Парламентът не поиска да обсъди "Буда"

Бил ли е Борисов част от организираната престъпност, пита Бисеров
Обновена: 13 фев 2013 11:32 | 13 фев 2013 10:15,
126
Парламентът не поиска да обсъди "Буда"
Ангел Найденов. Снимка: Булфото Архив

Парламентът отхвърли искането на депутати от Коалиция за България да се обсъди създаването на парламентарна анкетна комисия за досието ”Буда” на премиера Бойко Борисов.

Ангел Найденов от БСП поиска анкетната комисия да изясни обстоятелствата около информациите за досието "Буда" на премиера Бойко Борисов. Преди около седмица сайтът "Биволъ" разпространи документи, които показват искане за вербуването му като информатор към ЦСБОП. В друг документ се твърдеше, че е имало и наблюдение на Борисов от службите заради контактите му с оперативно интересни лица и представителите на организираната престъпност.

Е ли бил господин Борисов представител на организираната престъпност в онези години, поиска да бъде изяснено от парламентарната трибуна депутатът от ДПС Христо Бисеров.

В крайна сметка искането беше подкрепено от представители на БСП, ДПС, Атака, "Синята коалиция" и един независим депутат. Предложението обаче беше отхвърлено с гласовете на ГЕРБ и останалите независими.

Народните представители отхвърлиха и искането на депутата от БСП Румен Петков за парламентарна анкетна комисия за случая в село Коиловци. Преди месеци стана ясно, че парашутисти са паднали в землището на селището, появиха се информации, че те са френски парашутисти. Петков не внася за първи път искане за комисия по случая.

Днес той отново обясни, че ”става дума за грубо посегателство на националната сигурност” и направи ”обосновано предположение”, че е имало опасност за живота на български граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 11 години
Стига с клюките ви бе нагли политици ,обърнете внимание на народа ,който изневмогва от непрестанните ви кражби.
101
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОБИКНОВЕННО ДОПИТВАНЕ:АКО СМЯТАТЕ ЧЕ ЖИВЕЕМ В ФАШИСТКА ДИКТАТУРА А НЕ В ДЕМОКРАЦИЯ - НАТИСНЕТЕ ЗЕЛЕНО КВАДРАТЧЕАКО СМЯТАТЕ ЧЕ ТОВА НЕ Е ВЯРНО И НЕ ЖИВЕЕМ ВЪВ ФАШИСТКА ДИКТАТУРА А В ДЕМОКРАЦИЯ - НАТИСНЕТЕ ЧЕРВЕНО КВАДРАТЧЕМОЛЯ ГЛАСУВАЙТЕ
100
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако беше чиста аферата БУДА трябва да гласуват за разглеждане, това е поредното доказателство че е обвиненията са истина
99
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма луд,да си е признал че е луд!/всички подържащи мутро-милиционерската клика го доказват/Няма крадец,да си признае че е крадец!/всички,които са не клатили 45 плюс 23год. го доказват/Няма ченге,което да си признае че е ченге,независимо от фактите:документи,показания и т.н./всички управляващи и пригласящите им журналисти го доказват: Гоце,Виктор,Буда,*** проФесор,агента Димитър,Далай Лама и т.н./Няма таКован,който да си признае че прекаран:доказваме го ние целуКупния български народ!
98
0
 
7
 
! Отговори
Дръндер преди 11 години
Естествено как ще обсъждат БУДА. Нали се казва- Не споменавай напразно името господно!
97
2
 
2
 
! Отговори
Kan ASPARUH преди 11 години
.. . Trabva BBoiiko Da Napravi PREVRAT,DA VASTSNOVI TARNOVSKATA KONSTITUZZIA,DA RESSPEKTIRA OMRAZNITE KRADLIVI republikanzzi-NARODA STE MU NAPRAVI PAMETNIK... Neobhodima E SMIANANA republikata S ZARSTVO BALGARIA... Svalete NEZAKONNATA republika Glupazzi,NIE SME V ROBSTVO ot 1944 godina.. Protestiraite stestu republikataDupeta tapi... A Vii vii STE *** republikanzzi... KAKVI "kalinki" BALNUVATE skapani *** republikanski PRESTAPNIZZI...ne SSANUVATE LI republikanski BRAMBARI,republikansski K
96
0
 
