Атака обяви протестите за свои, иска оставка на правителството

Идеята за изгонване на монополистите била на партията
Обновена: 17 фев 2013 16:58 | 17 фев 2013 16:46,
305
Атака обяви протестите за свои, иска оставка на правителството
Снимка: Bulphoto

”Атака” настоява за оставка на цялото правителство, тъй като то не може да се справи с чуждите монополисти и колонизацията на страната, стана ясно от съобщение на пресцентъра на партията.

”Искаме незабавно съставяне на кабинет на българския национален интерес, който да проведе честни и прозрачни избори и да предотврати фалшификация на народния вот от управляващите”, заявяват националистите.

От партията ”поздравяват” всички протестиращи българи излезли днес на протест срещу ”колонизаторите” на България.

Радваме се, че идеята на ”Атака” чуждите монополисти ЧЕЗ, EVN и ЕНЕРГО – ПРО да бъдат изгонени от България днес е настояване на милиони българи. С тази кауза партията води битка срещу чуждите монополисти вече осем години, се посочва в съобщението.

Във всички протести в днешния неделен ден ядро и движеща сила бяха активисти и депутати от Атака, твърдят от централата. Така щяло да бъде и занапред.

С огромно възмущение разбираме, че вицепремиерът, министър на вътрешните работи и председател на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов е нарекъл протестиращите българи „боклуци”, подчертават от политическата сила. От ”Атака” настояваме за тази обида на българския народ Цветанов незабавно да подаде оставка.

По-рано днес се появи информация, че вътрешният министър Цветан Цветанов е коментирал, че ”с боклуци не му се занимава”. Информацията се разпространява предимно чрез социалните мрежи и няма официално потвърждение.
Вече започна кампания за издирване на запис, в който се чува как Цветанов изрича думите. До момента такъв не е намерен.

Още от началото на протестите лидерът на ”Атака” Волен Сидеров не спира да припомня, че идеята за национализация на ЕРП-тата е била първо негова и организира свои протести срещу дружествата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ехо, ехооооооооооо............господин Сидеров , вие ли сте насреща? Знам,че обичате да си вършите работата сам, което ви прави чест, но този път не сте познал! Политиката няма място в този протест и няма ви позволим да се възползвате от него!
215
5
 
11
 
! Отговори
ctu преди 11 години
До 247 АнонименКога ще спрете да вярвате на помията и глупостите която се излива през последните години по адрес на Атака и Волен Сидеров от разни папагалстващи политолози,коментатори,журналисти,социолози и разни долнопробни лицемерни драскачи и псевдолиберали!!! Протестите против ЕРП-тата първи ги почнаха В.Сидеров и Атака,а вие тогава и не сте си помисляли да протестирате,а сте се подсмихвали и сте ги наричали луди!!! И Държавата не е твоя,а НАША !!!
214
6
 
7
 
! Отговори
hdkls преди 11 години
Въобще, чели ли сте книгигите на Волен Сидеров ? Ако не може да ги купите идете в някоя библиотека. Тогава, ако имате ум в главата си ще ми заговорите по-различно. Но, не ! Ние не обичаме да четем и истината не ни интересува. Трагедия.
213
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не, луди сте тези,които смятате,че крайния национализъм,граничещ с фашизъм е нашият избор. Българите не сме расисти, искаме хора ,които да ни обединяват, а не да ни разединяват.
212
12
 
