"Атака" сигнализира в ЕК за нарушенията на ЧЕЗ

„Ако получим подкрепа, естествено е мен да номинират за премиер“
Обновена: 1 апр 2013 14:32 | 1 апр 2013 14:32,
209
"Атака" сигнализира в ЕК за нарушенията на ЧЕЗ
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

"Атака" внася сигнал за нарушенията на ЧЕЗ до ръководителя на представителството на ЕК в България Зинаида Златанова, лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Според него по този начин ще има яснота в ЕК, че ЧЕЗ не е почтен инвеститор, засегнат от България, а че тази компания извършва нарушения, монополизира продажбата на тока и увеличава цените неоснователно. От "Атака" ще помолят Зинаида Златанова да им организира среща с еврокомисаря по енергетика, за да му връчат и на него папката с нарушения на ЧЕЗ и да му обяснят ситуацията с монополите в България.

Инициативата ни е в отговор на оплакването на чешкия премиер в ЕК, че има преследване срещу ЧЕЗ, обясни Волен Сидеров. Според него за това твърдение няма никакво основание, защото има само законни проверки. Сидеров смята, че е странно, че няма никаква реакция от страна на българското правителство.

Още по темата
Нашият живот е хванат в примката на чуждите колонизатори, компании, които монополизират определени сектори и по тези схеми се източва огромна печалба, коментира лидерът на "Атака" и допълни, че тази картина националистите смятат да представят на еврокомисарите.

Те очакват от страна на ЕК отговор в максимално кратък срок, който да послужи на следващия кабинет да подходи отговорно към темата с монополите и са парира пропагандни нападки срещу България.

Сидеров призова всички, които са кандидати за премиери, ясно да заявят позициите си по отношение на монополите и на доходите на хората. Ако получим достатъчно подкрепа, естествено е "Атака" да номинира мен като премиер, но при мен нещата са ясни, с конкретни идеи и план график, отбеляза Сидеров, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още по темата: Волен СидеровАтакаЧЕЗ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моля другарко, нека аз нека аз!
132
1
 
20
 
! Отговори
до 134 преди 11 години
Което иска Сидеров е записано и в Конституцията, тя е Върховен закон. Глава 1 чл 18.ал 1 Подземните богатства,крайбрежната плажна ивица,републиканските пътища,както и водите и горите и парковете с национално значение,природните и археологични резервати са изключително държавна собственост.Нарушена е Конституцията за даване на златните мини на канадци.Печалбата за страната е 1,5 %.Това и в африканските страни го няма.Президента отговаря за спазване на Конституцията,пак според Конституцията.
131
19
 
2
 
! Отговори
Буда преди 11 години
Поредния пиар на Болен. Алоо, за балами ли ни взимате? Не ЧЕЗ ни е виновен, а ония от ДКЕВР и министерството, както и ГЕРБ, че подариха над половин милиард от тия ерп-та, БСП арите с р.Овч и онази *** Пръмова... докато не се променят правилата и не влезат читавите хора във властта няма оправия, на протеста имаше много по-адекватни искания и предложения, а не само пиари и популизми. Вервайте им.
130
20
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 11 години
Тоя ще стане премиер, колкото аз! И все пак като се замисля аз имам някакъв шанс ако започна да се занимавам с политика, а той вече е бита карта.Реално нямам нищо против него или партията му, дори в началото ме заинтригува, но защо обаче след като влезе в парламента, мълча като затиснат, а не си отстоява принципите! И какво направи за тези години - НИЩО, само приказки!
129
17
 
8
 
! Отговори
дядо Христо преди 11 години
Волен е луд за връзване!!! Тъпоглавите българи за съжаление ще го вкарат в следващото НС.
128
4
 
22
 
! Отговори
Независим преди 11 години
Абе нямам много доверие и на Сидеров,но все пак за него ще гласувам.Но......не се ли справи да си прави сметката какво чудо тогава ще настане по улиците.Така че от сега да си прави сметката какво го очаква ако се издъни.Иначе му вярвам!
127
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 131 .приятел ,искам да ти кажа че вече 30 години съм бил работник и сега в момента пак работя и никога не съм бил на лежашка работа ,ако мислиш че работата като шофьор или работата със строителни машини е лека службица ,явно много си назад с материала .И накрая никога не определяй хората кой какъв е докато не ги опознаеш , все едно аз да те определя като обратен ,а може и действително да си такъв .
126
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Исканията на Сидеров и неговата партия се припокриват с исканията на митингуващите преди 2 месеца!! Критикуващите го,все едно критикуват участниците в митингите за по-добър живот!! Държавата е наш общ ДОМ!!! Психическо отклонение е да ти крадат дома редовно едни и същи крадци,някои и по 2-3 пъти и да викаш:Браво!! Тези са професионалисти,дайте да им дадем шанс отново да ни окрадат!!! Докато не започнем да се грижим за БЪЛГАРИЯ,като за най-ценното съкровище което имаме-хубаво не чакайте!!!!!!!
125
4
 
