Борисов бил абонат на "Булсатком", ощетен от сагата

Комисията за защита на потребителите ще проверява случая
Обновена: 16 яну 2013 20:33 | 16 яну 2013 20:21, Веселина Йорданова
244
Борисов бил абонат на "Булсатком", ощетен от сагата
Премиерът Бойко Борисов. Снимка: архив, БулФото

Премиерът Бойко Борисов се оказа абонат на „Булсатком“, пострадал от спора на доставчика с bTV, който остави абонати без каналите от групата. Министър-председателят помолил Комисията за защита на потребителите да провери случая.

"Да установят защо потребителите, които сме си платили – примерно, аз вкъщи имам „Булсатком” и не получавам сега сигнал на bTV телевизиите и TV7,  други не получават, примерно, на TV+ сигнала. В тази ситуация потребителят е ощетен, затова се надявам Комисията за защита на потребителите ще намери необходимите лостове това да бъде прекратено. Едни търсят антените да си поставят, други апарати. Не мога да гледам на Слави Трифонов шоуто“, пошегува се Борисов, който даде предаването като пример, че има свобода на словото и демокрация, защото „три години и половина се подиграват с мен, правителството и президента“.

Според Борисов изпълнителната власт не трябва да се ангажира пряко, но дискусията за случващото се в медиите като цяло може да стигне до парламента. "В противен случай можем с намесата си да включваме или изключваме сигнал, това е абсурдно", посочи той пред TV+ и се обяви за това да се знаят собствениците на медиите.

Борисов коментира, че също се почувствал обиден от отношението на работничката във ВМЗ, защото правителството не е спряло да работи по казуса с финансовото положение на предприятието.

И аз съм живял бедно, но не съм пращал на никого лук и хляб. Майка ми никога не е имала златни пръстени, аз също, възмути се премиерът. Той изрази съжаление, че работниците изнемогват заради „грешка, заложена преди десетилетия“. Борисов е оптимист, че след съкращения в завода, предприятието ще бъде приватизирано и пак ще заработи.

Той коментира, че на изборите българите могат да си върнат Тройната коалиция, ако не са доволни от ГЕРБ, но вече и с Меглена Кунева в нея.  Премиерът отново напомни позицията си да се гласува с  "не" на референдума, но не конкретизира дали е по-добре българите да заемат тази позиция или изобщо да не отидат до урните.

Не беше нужно да има реферундум на тази тема, която е на изпълнителната власт. Сега за пред неговите хора, за парлама, Станишев се явява активист в този референдум, коментира той.

Премиерът скромно уточни, че не може да дава оценка на президента, но Росен Плевнелиев се справял прекрасно.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо бе Борисов си обиден, че ти пращат хляб и лук ли? Ами то хората като ядат това трябва вече да са озверели и да те смачкат а не да ти изпратят последния си залък.И нещо повече , не знам кога си бил беден ама , че си играеш с търпението на хората го знам
169
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При социализЪма - никой не е живял бедно или гладувал. Справка - Факултето!!! Борисов ДГД!!!
168
2
 
1
 
! Отговори
петров преди 11 години
Това, което ме изненадва е как при такива големи печалби от милиони левове булсат са затънали в дългове?Явно тия пари другаде са отишли.
167
1
 
1
 
! Отговори
Антиквар преди 11 години
Тоя не спря да се олаква 4г.! И стига е лъгал за нещастното си детство ! Баща му е бил старши офицер от МВР,а майка му учителка,съвсем нормално семейство за онези години ! Завършил Симеоново на пълна държавна издръжка,а после станал мутра ! Израстнал съм по това време,а родителите ми бяха обикновени служители,но никога не ми се е налагало да ям филии с мас,макар че нито прасета сме гледали,нито кокошки ! По-долен лъжец от тоя,не съм виждал! Долен ,чак гнусен!
166
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Vmesto da hlenthite i da pliuvate B.B.se hvanete na rabota.Ne thakaite NEVOLIATA.Pojelavam vi uspeh.
165
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Внимание сайта се цензурира. Всички коментари срещу булсат се трият. Дано това се задържи 5 минути.
164
2
 
2
 
! Отговори
националист преди 11 години
Защо направихте така че да се регистрираме,за да не цъкаме минусчета на платените драскачи ли.И вие сте едни помиари.
163
0
 
