Атака обяви протестите за свои, иска оставка на правителството

Идеята за изгонване на монополистите била на партията
Обновена: 17 фев 2013 16:58 | 17 фев 2013 16:46,
305
Атака обяви протестите за свои, иска оставка на правителството
Снимка: Bulphoto

”Атака” настоява за оставка на цялото правителство, тъй като то не може да се справи с чуждите монополисти и колонизацията на страната, стана ясно от съобщение на пресцентъра на партията.

”Искаме незабавно съставяне на кабинет на българския национален интерес, който да проведе честни и прозрачни избори и да предотврати фалшификация на народния вот от управляващите”, заявяват националистите.

От партията ”поздравяват” всички протестиращи българи излезли днес на протест срещу ”колонизаторите” на България.

Радваме се, че идеята на ”Атака” чуждите монополисти ЧЕЗ, EVN и ЕНЕРГО – ПРО да бъдат изгонени от България днес е настояване на милиони българи. С тази кауза партията води битка срещу чуждите монополисти вече осем години, се посочва в съобщението.

Във всички протести в днешния неделен ден ядро и движеща сила бяха активисти и депутати от Атака, твърдят от централата. Така щяло да бъде и занапред.

С огромно възмущение разбираме, че вицепремиерът, министър на вътрешните работи и председател на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов е нарекъл протестиращите българи „боклуци”, подчертават от политическата сила. От ”Атака” настояваме за тази обида на българския народ Цветанов незабавно да подаде оставка.

По-рано днес се появи информация, че вътрешният министър Цветан Цветанов е коментирал, че ”с боклуци не му се занимава”. Информацията се разпространява предимно чрез социалните мрежи и няма официално потвърждение.
Вече започна кампания за издирване на запис, в който се чува как Цветанов изрича думите. До момента такъв не е намерен.

Още от началото на протестите лидерът на ”Атака” Волен Сидеров не спира да припомня, че идеята за национализация на ЕРП-тата е била първо негова и организира свои протести срещу дружествата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се страхувайте да надигнете глава срещу поробителя. Изберете пътя на патриотизма или робувайте на памуковите плантации на ''Запада''.С години се опитвахте да избягате от истината ,като надрусани , сладкодумни пички , докато другите нации налагаха волята си върху нас. Как мислите се печели богатство и свобода ? - определено не е със сервитьорство и проституция ... със сигурност..
235
8
 
9
 
! Отговори
Килъра преди 11 години
хахах Волене пий си хапчетата и си лягас. На народа му стана ясно, че не си никакъв националист или борец за права на хората, а поредния крадец влезнал в Парламента.
234
2
 
1
 
! Отговори
kolonia преди 11 години
Ega da umre6 gowedo , da ti tegliat decata i da ne moje6 da mradne6 , da se spomine6 dano....bokluci sa maika ti i tatko ti 4e ne sa te pogubili otdawna...
233
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сладка издънка, доказваща, че партиите ползват платени писачи по форумите и им пращат указания какво и къде да пишат, се разнася из Фейсбук. Сгафилият коментатор е с никнейм Wrornoxmaniak във форумите на Капитал и Дневник. В коментара си под статията Борисов освобождава шефа на енергийния регулатор Ангел Семерджиев той е забравил да изтрие партийните указания, в които пише, че текстът трябва да се публикува под коментар номер 15 и настроението да бъде разстроено. Иначе коментарът гласи: България по-добър премиер не е имала и няма да има никога. Само при господин Бойко Борисов
232
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде го всенародният герой, известен като Прани *** и Пунта Мара, напоследък заменено от Буда Мара? "Премиерът Бойко Борисов заяви, че не иска да е премиер на държава, в която народът се бунтува и не иска да разбере мерките. Изобщо да не си мислят, че с протест ще ме плашат. Давам си оставката на другия ден", категоричен бе министър-председателят в интервю за bTV."
231
3
 
0
 
! Отговори
АЛ Пачино преди 11 години
Игнорирайте коментарите ми,лапам пи.ки!
230
7
 
8
 
! Отговори
Ал Пачино преди 11 години
Сидеров е комерсиален ***! Полуполитик,полумъж,***,каква атака,какви 5 лева!
229
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Днес беше краят на ГЕРБ. Трябва да запомним тази дата - 17 февруари", каза пред БГНЕС той. Според Дайнов гражданите протестират срещу олигархичния модел на ГЕРБ да се разграбва държавата, да се плячкосва от близки до властта олигарси. "Тази съпротива прерасна в бунт чрез призивите за оставка на правителството. Най-яркият пример за това е случилото се във Варна, където жандармерията на практика подкрепи протеста на гражданите".
228
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Масовите протести в цяла България имат една особеност плакати срещу правителството и Борисов почти няма, тук-там скандирания. Гневът е срещу ЕРП-тата. Което подсказва как премиерът ще излезе от ситуацията. Ще удари монополите. Как? Няма много варианти. Трябва да развали сделките за продажба на електроразпределителната мрежа. И така ще спечели народната любов предизборно. Но всички заедно ще гризнем дървото. Има и по-интелигентен начин Досега нито един политик не обясни какво е в интерес на хората. Не обясни защо ЕК съди България и тя трябва да плаща глоби, защото не е либерализирала
227
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Народът най-накрая се събуди от дълбок сън и да не се спре газ до последно нямаме много да изгубим на който му е омръзнало само газ да си подадат оставката да не губим време колкото се може по скоро на изборите !!!!!!!!!!!
226
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Честито народе добре че се събуди
225
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести народът е на улицата, това вече не са протести, а народна революция, вече не се протестира срещу цената на тока, а срещу цялостното управление на страната, връщане назад няма Честито народе добре че се събуди Волене натискай ние сме с тебе кой каквото иска това да си каже нигога за ГЕРБ
224
7
 
