Ще подаде ли оставка кметът на Варна? Отговорът - в сряда!

Кирил Йорданов обеща да извади наяве "страшни истини"
4 мар 2013 13:53,
135
Ще подаде ли оставка кметът на Варна? Отговорът - в сряда!
Кирил Йорданов Снимка: Булфото

В сряда ще стане ясно дали кметът на Варна ще подаде оставката си или не. Той вече е взел своето решение, информираха със специално прессъобщение до медиите от пресцентъра на общината.

В него е записано още, че кметът ще изчака и решението на Общинския съвет за насрочване на извънредно заседание, каквото той поиска да бъде свикано на 3 март, след като ГЕРБ-Варна обяви официално, че се разграничава от него.

„Ако такова заседание не се състои – което ще е друга форма на бягство от отговорност в труден за града момент, кметът ще обяви решението си в сряда, 6 март 2013 г.”, се казва още в съобщението на неговия пресцентър.

Още по темата
По негови думи, преди да обяви решението си дали напуска кметския стол, той ще разкрие „страшни истини” за града.

„Истини, които – рано или късно, ще станат известни и с цялата си тежест ще се стоварят върху им“, заявява Кирил Йорданов.

Припомняме, че миналата седмица варненският градоначалник два пъти свиква извънредни брифинги, на които се очакваше да си подаде оставката в отговор на протестиращите варненци. Това обаче не се случи.

Навръх националния празник на страната ГЕРБ съобщиха официално,че Кирил Йорданов вече не е техният човек и щом хората искат, трябва да си подаде оставката. В отговор варненският кмет заяви,че ще поиска извънредна сесия на Общинския съвет, за да оповести решението си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
8
 
! Отговори
гг преди 11 години
няма да подадне. ще трябва да го изритат.
66
3
 
28
 
! Отговори
До 67 преди 11 години
Мой, *** не владееха тогава държавата. Сега я владеят. Защо мислиш ГЕРБ се бавиха 22 дни (1 работен месец), за да решат "да си снемат доверието" от човека на *** К. Йорданов, при условие, че Бойко назначава и маха министри за 1 ден, мой? Точно, защото са много силни е и моя призив за подкрепа от цяла България, защото това е национален проблем.
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Змията преди подаде оставка хапе най-лошо!!!
64
1
 
12
 
! Отговори
outsider преди 11 години
Мисля, че знае доста и чака сега да дойдат да се спазарят с него за да си мълчи.
63
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не човек а желязо, как е захапал кокала и неще да го пусне.
62
3
 
12
 
! Отговори
до 70 преди 11 години
Само май ти не знаеш че Борисов МРАЗИ до дъното на душата си ***, но това не му пречи да има кмет като политическата *** Кирил. Кирил е такава долна *** , че хем обслужва интересите на ГРОБ, хем и тези на ***...които пък Бойко ги ненавижда. Прави си сметка каква *** е тоя Кирил. Най-безскрупулният на деня.
61
4
 
7
 
! Отговори
Май има убиец преди 11 години
Току що Варна плюс информира: Тайнствен мъж, заснет от четири камери, запалил Пламен Горанов04.03.2013 15.13Сензационна версия за смъртта на запалилия се в знак на протест Пламен Горанов от Варна набира скорост във Фейсбук. Според нея Пламен не е самоубиец. Във фаталния ден той носел със себе си плакат с искания, чийто срок изтичал на 20 февруари в 17 часа. Протестиращият е бил запален от друг мъж, който е вървял до него. Убийството е записано на 4 камери две общински и две полицейски. Плакатът е скрит умишлено.Родителите му да поискат от прокуратурата постановление за отлагане на
60
3
 
12
 
! Отговори
до 67 преди 11 години
*** беше създаден 95- та година. Истинското си рекетьорско лице показа за пръв път през 97-*** година....
59
3
 
