Ще подаде ли оставка кметът на Варна? Отговорът - в сряда!

Кирил Йорданов обеща да извади наяве "страшни истини"
4 мар 2013 13:53,
135
Ще подаде ли оставка кметът на Варна? Отговорът - в сряда!
Кирил Йорданов Снимка: Булфото

В сряда ще стане ясно дали кметът на Варна ще подаде оставката си или не. Той вече е взел своето решение, информираха със специално прессъобщение до медиите от пресцентъра на общината.

В него е записано още, че кметът ще изчака и решението на Общинския съвет за насрочване на извънредно заседание, каквото той поиска да бъде свикано на 3 март, след като ГЕРБ-Варна обяви официално, че се разграничава от него.

„Ако такова заседание не се състои – което ще е друга форма на бягство от отговорност в труден за града момент, кметът ще обяви решението си в сряда, 6 март 2013 г.”, се казва още в съобщението на неговия пресцентър.

Още по темата
По негови думи, преди да обяви решението си дали напуска кметския стол, той ще разкрие „страшни истини” за града.

„Истини, които – рано или късно, ще станат известни и с цялата си тежест ще се стоварят върху им“, заявява Кирил Йорданов.

Припомняме, че миналата седмица варненският градоначалник два пъти свиква извънредни брифинги, на които се очакваше да си подаде оставката в отговор на протестиращите варненци. Това обаче не се случи.

Навръх националния празник на страната ГЕРБ съобщиха официално,че Кирил Йорданов вече не е техният човек и щом хората искат, трябва да си подаде оставката. В отговор варненският кмет заяви,че ще поиска извънредна сесия на Общинския съвет, за да оповести решението си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оставката е най-малкото ,....СЪД и КОНФИСКАЦИЯ ,ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО !!
46
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИМА САМО ЕДИН ИЗХОД ----ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ ,....НА ВСИЧКО ОТКРАДНАТО ,ЗА 24 години !
45
1
 
16
 
! Отговори
бай ПЕШО преди 11 години
Този КИРО , колкото по вече стои , толкова хората ще се увеличават на протеста, миналата седмица бяха 50 хил. вчера 70 хил . души, Стои си КИРЕ, морето е близо, ако не можеш да плуваш ЛОШО.
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо е бич? толкова градски легенди не съм чувал никога преди. Всеки говори общи приказки и нищо конкретно
43
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще подаде ли оставка кметът на Варна? Отговорът - в сряда!;) да бе!Отговорът е в това, от кого го е страх повече - от избирателите, граждани на Варна, или от "избирателите" ***! Ами ако са му платили авансово - до края на мандатчето?К`ва оставка бълнувате? Нали ще го намерят в морето с циментови "обуща"!Мутрите действие изваждане не го познават! ;)
42
2
 
15
 
! Отговори
Варненец до 49 преди 11 години
Там е въпроса че на изборите..особено на последните Алкохолика беше избран не от варненци, а чрез манипулиране на резултата от вота. Даже и малките деца го знаят вече това...
41
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя КРАДЕЦ не разбра ли ,че неговото мнение е без значение .....,народът иска за него ----ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВЕТО !....!
40
1
 
10
 
! Отговори
ДОЛУ МАФИЯТА преди 11 години
КАКВА ОСТАВКА ДА ПОДАВА ТОЯ НАГЪЛ ПРЕСТЪПНИК, ЗАТЪНАЛ ДО ШИЯ В КОРУПЦИЯ И ДАЛАВЕРИ?! ТОЯ ТРЯБВА ДА ГО ИЗХЪВРЯЛТ КАТО *** И ДА ГО ПРЕДАДАТ НА ПРОКУРАТУРАТА.
39
1
 
6
 
! Отговори
Община Варна преди 11 години
малка обяваОБЩИНА ВАРНАобявява спешноконкурс БЕЗ документиза длъжността ПОДПАЛВАЧ на МногоПартийния си домИзисквания към кандидата:1. Да е осъждан;2. Да бъде мека китка, твърд електорат и средна хубост; 3. Да не разбира от документи /да пали наред/. Неграмотността ще се смята за предимство;4. Да пие и да пуши само в определените за целта места - сградата на Общината; и да пази околните градинки;За въпроси и справки: бул. "Осми приморски полк" 43
38
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Варненци са интересен народ. Та нали сами са си го избрали този кмет, къде са дремали на изборите. Затова се гласува за нормални хора, а не след това да се тропат хора и ръченици по варненските сокаци.
37
12
 
5
 
! Отговори
Hari преди 11 години
До Анонимен, аз пък си мисля, че Иван Портних е идеалният избор за бъдещ кмет на Варна - млад, амбициран и успял мениджър !
36
2
 
21
 
! Отговори
бургазлия преди 11 години
гусин Кмете, вече не само варненци, а цялата държава ви иска оставката...може би освен другарите ви от ***, които са държава в държавата. Е те такова крадене както в БГ, не е било и в най-мизерната африканска държава...!!!
35
4
 
3
 
! Отговори
Варненка преди 11 години
До Дуде - какъв монопол. Заведенията са 4, срещи много по-големи вериги. Банката е една - на фона на толкова много други. Всеки търг си има документи и ако има желание всеки може да провери предложенията на останалите кандидати. И не Ви прави чест да използвате неприлични епитети, аз изказвам мнението си свободна както Вас с тази разлика, че не Ви обиждам
34
1
 
17
 
! Отговори
Ставри до 40 преди 11 години
Киро не е от ГЕРБ ,както кмета на Бургас, затова и паричните потоци от ЕС не потекоха към Варна и града остана в неугледен вид. Много финанси се вляха в Бургас.
33
4
 
18
 
! Отговори
Варненец до 39 преди 11 години
*** от Варна облажени от ***, най-много ги ненавиждам..ей такива като теб.***, я кажи на кои фирми на *** е навредил алкохолика Кирил? Много съм любопитен.
32
2
 
13
 
! Отговори
Дуде преди 11 години
*** , кви прости пачи има по света?!?! Хвалят местните си корпоративно-мафиотски олигарси без грам да осъзнават, че монополът е най-деградиращият карценом за едно общество. Визирам Варненка.
31
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ВарненкаПак ли ти, ТИМаджийке!
30
15
 
5
 
! Отговори
До Варненец преди 11 години
Ще ме извиняваш ама Варна беше най-добрия град 2 години подред пак при управлението на Кирчо, та и те *** и те си бяха тука. Айде посмисли каква е точно разликата в последно време, когато Варна съвсем отиде на зле.
29
31
 
6
 
! Отговори
Варненка преди 11 години
Кирил Йорданов е навредил най-много на фирми на ***, между другото! Неразбираем хоровото блеене и едностранчивостта на коментарите. Във Варна има и много семейства почтени хора със семейства, който също изпитват затруднения с плащане сметките за ток, изпращане децата на училище, които обаче работят в фирми от холдинга и могат да потвърдят че голяма част от изнесеното против *** НЕ Е ВЯРНО. Хора не бъдете стадо, имайте собствено мнение обосновано на факти
28
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И защо чак сега ще казва страшни истини - когато яйцето опря до неговото д.....Можеше да ги каже досега - имаше възможност и като областен,и като кмет