11
 
! Отговори
jdhfi преди 11 години
Волен е истински БЪЛГАРИН
211
9
 
16
 
! Отговори
hfkjdl преди 11 години
Който познава Волен Сидеров никога няма да каже, бил "луд". Луди сте вие, които сте съгласни да ви тъпчат и да живеете в мизерия.
210
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно агитката ви е силна! Още не съм написала коментара си и вече има няколко недоволни. Това е демокрацията.............примирете се с това .
209
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма да ви позволим да опорочите протеста! Няма да плащам от джоба си за скъпите ви вина и вечери с метресите ви, господин Сидеров. Вие нямате място в управлението на МОЯТА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!
208
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Народът най-накрая се събуди от дълбок сън и подкрепи идеите на Волен Сидеров, за национализация на ЕРП-тата, за което той се бори поне от 10 години. Много митинги бяха правени от Атака срещу ЕРП-тата и подкрепени от ВМРО напоследък. Миналата година двете партии направиха съвместен протест пред МС срещу ЕРП-тата. Гражданите почти не ги подкрепиха и се смееха, че той виждате ли бил луд. Сега обаче всички яхват неговият политически протест. А къде бяхте вие, когато Атака сама се бореше срещу ЕРП
207
12
 
17
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Ако някой все още не е осъзнал само с АТАКА можем да сменим модела на мафиотска държава,който допуснахме да се изгради,гласувайки за БСП,СДС,царе, пак БСП,ГРОБ !!!23 години як пладнешки грабеж.Стига !!!Вече няма да гласувам за провалили се партии,които ни направиха най-бедните в Европа!!! АТАКА и с Бога напред !!!
206
0
 
8
 
! Отговори
Pen4o преди 11 години
Държавна корупция + енергийна проституция = Всенародна революция
205
0
 
6
 
! Отговори
555 преди 11 години
До ГОЙ - АНТИЦИОНИСТ само тока братко
204
4
 
16
 
! Отговори
БЯЛА СИЛА преди 11 години
ЛИНЧ ЗА МРЪСНИТЕ ГЕРБАДЖИЙСКИ КО**ЛЕТА,СЪЩО КЪМ ТЯХ ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ И *** ОТ БСП И ТУРЦИТЕ ОТ ДПС,КАКТО И БИВШИТЕ АГЕНТИ ОТ ДСБ ,КАКТО И ОНИЯ *** ЯНЕ ,ЗА ВСИЧКИ ТИЯ -ЛИНЧ И САМО ЛИНЧ!БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ,ГРАБИТЕЛИТЕ ВЪН!
203
1
 
19
 
! Отговори
ГОЙ - АНТИЦИОНИСТ преди 11 години
ТУК Е РОДИНАТА МИТУК СЪ СЕ РОДИЛТУК СЪМ ИЗРАСЪЛТУК ЩЕ УМРАКОЙТО ИСКА ДА Е ПРЕДАТЕЛ ДА БЯГААЗ СМЯТЯМ ДА ИЗХВЪРЛЯ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ,ЦИОНИСТИ И ФАШИСТИСМАТАМ ДА ОСТАНА И АКО ТРЯБВА ДА ВОЮВАМ ДОРИ ЗА РОДИНАТА СИКОЙТО ИСКА ДА ПОМОГНЕ НА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ С МЕН НА УЛИЦАТАВРЕМЕТО ДОЙДЕХАЙДЕ
202
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
da se protestira pred kastata na rumen ov4arov -energien mafiot N 1
201
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мислете на изборите.. ВМРО-Атака!!!
200
2
 
5
 
! Отговори
tom2 преди 11 години
Да съдим ама да съдим турция за 500 години робство - какво ще кажеш а, кой ще плаща повече???
199
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
давай ''кардешим'' Волене , да съдим България за Възродителен Процес
198
3
 
22
 
! Отговори
БГ работник преди 11 години
И е права,защото единствено Атака искаше да се изгонят грабителските ЕРП-та!
197
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За ЕРП-тата Сидеров отдавна говори. Стана каквото каза. Май не е толкова луд. И за златото говори и за разни други концесии. ТОЙ Е ПРАВ! А ГЕРБ да си вървят. Колкото по-бързо, тоолкова по-добре за народа и ЗА ТЯХ. И за тях, че с всеки изминал ден губят доверие. Ако изборите са след половин година, както е тръгнало и в парламента няма да влезат.МУТРИТЕ ВЪН ОТ ВЛАСТТА! ДОЛУ ГЕРБ!