Кампанията на "Атака" - тиха, без певици и комици

Националистите няма да правят концерти за вота
12 апр 2013 12:57,
190
Кампанията на "Атака" - тиха, без певици и комици
Волен Сидеров Снимка: архив, Булфото

Нашата кампания ще бъде посветена на разобличаване на управлението на ГЕРБ и служебния кабинет и на социална дейност и помощи. Toва заяви пред журналисти лидерът на "Атака" Волен Сидеров по повод предстоящите парламентарни избори.

Според него цялата кампания на националистите ще бъде под надслов „Православна солидарност“.

Сидеров се зарече, че партията му няма да прави концерти и митинги, а ще помага на хората, които не могат да си платят сметките и лекарствата. Освен това националистите ще учредят стипендии за талантливи деца.

„Другото е харчене на пари за концерти, певци, певици и комици“, обясни Сидеров и допълни, че за него това са хвърлени напразно пари.

Той се зарече, че този път кампанията на партията му ще бъде тиха и няма да се организират дори митинги. Ние сме доказали, че можем да правим митинги, изтъкна Сидеров.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
1
 
! Отговори
Васо преди 11 години
Иазбирател бе 83. Какъв елит ти се привиде.
72
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Питай колкото си искаш не ме интеесува Бо Бо изобщо / друг въпрос е от къде имаш тази информация , но то на лудите сметка не може да им се търси / мен ме интерсува от къде това човече се е сдобило с 150 000 евро , това от закуските в парламента ли е спестявало или пък от издаване на мемоари и четене на лекции , кажи бе
71
4
 
4
 
! Отговори
До 78 преди 11 години
Така е! И Адолф е намерил поддръжниците си в момент на дълбока криза!
70
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
79 какво против ли , ми в Щатите понеже много ги оплювате такъв политик го изритват , спомнаш си как Клинтън щеше за малко да сдаде поста заради една *** , във Франция и в Ервропа не е точно така , европейсците не са пуритани като американците, но цялата история смърди а да не говрим за турсколатнската сапунка , та този *** една Капка го изигра като си вкара недоносчето в Европейския парламент и тя самата в софийския такъв , какво очкваш от това жалко човече Волен
69
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кампанията-оргия на Волен Сидеров и дружинка започва довечера от 24:00 по Spice Platinum,
68
11
 
6
 
! Отговори
Избирател преди 11 години
Че има ли по-големи комици и циркаджии от атака и рзс.Те са позор на българския политически елит...
67
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
75 не аз питам Волен Сидеров от къде ги има тези 150 000 евра , много ми е интересно , дай да уточним първо това
66
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да, говори за реалните проблеми, но няма никаква реална идея как ще се решат, нито има умствен капацитет за това! Нека вярващите да декларират:" Ние вярваме, че ако той е на власт, минималната пенсия ще стане 500 лева". Няма нормален човек вярваш в тази гнусна манипулация!
65
8
 
3
 
! Отговори
до атакистите преди 11 години
Като ходите на изборите да не вземете да задрасквате избирателната бюлетина с пречупен кръст-смята се за невалидна!:)
64
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
77 прав си да не забравяме , че все пак с ме в България и става дума за български политик , за това и ултранационализма му ще е нескопосан като всичко останало , но няма да спра да повтарям фразата на Юлиус Фучик " ХОРА БДЕТЕ " , така винаги е започвало , финала го знаем .
63
11
 
2
 
! Отговори
Нов до 74 преди 11 години
Неонацизма е отвратително нещо!Но в случая мисля, че имаме нескопосани изяви на треторазряден актьор, чието "най-добро" изпълнение е малко телевизионен кьотек пред някоя джамия!Но не го подценявам защото сред тоя измъчен народ се намират последователи. които не знаят,че това е фарс!
62
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо медиите не пишат, че Волен Сидеров осъди чалгаризатора Слави Трифонов. Съдът реши, че Волен Сидеров никога не е казвал репликата "*** ***", която Дългия *** дълги години му преписваше. Иначе Сидеров, може би малко радикален, е единствения политик в момента който говори за реалните проблеми на хората и икономиката - всички останали демагогстват и хвърлят прах в очите.
61
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
73 теб не те ли е страх от неонацизма
60
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе, вас защо ви е страх от Сидеров? А бе, чичо ти защо кашляш?
59
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Злобата и завистта ще те разяде. Волен е подарил на Гаджева един апартамент за 150 бона , на фона на любовницата на Тиквата- Цветелинка с 500 милиона евро да се смея ли или да плача. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------63 Тоест ти приема че е нормално политик да подари на любовницата си 150 000 евро , не те интересува как и от къде ги е изкарал , не те интересува че това е любовницата му , за теб е нормално така
58
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да си много наивен, много отчаян или напълно изтрещял за да повярваш на отвратителните брътвежи на Болен! Тоя е като телефонните терористи- използва бедния и изстрадал народ!
57
18
 
3
 
! Отговори
демокрация преди 11 години
Трябва да изкараме от политиката българският Хитлер , червените и полицейщината . Г-н Кабаиванов и Дилов-син Съюз . Бюлетина с номер 10 за успешна страна ! ! !
56
1
 
7
 
! Отговори
Апостол преди 11 години
Запомнете и не се дърлете - "всичките са маскари". Така сме си постлали, така ще си лежим. Въпросът е винаги да се избира най-малкото зло.
55
11
 
2
 
! Отговори
поп преди 11 години
Православна солидарност?! Ако не си православен, не си солидарен към проблемите на хората, така ли излиза? Евтина манипулация за пореден път от роден "политик". Всички са от един дол дренки, гледат само да пипнат кокала, и после не ги търси.
54
11
 
2
 
! Отговори
Progress преди 11 години
Такива крайни хора час по - скоро трябва да напуснат политиката . Стига от стари муцуни Станишев , Костов , Доган.Трябва ни нещо наистина креативно в дясно ! СДС с номер 10 , това е правилният избор !