Не и не! Кметът на Варна няма да хвърля оставка

"Тръгвам си, ако се докаже, че Пламен се е самозапалил заради мен"
Обновена: 1 мар 2013 13:09 | 1 мар 2013 13:03,
194
Не и не! Кметът на Варна няма да хвърля оставка
Кирил Йорданов Снимка: Impact Press Group

Кметът на Варна Кирил Йорданов обяви за втори път тази седмица на извънреден брифинг, че няма да подаде оставка.

„В момента се правят сериозни опити справедливите искания, с които започнаха протестите във Варна, да бъдат загърбени и нещата да бъдат сведени до провеждането на трети тур на местните избори. Разбира се, без моето участие", обясни той, визирайки протестите в града, насочени и срещу него.

Той каза още, че веднага ще напусне кметски стол, ако следствието докаже, че Пламен Горанов се е самозапалил заради него. По време на срещата си с журналистите Йорданов съобщи, че ежедневно се информира за състоянието на младия мъж.

Според национални консултанти лечението на Пламен е много добро, дишането и контактността му също се подобряват.

Още по темата
Варненският кмет призна, че хората, които вече почти 20 дни излизат на улицата, са недоволни и от местната власт, и лично от него. „Ако политически трябва да назовем нещата, не мога да не спомена фамилията на господин Гуцанов. Няма как да не спомена и фамилията Марешки, който се надява, че макар и скромно, помагайки на Гуцанов да изтръгне оставка от кмета въз основа на резултатите от последните избори, да надделее над Гуцанов", допълни Кирил Йорданов.

Той каза също, че тази сутрин се е срещнал с обществен съвет на инициативния комитет на протестиращите в града, които са му поставили определени искания, които е обещал да изпълни.

В отговор на въпрос за децата от спортните клубове, които издигнаха плакати в негова защита, кметът отговори: „Останах приятно изненадан, че спортистите изразиха подкрепата си за мен. На такава среща обаче децата нямат място, не знам как са се появили там".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още по темата: ВарнаКирил Йорданов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
1
 
3
 
! Отговори
до 178 преди 11 години
Това Магарешки ли ти го прошепна?
164
1
 
3
 
! Отговори
До Анонимен преди 11 години
За непросветените това е най-нормалното нещо, почти всички големи спортни и концертни зали в света носят името на някоя търговска марка. На това му се вика реклама!
163
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
i idiota znae 4e *** 6te se vazrodqt ako BSP doide otnovo na vlast
162
0
 
3
 
! Отговори
някой преди 11 години
Властта в една демократична държава е на обществото. Вождовете са в робовладелческият строй, феодалите във феодалния. След като господинът не желая да я дава доброволно с чест, то предполагам има обществени механизми това да стане. Хайде, някой адвокат да се заеме вече със случая, че ми писна.
161
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То бива наглост бива,ама да сложиж логото и името на застрахователна компания армеец на спортна зала -какво ви говори това.........
160
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До gosho: В цял свят големите фирми си плащат името им да стои по зали, стадиони, на това му се вика реклама. А залата си е на държавата.
159
1
 
7
 
! Отговори
gosho преди 11 години
dokato v BG ima ***, nikoy nyama pravo da govori za borba s organiziranata prestapnost !!! mafiata stroi zali v centara na stolicata ni, pozor !!!
158
0
 
10
 
! Отговори
Варна преди 11 години
Когато другите партии стояха зад Киро бяхме "Най-добрият град за живеене". Въпросът ми е кой и защо не му позволяват да работи като преди!А перспективата да дойде Ярешки, направо не ми се коментира! Отиде в Пловдив и там вече го мразят
157
0
 
12
 
! Отговори
IN VINO VERITAS преди 11 години
Жал ми е за този човечец - кмета. Пие, за да забрави мафиотите, онези, които му готвят циментова пижама, ако си подаде оставката, преди да са си намерили нов *** и да са го строили в три редици. Напиши мемоари, Кире, как са те вербували ***. Ще направиш добро на варненци, ще ги улесниш с факти, когато съдят тази групиравка. Те така и така ще ти видят сметката, защото ти им свърши всичко, каквото трябваше. Вече не им трябваш дори на тях. Обаче знаеш много и си направо опасен свидетел.
156
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Варненци трябва да продължат борбата не само срещу кмета си но и срещу върхушката,която съсипва този красив град и жителите му.
155
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След такива думи от страна на Киро, подозирам, че ще се опитат Пламен да го приключат в болницата, за да не може да каже защо се е самозапалил... иначе Киро требе хвърля оставка, грезея долен. Кой да знае, че е такъв кърлеж тоя- кръвопиец!
154
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кмете, имаше време когато освен да крадеш и правеше нещо за Варна. Добра украса направи първия мандат. После кражбите станаха повече от направеното, а направеното не струва - асфалта не може и една зима да изтррае, тротоари, алеи- всичко е на чакъл щото бетона липсва .Върхът бе когато посегнахте на Морската градина- Никой няма да ви го прости ни на теб ни на *** . Третия мандат ти е само кражби - тотална анархия , разруха , мръсотията е умопомрачаваща , само твоята наглост е повече *** си с мир!
153
7
 
2
 
! Отговори
Vasil преди 11 години
Palqchovci, dobre che kircho vi opravi gradcheto, a vie vse ste neblagodarni :) selskoto si e vyv vas
152
0
 
17
 
! Отговори
Защо преди 11 години
От *** даже и ББ го е страх. Когато говорише за отнемане на лицензи се разбираше само ЧЕЗ и ЕВН, а за Енерго про нито дума ! Защо така бе миче ?
151
0
 
15
 
! Отговори
Да ама не преди 11 години
Ако подаде оставка, *** ще си поиска обратно хонорарите !
150
0
 
10
 
! Отговори
писна ми от тоя преди 11 години
Дано утре този нагъл тип се събуди с тежък махмурлук и нещо просветне в още опиянената глава и наи накрая да 4уе гласа на варненци.Нека утре вси4ки му помогнем и сме по-силни от всякога
149
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека всички излезем утре на протест и изразим нашите желания:Морската ни градина да се запази зелена (без преграждения и вилаети на мутри ) Градът ни да се почистваДупките по улиците да се запълватОбщината не само активно да подкрепя активно проекти предложени от граждани по европейски програми за подобрение на града, но и активно да търси решение за проблемите в града и за неговото развитиеСпоред мен е очевидно,че с настоящия кмет това няма дастане. Утре сме всички пред общината.
148
1
 
13
 
! Отговори
варненка преди 11 години
Благодарим на всички, които подкрепят Варна и Пламен, утре да им покажем, че сме Един народ в една борба!
147
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на ВАРНА!След мафиота Йорданов да се готвят и марионетките Фандъкова ( София) и Тотев ( Пловдив)Долу мафията на Борисов
146
3
 
4
 
! Отговори
коко преди 11 години
Това същество беше избрано с гласовете на верните на Вожда и Партията.Сега същите го свалят....Сюжет ,достоен за "Записки по българските масови театри от 1989 до 2013".Ние викаме по улиците,а управниците режисират театъра е гледат сеир.Сега воеводите на митингите ще станат "Големи хора" и всичко ще продължи по старо му.