5
 
! Отговори
До "оптимист&qu преди 11 години
Твоето светлосиньо лого ясно показва на кого се дупиш.)баче и червените не са толкова прости.След толкова години във властта и те са поприбрали някое и друго документче.Най-*** си остава народа.Защото години наред и червени и жълти и светлосини и памбяни непрекъснато го зареждат със скандали за отвличане на вниманието от мизерията на която го поидлагат.Но търпението ни вече се изпари.Хляб и зрелища вече не са ни достатъчни.Искаме и сирене.Анадъм?/както казват комшиите/
95
1
 
14
 
! Отговори
БМ-13 преди 11 години
Демократите от ГЕРП не пожелаха да обсъждат БУДА.
94
2
 
11
 
! Отговори
789 преди 11 години
поредния скандал ще отиде в небитието,подпомогнат от купените медии -но хората знаят,че министър предсадателя на България през 90-те години е бил мутра-в това някой съмнява ли се?
93
1
 
7
 
! Отговори
ВОЛЕН - АТАКА преди 11 години
ВСИЧКИ СА ПЪЛНИ П..........КИ ИЗМИВАТ СИ ГЪ..........ЗА САМО И САМО ДА НЕ СА ВИНОВНИ И ДА НЕ СПРАТ ДА ГУШКАТАТАКА - НАПРАВЕТЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЕРП-ТАТА, СЕГА ВИ Е МОМЕНТАПИСНА НИ ДА ПЛАЩАМЕ ГУШИТЕ И ВЕРСИИТЕ НА ТАКИВА *** КАТО НЯКОИ ИМЕНУВАЩИ СЕ КОСТОВИ, ТОКА НА МАНГОВЦИТЕ И ФОТОВОЛТАИЦИТЕ НА ЕДНА НЕБЕЗИСВЕСТНА ДАМАПИСНА НИ ДЪРЖАВАТА И МОНОПОЛИТЕ ДА НИ РЕКЕТИРАТВ ТАЯ ДЪРЖАВА НИТО ДА СИ ЖИВ, НИТО ДА СИ УМРЯЛСТАНИ НАРОДЕ, ИЗМЕТИ ТАЯ *** И *** И БОЙ ЗДРАВО ПО ТИКВИТЕ
92
1
 
6
 
! Отговори
АЛАХ преди 11 години
ПАПАТА подаде оставка-а БУДА?
91
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе какво питате,като че ли не знаете.Или питайте Алексей Петров,нали са имали обща фирма.
90
1
 
8
 
! Отговори
Бастун преди 11 години
То парламента не иска,но народа иска ........... а какъв (....) ги чака след изборите тея *** от ГЕРБ на хабера си нямат...............
89
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аме шефа на комисията е неговия човек дето го уволняваше преди изборитекой да го разследва - те хората са си пострали
88
2
 
12
 
! Отговори
мак преди 11 години
Герберите се страхуват, че има нещо вярно в казуса буда и затова не искат да го обсъждат. Колкото по-малко се говори за него толкова по-бързо случаят ще бъде забравен.
87
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
B O K L Y C I
86
3
 
16
 
! Отговори
Будала преди 11 години
Б.Б. напусна любимото М В Р , за да остане верен на Б К П - това са негови думи , не ги забравяйте!!!!!!!!!!!
85
20
 
6
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Собствениците на сайта "Биволь", Асен Йорданов и Атанас Чобанов са от избирателните листи на Коалиция за България в Бургас. Мисля че е ненужно да коментираме казуса "Буда" по-нататък.
84
3
 
16
 
! Отговори
СЛЕДИТЕ ОСТАВАТ преди 11 години
Оня ден Младен Георгиев, шефа на ДАНС и и съчинителя на досието БУДА пред ВЕЛЕВА във в ПРЕСА най-нагло заяви, че "Премиера няма от какво да се притеснява , защото нямало никакви оригинални документи, които да го уличават". Демек всичко е изчезнало. Тоя плондер, бивш автомонтьор в ДС заради баща милиционер, трябва да знае че винаги ще остане следа. Не могат да избият и всички свидетели
83
19
 
5
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Какво има да се обсъжда по един лист с 3 изречения на него?! Никакви факти, никакви доказателства! Очевидно става дума са фалшификация и поредния социалистически кьорфишек.