21
 
! Отговори
до 133 преди 11 години
Хаха! Явно си фес ,щом разпространяваш тая глупост. Затова ли като чуят за Сидеров, на турци и помаци им излиза пяна на устата. Личен опит. Този човек е ужасно мразен от цялата политическа класа, защото всички са долнопробни мошеници и продажници. Сидеров директно застрашава далаверата им. Сидеров никога не е управлявал. А какво направиха другите от България за 23 г.? Минималната пенсия у нас знаете ли,че е два пъти по-малка от тази в Габон и Того-Того?
124
0
 
10
 
! Отговори
до 149 преди 11 години
Искаш да кажеш ,че професори на световно ниво мислят примитивно по въпроса за железниците.Изгледай научният филм "Катастройка"Има го в интернет.Там хората са направили обстоен анализ за железопътния транспорт.Самата Тачър си признава грешката за приватизацията на железниците.Железниците в Англия стават отново държавни.
123
10
 
6
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 11 години
Хайде да го направим премиер , да могат всички да разберат , че той и тия край него дето избягаха от военна служба да се уверят че е кръгла О !
122
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От мен получава поздравления за адекватната и смелата си постъпка! Успех на изборите му желая!
121
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нормално е когато националния интерес се брани, евреи и окупатори да запищят!Сидеров действително е напълно различен дневен ред, друга платформа, трябва да е премиер!
120
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предлагането и гласуването на бандитски закони и договори е от Световното еврейство,с помощта на местните евреи и криптоевреи,с български и българоподобни имена.В Google"Две десетилетия чужда власт в България- българите се управляват микс от евреи ,турчеещи се и ***.Медиите са по вечето чужди.Точна информация за нещата не се получава"Пипалата на злото в България"А Сидеров еврейската организация"Шалом",го съди,защото казва истините,които не им харесват.Шалом имат Световна организация в САЩ.
119
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 147Вземи прочети малко и тогава се изказвай. Мислиш адски примитивно!
118
0
 
4
 
! Отговори
до 139 преди 11 години
Пътнически превози са холдинг,значи частно.Ако не знаеш има частни влакове.Нали за това го приватизираха ,уж да е на печалба,но е на загуба.Вагоностроителния завод е даден на някакъв румънец.Строи вагони за чужбина,плаща мижави заплати.Печалбите си ги изнася зад граница.А тука нашите влакове карат с остарели вагони.Частника никога не влага в дългосрочни печалби.Той цели мигновената печалба.
117
1
 
20
 
! Отговори
гласуващ преди 11 години
Искам да ги накажа, искам да ги нараня, но тъй-като нямам възможност гласувам и изпращам Волен да свърши тази работа вместо мен. Волен е моят коктейл ***. Волен е моята бомба!
116
1
 
18
 
! Отговори
Успех! преди 11 години
Поздрави и уважение към истинският честен български политик Волен Сидеров!
115
0
 
14
 
! Отговори
ограбен от ЧЕЗ и ББ преди 11 години
Народа стачкува но мутрите управляващи не си и мьрдат прьста за девидентите защото ги получават в тяхните банкови сметки а не в дьржавните! Накрая умника Дянко с знанието на БОЙКО тиквенов и Гербпродадоха и дьржавния дял на ***. Разграбването продьлжава-гарантирано от ГЕРБ и тиквата БОЙКО.Извод- трябва не мирни протести а вьоражена борба и отнемане на огарбеното ! Насилствено национализиране що сьд и прокуратура работят за мафията!
114
12
 
2
 
! Отговори
Волен С. преди 11 години
Смятам, смятам, 5 млн избиратели, 2-3% подкрепа са към 100 000 души, ще ми стигнат за едно малко царство , ссамо трябва да помислим как да се отцепим и къде да го учредим. Ще ви създам блажен живот, ще има работа и пари за всички.