Холивудски екшън – стрелба и кръв пред съда!

Костов поиска изслушване на Борисов заради Баретата
Обновена: 30 яну 2013 10:17 | 30 яну 2013 10:17,
104
Холивудски екшън – стрелба и кръв пред съда!
Костов поиска изслушване на Борисов и Цветанов. Снимка: архив, БТА

Премиерът да представи какви мерки за сигурност ще предприеме изпълнителната власт, за да гарантира сигурността на магистратите.

Това поиска днес в парламента Иван Костов по повод престрелката пред Съдебната палата вчера, при която тежко беше ранен Златомир Иванов-Баретата. Депутатите обаче отхвърлиха предложението му.

 „За това, което се случи пред Съдебната палата, а именно опитът за разстрел на лице от подземния свят, считаме, че трябва да се предприемат действия, които поне да създадат успокоение в част от хората, които сме в тази зала, и за хората, които работят в Съдената палата. Излиза, че пространството пред Съдебната палата е арена, овладяна от престъпни групировки”, мотива искането си Костов.

По думите му премиерът би трябвало сам да поеме инициативата и да дойде в Народното събрание заедно с вътрешния министър Цветан Цветанов.

Още по темата
Костов призова да се предприемат действия за успокоение, да има допълнителни мерки за сигурността на магистратите и служителите в Съдебната палата.

„Ако тези хора могат да окупират всички входове на Съдебната палата, естественият въпрос е „къде е властта на България“, възмути се лидерът на ДСБ.

Той определи случилото се като "сценарий в най-развинтената холивудска глава - стрелба, кръв пред най-висшия орган на съдебната власт."

Ако не одобрите това, съдебната власт в лицето на всички, които работят в Съдебната палата, ще кажат – „в Народното събрание въобще не ги интересува какво се случва пред нашия вход”, допълни Иван Костов.

Предложението за изслушване обаче не беше прието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
4
 
! Отговори
пенсия преди 11 години
Предизборни еквалибристики на шайка мошеници съставена от въпросния Костоф, лудото Яне и Болен сиктеров.
69
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
76 стига измислици бе
68
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
75 и какво по точно би разказал , аз съм на 49 и помня всико
67
6
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Между този *** и съсела разлика няма ,нагли ,злобни душици алчни за власт,нали те ги създадоха и толерираха тези мутри,какво правеха те,криеха се като мишки ,даже и сега им плащаме за охрана от,,народната любов.
66
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До избирател 71Не зная на колко години си, но явно си от по-младото поколение, за да определиш др.Костов за най=успешния ни политик, който иска принципност и законност в държавата.С удоволствие бих ти разкрил някои детейли от костовото управление и неговото отношение към институциите, когато имаше мажоритарно мнозинство в държавата, но моите наблюдения са, че костовистите сте като комунистите- не поддавате на убеждения и факти :)
65
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Другарю Костов, що се правите на ударен с мокър ***? То цялата ни съдебна система е престъпна групировка. Отдавна е завладяна и се използвана по предназначение.
64
6
 
9
 
! Отговори
УУУУУУУ преди 11 години
ТОЗИ ПЪК КАТО БЕШЕ НА ВЛАСТ КОЛКО БИЗНЕСМЕНИ ИЗБИ ПОНЕЖЕ НЕ БЯХА СЪГЛАСНИ ДА СИ ПОДЕЛЯТ БИЗНЕСА 50 НА 50 ...
63
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Излиза, че пространството пред Съдебната палата е арена, овладяна от престъпни групировки, мотива искането си Костов.Ми то и вътре в съдебната палата е арена овладяна от престъпни гропировки, що само отпред.
62
6
 