2
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
...Това загниване се забелязва навсякъде в обществото - никога не е имало по-жалки и смехотворни авторитети - и в науката, и в икономиката, и в изкуството, а в политиката са направо смазващи. И обществото е неспособно да се разграничи и да разпознае фарисеите, нещо повече, безродни, неграмотни и продажни журналисти превръщат фарисеите в героите на деня!
162
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОМУНОИДИТЕ са символ на унищожителната девалвация на всякакви ценности в едно разколебано и объркано от многогодишни КРАЖБИ общество. Бидейки интелектуални пигмеи, в неспособността си да оправдаят невъзможността по почтен начин да спечелят пари, те се опитват да представят КРАЖБАТА като апотеоз и възнаграждение за деянията на политика. Това загниване се забелязва навсякъде в обществото - никога не е имало по-жалки и смехотворни авторитети - и в науката, и в икономиката, и в изкуството, а в политиката са направо смазващи. И обществото е неспособно да се разграничи и да разпознае фарисеите, нещ
161
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво се жалва боко, сменяш доставчика и готово. Аз поне така направих.
160
1
 
3
 
! Отговори
днес преди 11 години
Сега управляват монополите,държавните служители на средни и високи нива и мутрите.Средния и малкия бизнес,обикновения човек и пенсионера,болния,инвалида кучета го яли.но все пак мутри и бивши милиционери ни управляват така че ще ги изтърпим още 6 месеца, пък тогаз каквото сабя покаже.Но манталитета им е такъв че много се опасявам,че ще манипулират изборите.
159
1
 
1
 
! Отговори
до 218 преди 11 години
Моля не споменавайте предните правителства -през 1996 г България беше тотално фалирала държава,много по зле от Гърция сега.Спомнете си кошмара на 1996 г и как за малко време нещата се стабилизараха долу горе,през 2004 -2005 г народа започна за се чувства по добре,нещата лека полека започнаха да се успокояват,е доходите пак бяха ниски,но все пак -валутен борд.2006 - 2009 г народа се отпусна,някак си нещата сякаш тръгнаха нагоре и 2009 г с правит на Б.Б. - сега сме на дереджето на 1996 г
158
1
 
2
 
! Отговори
опечален преди 11 години
Въй,завалията да го ожалиш, спрели му БиТиВи-то и оная на любилия му гъзолизец.
157
1
 
1
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
По-добър Министър Председател последните 23 години не е управлявал България! Спомнете си Луканов-без коментар; Спомнете си - За бога братя Не купувайте - вай, вай, вай; Спомнете си Филип Димитров, дето абдикира от властта; Спомнете си сламения човек Беров - Правителството на Мултигруп; Спомнете си виденовия катаклизъм; Спомнете си партизаните на Костов, дето откраднаха българската индустрия; Спомнете си измамата на царя - гласувахме за нов морал, а получихме сделка по външния дълг, която ни загроби с 5 млрд $; И най-подир спомнете си Правителството на Доган, който раздаваше порциите в държават
156
0
 
1
 
! Отговори
3goro преди 11 години
За всичко е виновен Борисов. На вън е слънчев прекрасен ден - даже и за това !А утре, ако завали сняг пак той е виновен ! !!!!
155
2
 
1
 
! Отговори
Дръндер преди 11 години
Горкия не може да се радва на хвалебствията ръсени за него по босфор тв/бтв/ и гербер тв/7 тв/ и не знае ли че tv+ е в друг пакет тя не е ефирна телевизия? Аууу жив да го ожалиш!
154
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
даа и аз съм абонат на булсатцом , босфор тв не ми липсва а и спора не е между булсатцом и бтв а е в спор между жижацом и булсатком
153
0
 
0
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Голям праз, като нямал никога пръстени. Бил Гейтс също няма пръстени - който не вярва да се порови в Гугъл да намери негови снимки - никъде не се виждат по ръцете му пръстени от детските му години до ден днешен!!!
152
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
KAK DOPUSNAHME TOZI GLIGAN BORISOV DA BUDE PREMIER,NE SE LI PITATE?NE SE LI PITATE KAKVO ZNAQT ZA NEGO V EU, V GB I USA? NE VIDQHTE LI KAK STOI MIRNO I SMIRENO PRED OBAMA?A TUK SE PRAVI NA IMPERATOR ZA6TOTO NAROFDA E SMA4KAN I NARO4NO UPLA6EN S PODSLU6VANE, ARESTI I ZAVZEMANE NA USPE6NIQ BIZNES KOITO SAM IMPERATORA ZATRIVA KATO GO REKETIRA I PREVZEMA. NE SE LI PITATE KOLKO JALUK IZGLEJDA V EU KATO NE ZNAE I DUMA ANGLIISKI, KAKTO TOI I SLYGATA CVETANOV?KAKVO LI SI MISLQT ZA HORATA V BG T0GAVA?
151
1
 
0
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Ееее, сега си представих Бойко Борисов в ролята на оня пенсионер как пита: "Ама как бе, младеж? Как да го вържа?"Мушкаш една китайска антена в дупката за антена и гледаш БТВ и любимото ти Слави Шоу със същото качество както от Булсаткома.Пък не ми се вижда толкова престарял...