сега в дясно се нароиха партии лидерски тип нямащи нищо общо с демокрацията и свободните хора.
79
5
 
4
 
! Отговори
наблюдател преди 11 години
Браво Наде.много добре и стилно изглеждаш.
78
2
 
7
 
! Отговори
ХА,ХА,ХАААААААААААА. преди 11 години
"ГАРАЖНАТА ПРИНЦЕСА ",НА УБО... ОТ СДС , ОТНОВО СЕ НАТИСКА ЗА .....ДЕПУТАТСКАТА ХРАНИЛКА!...АМА , ЩОТО.... ИМА ГОЛЕМА ОПАСТНОСТ , ДА И СЕ НАМАЛИ ЗОБТА....!
77
0
 
2
 
! Отговори
izumen преди 11 години
Всички заедно ще бранят СТАТУКВОТО, не дай- Бог да се промени нещо в тази нещастна държава.Щом до Надето опряха......
76
2
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
Учудвате се защо ДСБ не се цепи на крилца и перца, а от СДС непрекъснато се отлюспват перца (за крилца няма толкова седесари). Обяснението е просто: ДСБ е партия от лидерски тип и Ванчо никога не би допуснал до себе си евентуален сериозен конкурент. СДС е възможно най-демократичната партия и използвайки това, нечисти хора като Софиянски, Бъки и много др.; сега Мартин Д., Шаро, д-р Мишо, ген. Гяуров доразсипаха тази партия. Сега ще правят Единство с Надето, иначе за всички тях няма депутатство..
75
3
 
6
 
! Отговори
Бъгчо преди 11 години
Тая *** къде се вре пак в листите? До кога иска да цоца от софрата? С последната и измяна към дясната партия съвсем ми падна в очите. Лесно се коментира с брюкселска заплата! Обединена десница... Да си каже направо - искам дясна партия, която е достатъчно голяма за да влезе в парламента, че да не пресъхва алъшвериша. Да се съберат от коли и от въже, стига всеки да донесе по някой друг гласец... Ама свърши ваш'та! Имахте шанс и от лапане го пропиляхте. Вървете си, разочаровахте ме твърде често!
74
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
84 защо на теб ти харесва повече новия шеф на НИС ли
73
5
 
7
 
! Отговори
Редови СЕДЕСАР преди 11 години
Бабо Наде, беше Хубавото Наде преди 22 години, сетне стана безцеремонното и наглото Наде на срещата с ръководството на СДС-Ловеч,когато съветваше членовете на това ръководство да нахранят журналистите; сега пък си кариеристичното Наде, което не желае да се върне към работата си на преводачка от и на испански език, а предпочиташ да бъдеш отново депутат. Няма да мине този път!