5
 
! Отговори
Гавра преди 11 години
Аз да не протестирам за Сидеров и това подобие на човек с турска фамилия до него-Джамбаски.И без тях протестите ще продължат до победата .И без тях земята се върти......
223
4
 
5
 
! Отговори
Възмутен преди 11 години
И ПОСЛЕДНО - НЕ ОСТАВЯЙТЕ НА ТОЗИ ВЪШЛИВ САЙТ ДА ВИ МАНИПУЛИРА - ВОЛЕН НИКЪДЕ НЕ Е ОБЯВИЛ ПРОТЕСТИТЕ ЗА СВОИ, А ПРОСТО Е КАЗАЛ:"Във всички протести в днешния неделен ден ядро и движеща сила бяха активисти и депутати от Атака"КОЕТО СИ Е ВЯРНО И НЯМА КОЙ ДА ГО ОТРЕЧЕ, НО НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ Е ОБЯВИЛ ПРОТЕСТИТЕ ЗА СВОИ! НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ!
222
5
 
5
 
! Отговори
Възмутен преди 11 години
НАРОДЪТ Е ИЗЛЯЗАЛ НА УЛИЦИТЕ И ПРОТЕСТИРА, А КОГАТО ДОЙДАТ ИЗБОРИТЕ ПАК ЩЕ ГЛАСУВА МАСОВО ЗА ГЕРБ, БСП И ДПС! И ПОСЛЕ ПАК ЩЕ ПРОТЕСТИРА... И ТАКА ДО БЕЗКРАЙ! ПРОМЕНЕТЕ НЕЩО НАЙ-ПОСЛЕ! ВОЛЕН Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК, КОЙТО ГОВОРИ ЗА ЕРП-ТАТА ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ, ВСИЧКИ ГО МИСЛЕХА ЗА ЛУД...НАКРАЯ ИЗЛЕЗЕ ПРАВ И ВЪПРЕКИ ТОВА ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ГО ПЛЮЕТЕ! ЗА КАКВО НЕ Е БИЛ ПРАВ СИДЕРОВ? ПИТАМ?!
221
4
 
6
 
! Отговори
Възмутен преди 11 години
НЕ НАРОД А ***! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ? *** СТЕ И ЗАТОВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ! ПЛЮЕЙКИ ПО ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК, КОЙТО ВИ ОТВАРЯ ОЧИТЕ И ВИНАГИ Е ГОВОРИЛ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА, НЕ ПОСТИГАТЕ НИЩО! НЕ ПОСТИГАТЕ НИЩО КАТО ИЗЛЕЗЕТЕ И ВИКАТЕ КАТО ДИВАЦИ НА УЛИЦАТА! НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИТЕ! НЕЩО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ЕДВА КОГАТО ВИ ДОЙДЕ УМА В ТЪПИТЕ ГЛАВИ И ГЛАСУВАТЕ ЗА ВОЛЕН! ЗАЩОТО ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО МОЖЕ ДА ОПРАВИ ПОЛОЖЕНИЕТО, НЯМА ГЕРБ, НЯМА ДПС, НЯМА БСП! АТАКА! ПОБЕДА! БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ
220
4
 
6
 
! Отговори
Стоян преди 11 години
До Анонимен Ние от Атака също не сме фашисти и расисти, просто искаме всеки да си плаща сметки за ток. Фашисти са ДПС и политиката на повечето правителства до ден днешен. Ако знаеш какво всъщност е фашизъм, понеже съм историк ще те насоча - това, което се случва през последните 23 години в Б-я на българите.
219
2
 
7
 
! Отговори
ctu преди 11 години
До 257 АнонименАми тогава вярвайте на разни Иван Костовци,Меглена Куневи,Станишевци,Симеоновци,Б.Борисовци/Буда/ и другите подобни на тях престъпници,които през последните 23 години,ни ограбваха и ни доведоха до тази мизерия и нищета!!! Пак повярвайте и гласувайте за тях и още 23 год. ще ви ограбват,лъжат и мамят !!! Явно вие и други като вас,които мислят така,сте особен вид мазохисти и изпитвате удоволствие да се гаврят с вас по този начин !!!
218
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ctuЧела съм достатъчно книги, господин Сидеров! Благодаря за съвета, все пак. Ако не бяхте толкова краен и вулгарен, може би, щях да ви вярвам. Уви, не е така!
217
3
 
5
 
! Отговори
ctu преди 11 години
До 255 АнонименЕхоооооо.......господин Анонимен всичко в живота е политика и се развива и решава от политики!!! Първо малко се образовайте,прочетете някои дебели книги,щото явно не сте прочел нито една досега и после се изказвайте !!! Ниско интелигентните нямат място в България !!!