Калуди Калудов, Таню Киряков и Мартин Захариев на вота с БСП

Общо 60 души влизат в листите от гражданската квота
Обновена: 2 апр 2013 17:07 | 2 апр 2013 17:06,
91
Калуди Калудов, Таню Киряков и Мартин Захариев на вота с БСП
Калуди Калудов. Снимка: архив, Блуфото

Калуди Калудов, Таню Киряков, Христо Монов, Мартин Захариев влизат в гражданската квота на БСП за изборите, съобщиха от пресцентъра на партията. Общо 60 са участниците в гражданската квота в листите на БСП, като 12 от тях са жени.

Българският оперен певец със световна слава, един от най-известните тенори в света Калуди Калудов влиза в листата в 24 МИР София.

Олимпийски медалист Таню Киряков ще се състезава в Русе. Известният български психолог и преподавател Христо Монов влиза в листата на БСП в Бургас.

Продуцентът Мартин Захариев ще участва в изборите в 23 МИР София. „Той е човек с много силна гражданска позиция и изключителен работохолик. Политическите му позиции винаги са формирани според ясен принцип – кой защитава демократични идеи и кой е носител на промяната, търсена и искана от гражданите“, мотивират се от БСП.

В Сливен в изборите ще участва Пламен Грозданов, изпълнителен директор на сдружение „Съюз Произведено в България” от 2012 година. В 25 МИР в София в изборната битка се включва лекарят Таня Андреева.

В Пловдив-град ще участва Петър Чобанов - член е на управителния съвет на Българската макроикономическа асоциация, специалист в областта на макроикономическата и финансова стабилност, системния риск, паричния пазар и икономическата конвергенция.

Петър Кънев влиза в листата на БСП във Велико Търново. Той е член на настоятелството на СУ, вицепрезидент на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, първи вицепрезидент на Българската федерация по волейбол.

Писателят Николай Петев ще участва на изборите в Ямбол, Георги Терзийски, независим депутат в 41-вото НС, ще бъде в листата на БСП в Габрово.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
Какво ВЪЗХИТИТЕЛНО преди 11 години
ПОЛИТИЧЕСКО РАЗВИТИЕ -д-р Таня Андреева - първо в ОДС, после в "Гертьовден", следва "Новото време", последните години -ГЕРБ, а сега - НАПРЕД КЪМ БСП! БРАВО! БРАВОУ-У-У-УУУУУУУУУУУУУУ!
80
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А мислех, че Таню е свестен пич...
79
0
 
1
 
! Отговори
до Велева преди 11 години
Има статия"Пипалата на злото в България"в раздел Списания -Мартин Захариев-евреин,юрист ,издател -сп. Егоист,Плейбей/български вариант/,собственик на радио Ретро.А според статията "Две десетилетия чужда власт в България"-българите на практика не си управляват страната,управлява ни микс от евреи ,турчеещи се и ***.Подобно е било положението и през турското робство-книгата на Г.Войнов"Геноцидът над българите"-глава 7 -на отговорни места се посочват небългари с чуждо съзнание.
78
0
 
2
 
! Отговори
anon преди 11 години
таню е точен човек. един от малкото които като ги преименуваха насилствено едно време (истинското му име е тунджай) не си го смени обратно а си запази таню. ще го окепазят и него обаче щото не може да газиш в *** и да не полепнат и по тебе...
77
1
 
1
 
! Отговори
Велева преди 11 години
Мартин Захариев е стойностен човек, безпосрно. Но къде са политическите принципи? Спомням си как беше в инициативния комитет за издигането на Бойко Борисов за кмет и редовен негов тенис патньор!?!?
76
1
 
1
 
! Отговори
хадес преди 11 години
Тикви заблудени и да цвилите и да квичите пак ще паднете
75
3
 
2
 
! Отговори
черешката на тортата преди 11 години
В коментарите дотук отдалеч се вижда простотията и простодушието на Герб...щом не ви е срам да пишете такива глупости, пишете. Това говори единствено и само за вашата интелигентност и умопомраченост!
74
0
 
7
 
! Отговори
372 преди 11 години
БСП номинират Мартин Захариев и Цветелин Кънчев. Предлагам ГЕРБ да отвърнат на удара като номинират Хю Хефнър и Осама Бен Ладен.
73
1
 
1
 
! Отговори
Менделсон преди 11 години
Ами като се харесват младите да се взимат, както е казал народът
72
2
 
3
 
! Отговори
69 преди 11 години
Не си прав за Златките. Според мен идва краят на ерата на Златките. Сега вече на кориците на Playboy ще изгреят Сергей и скъпият му приятел Азер Меликов.
71
1
 
5
 
! Отговори
Попадение преди 11 години
А Мартин Захариев като стане депутат, за благодарност ще прекръсти списанието си от "Плейбой" на "(Сер)гейбой".
70
1
 
3
 
! Отговори
Slogan преди 11 години
Предизборният слоуган на БСП вече няма да бъде: "Като няма хляб, яжте пасти", а: "Като няма хляб, минете на Playboy"
69
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе друго си е Фидосова да ти е в листата :))) тя може да смаже всяка конкуренция !!!
68
1
 
4
 
! Отговори
Мартин преди 11 години
Ха-ха 250 000 Златки от Мартин Захариев. Добра предизборна агитация. Само че на Златките 450 лева минимална работна заплата им е дневния тунинг. Така че другарят Станишев трябва да внесе леки корекции или в броя на обещаните работни места или в обещаната заплата.
67
1
 
4
 
! Отговори
Въпрос преди 11 години
Да разбирам ли, че 250-те хиляди работни места, които обещават БСП ще ги осигурят чрез индустрията на Мартин Захариев?
66
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Показателно е: в БСП Калуди Калудов, а в ГЕРБ шефа на милицията.
65
1
 
5
 
! Отговори
В преди 11 години
"Политическите му позиции винаги са формирани според ясен принцип кой защитава демократични идеи и кой е носител на промяната, търсена и искана от гражданите, мотивират се от БСП. "Комунист да ти говори за демокрация, леле мале....
64
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Номенклатурните кадри си ги знаем. Това са хора които от комунизьма станаха богати и е нормално да искат да стават по богати. Партията дъздаде много такива кадри. Още от времето на тодор живков са създадени 7 000 фирми за такива хора.
63
4
 
9
 
! Отговори
Златка преди 11 години
Мартин Захариев супер. Остава да вкарате в листите на БСП Николета Лозанова и Златките и вече ще забравим за сметките за тока.
62
3
 
3
 
! Отговори
tsv преди 11 години
До ЕМИГРАНТ - друг е въпросът с какво качество е тоя асфалт ... нали ... щото 90 % се разпределят по предназначение ... с останалите какъвто може да се купи, такъв се купува