9
 
! Отговори
избирател преди 11 години
Защо свеждате коментарите на такова ниско ниво?Костов се изказва като политик и иска всичко в държавата да бъде поставено на основата на закона.Защото не е важно дали е Баретата или Галеви.Тук става дума за принципни неща.От коментарите на специалисти се оказва,че МВР не си е свършило работата.Но иначе Цв.Цв. обвинява съдиите за каквото му скимне.Ако някой от критикуващите беше случайно ранен в този момент,Костов ли щеше да бъде виновен?Омразата към най-спобния политик не вдигна стандарта ни.
61
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
66 Дзифтар според нормално ли е да се води престрелка на стълбите пред съдебната палата , напълно е прав , какво пак се опитваш да оригиналничиш
60
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Политицитв са в паника. Застреляха източника им на наркотици. Сега от къде ще си ги доставят?
59
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако има някой, който политизира всяко едно събитие в страната, то това е др.И.Костов.Той винаги се опитва да яхне вълната на недоволството и народа да вземе отново да му повярва и ако може да гласува пак за него.Ако може и само 5%, колкото за НС, но само и да е в парламента и властта.Иска му се да се върнат и дните от 2000г. но няма кой пак да се излъже...Не искам ББ да ми се обяснява за Баретата. Искам прокуратурата и съдът да обяснят и да дават отчет. и ВСС.
58
0
 
19
 
! Отговори
BG.BG преди 11 години
Какво покушение срещу Доган...? Стига глупости... Нападение се казва такова каквото стана вчера срещу Баретата. Срещу Доган е пълен цирк. Ако някой е искал е можел много лесно да му пръсне мозъка, както не веднъж се е случвало в България. При това без да бъде заловен, както е станало с предишните 160 поръчкови убийства.
57
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов явно се възприема като част от подзамния свят и за това го е страх и иска да гомпазят.
56
2
 
2
 
! Отговори
NERON преди 11 години
AZ SE PITAM ZA6TO GERB I VSI4KI PREDI6NI TOLERIRAXA ORGANIZIRANATA PRTESTUPNOST V BG , SAMO KOSTOV GO GOENE6E DO DYPKA I PROKYDI VSI4KI RYSKI MAFIOTI OT BG SUS ZABRANI DA STUPVAT TYK . AZ NE ISKAM DA JIVEA POVE4E V DURJAVATA NA MYTRITE I BEZAKONIETO A VIE ? NE NA GERB-BKP MAFIATA NE NA REXZACITE I *** ,ZA6TO NEMA EDIN POLITIK ILI SUDIA KOITO DA *** MAIKATA NA MAFIATA , PREZ KOMYNIZMA NEMA6E TAKIVA YBIISTVA I IZNYDVANIA STIL USA 1920 -PO MARIO PYZO ,TOVA NE E DURJAVA A KENEF
55
2
 
7
 
! Отговори
Иванеееее преди 11 години
До всички политици или както народа ги нарича: МАФИОТИТЕ. За секунди хората на Баретата отцепиха района. Вижте как се прави бе ДЮМБЕЛИ.Само мислите как да крадете вашта ***-аааа.
54
7
 
14
 
! Отговори
МАХДИ! преди 11 години
ОСТАВКА!!ОСТАВКА !!ОСТАВКА Г-Н ПРЕМИЕР!!!ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ПРАВИТЕЛСТВО НА ОТЧАЯНИЕТО И НЕСРЕТНИЦИТЕ!!23 ГОДИНИ НЕБИВАЛ И НЕ ЧУВАН БАНДИТИЗЪМ..ЗНАЧИ ДЕПУТАТИТЕ СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ТОЗИ ПЪЗЕЛ..ЗА НАРОДА Е ЯСНО ВЕЧЕ И ВИЖДА ЛИЦЕТО НА ЗЛОТО СТЕ ВИЕ *** ТАКИВА!!!
53
7
 
8
 
! Отговори
ПРОРОК преди 11 години
-АБЕ,КОСТОВ,ДА НЕ БИ ДА СЕ СТРАХУВАШ,ЧЕ ЩЕ СИ СЛЕДВАЩИЯ ????МАЙ...ИМА ЗАЩО ????
52
0
 
2
 
! Отговори
До 56 преди 11 години
Хе всички, най-много 90%.
51
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не дойде ли времето да излезе досието и на тоя *** !