9
 
! Отговори
до 66 преди 11 години
Доста странно изказване, предвид че на последните кметски избори Йорданов беше кандидатът на ГЕРБ и предвид, че може би само в Долно *** не знаят, че Киро е пионка на ***.
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В случая само оставка на К. Йорданов не е достатъчна. И да не той, *** ще си назначат някой друг по легален начин като предните избори във Варна, където и кандидата на ГЕРБ и на БСП бяха хора на ***. Трябва да има граждански контрол и преразглеждане на всички предишни сделки, най-вече за застрояването на Морската градина и купуването на плажа ?????!!!!!! от *** като преди това направиха въртели, че не бил уж нито плаж нито част от Морската градина и го отчуждиха. Просто много големи и далавери.
57
2
 
8
 
! Отговори
Деде преди 11 години
Абе *** имат ли нещо създадено лично от тях, освен лъскавите заведения? Целият им истински бизнес е заграбен от държавата, общината и от местни собственици. В някои случаи (Гагарин, Централен Плаж, Елпром и т.н) дори не могат да го управляват добре.
56
3
 
7
 
! Отговори
до 61 преди 11 години
Малко си обнови информацията, мой! Не знам откъде я черпиш, но имаш големи несъответствия с датите! *** са големи още от преди 2007, явно четеш много романи...
55
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко Борисов каза преди време" Докато *** е феодалът на Варна, аз една стотинка няма да дам за този град."
54
3
 
11
 
! Отговори
Тайни и лъжи ? преди 11 години
Страшната истина я знае цяла Варна и половин България, а тя е че кмета е хомосексуалист, като Сидеров и Яне Янев. Другото е следствие именно от този факт.
53
1
 
10
 
! Отговори
Венелин преди 11 години
Каква оставка?! Да му се приготви килия във Варненския!
52
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хахааа, конфискации- монфискации... Какви глупости сънувате, хора? Той пекинеза си е наследствен милионер, пък и 70% от имотите му са извън България. Освен да го хванат за меката *** и да го разходят... *** му били платили авансово- другият виц! Те не плащат, още по- малко в аванс. В този случай си е изнудване с едни видео- касети, ама вие си вярвайте! И се молете да си тръгне мирно и тихо без много да говори, че ей тогава ще чуете истинските "Разкази от криптата"!
51
1
 
12
 
! Отговори
До Огнен Бич преди 11 години
Не е мое, но е вярно:"Още отначало тва пиенде почва да раздава обществените поръчки на своите хора от Хидросторй и Инжстрой, които първо правят, а после запушват дупките, там хвърчат милиони от държавата. Там се краде най-много. Да не говорим за разните общински мероприятия или пък за градското осветление и ***, всичко това са хора на Киро."
50
2
 
19
 
! Отговори
До 40 преди 11 години
Варна беше Най-добър град за живеене 2007-2008 г.Тогава *** се ограничаваха само с крадене на коли, изнудване и рекетиране на малките магазинчета, и имаха една *** регионална кабелна телевизия MSAT (бивша Mustang TV) и се опитваха да конкурират Happy с едни подобни заведения Mustang Food.Сега *** притежават националния превозвач Bulgaria Air, застрахователно д-во Армеец, зала Армеец, Алея Първа, Централна Кооперативна Банка, ГЕРБ, БСП, Енерго-Про. Имат връзки с руската мафия...
49
2
 
6
 
! Отговори
Варна преди 11 години
"По негови думи, преди да обяви решението си дали напуска кметския стол, той ще разкрие страшни истини за града."Много ме заинтригува с това, виждам два варианта:-ще ни "разкрие", че *** управляват задкулисно и освен това действат в тесни отношения с руската мафия-резервния вариант е да ни обвини, че всички които бяхме на протеста сме с принадлежност към мафията и искаме да го свалим от власт за да възцари анархия
48
1
 
5
 
! Отговори
. преди 11 години
Няма "ДАЛИ" бе ей *** , като не те искат хората си отиваш бе *** нагъл !