Ген. Валентин Петров: Цветанов ще си понесе отговорността

Служителите на СДОТО са нарушили закона, за да не си изгубят работата
Обновена: 5 май 2013 17:34 | 5 май 2013 17:30,
266
Ген. Валентин Петров: Цветанов ще си понесе отговорността
Снимка: Bulphoto

Служителите на специализираната дирекция за подслушване СДОТО са били поставени пред дилемата да нарушат закона или да изгубят работата си. Това е заявил в интервю за TV 7 бившият главен секретар на МВР генерал Валентин Петров.

Според Петров е достоверна информацията, че бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов устно е разпореждал незаконното подслушване на определени лица. Той е убеден, че Цветанов рано или късно ще понесе наказателна отговорност.

Твърденията на тримата служители от СДОТО потвърждават съмненията ми, че Цветан Цветанов е нареждал безразборно подслушвания, е заявил на свой ред бившият депутат от ГЕРБ и шеф на полицията в Хасково Иван Петров. И според него Цветанов рано или късно ще понесе наказателна отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
16
 
11
 
! Отговори
л.к. преди 11 години
Dрън-дрън, това си е политическо активно мероприятие. Адвокат един оня ден, каза, че това в съд не може да издържи. Целта е да остане " лошият вкус". Но всички знаем, кой вкара анонимката в обръщение, момата. На 12 май. ще я пратим в майчински.
188
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да накажем Другаря Цв.Цветанов с потупване по рамото
187
10
 
14
 
! Отговори
И като взеха преди 11 години
И като взеха герберите "глупави" та смазаха повяхналата комунистичестка роза.И като запя Станишев, гъзът си с рози накичи, че е *** да не личи.И като почна след това едно вайкане и блеене по продажните медии, с обяснения за последното надрискване на ***.И като зачезнаха комунистите --Щастлива България тогава.
186
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе, Бившият на незнам какво си и настоящ ДС и ***, казал.Отивате си драги комунисти, ама не знам като ви емнат руснаците за Белене за парите дето сте взели в аванс, че братушките не се шегуват -- ще има изгърмели *** възвисили се без време
185
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЦЯЛАТА ЧЕВРВЕНА ДС-МОРГА СЕ Е ВКЛЮЧИЛА В КОМПРОМАТНАТА ИГРА.
184
0
 
10
 
! Отговори
УСНИ РАЗПОРЕЖДАНИЯ преди 11 години
ИЗПЪЛНЯВАНИ СА УСНИ РАЗПОРЕЖДАНИЯ И УСНИ ЗАПОВЕДИ, ДАДЕНИ ДАЖЕ И ОТ ГОЛЕМИТЕ И МАЛКИ СРАМНИ УСНИ НА КАКА ВИ ХАРМОНИКА!
183
9
 
17
 
! Отговори
ВАЛЬО ФОТОГРАФА преди 11 години
ДРУГАРЮ ВАЛЕНТИН ПЕТРОВ,МНОГО ТЕ МОЛЯ,ПРЕУСТАНОВИ ДА ПЛЮЕШ В КЛАДЕНЕЦА,ОТ КОЙТО МНОГО ГОДИНИ СИ ПИЛ ВОДА! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЗИ КЛАДЕНЕЦ (МВР) ТИ ДОЙДЕ ОТ СЕЛО И НАПРАВИ ЛУДИ ПАРИ НА ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИЦАЙ! СРАМОТА!!!
182
6
 
14
 
! Отговори
до 215 преди 11 години
Това ,че ти си глупав и платен не означава,че и другите пишещи тук са такива.А факт колегите ти от Позитано са наводнили всички сайтове.
181
9
 
14
 
! Отговори
мафия преди 11 години
Тоа *** не е никав генерал...просто си го купиха и го издигнаха набързо , за няколко години, от Пловдив, през Асеновград, щото слущка много , а и *** още повече... Много корумпирано *** е Валентин Петров, ама не знам що не е там, където му е мястото...в затвора за много дълго
180
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гербери глупави, платени и ***, даже американските ви господари разбраха, че с вас е свършено и се готвят вече за избори на есен. Вземайте докато е време парите, замазвайте следите, че току погледай дребни драскачи по форумите като вас са гризнали дръвцето.
179
4
 
12
 
! Отговори
arhar преди 11 години
През октомври 2010 г. в ефир по БНТ1 Костов каза в прав текст, че Гоце е някъде около главата на октопода ...Някой от т. нар. журналисти няма ли най - после да попита Гоце кой ' поръча ' Е. Кюлев и М. Велев ? Някой от т. нар. журналисти няма ли да попита Гоце кой е главЪтЪ на октоподЪ ?Защо т. нар. журналисти не смеят да зададат тези въпроси на Гоце ? Страхуват ли се от него ?Пешо сумиста, който беше съветник на Гоце, също е част от младежката организация на БСП ...А апаратчиците на ДС мълчат ли мълчат за Е. Кюлев и М. Велев , мълчат и за главЪтЪ на октоподЪ ... Защо ли мълчат ?
178
3
 
10
 
! Отговори
до 212 преди 11 години
Да не би лично да му внасяш парите по сметките или му светиш в тоя момент.Според мен по скоро спазваш заръките на шефа ти Станишев :Да се плюе по-всичко и всеки от опозицията.
177
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не рано или късно!Сега трябва да снемат този измислен имунитет за кандидат депутатите и да му повдигнат обвинения за всички инкриминирани деяния,извършвани от този ***,получил неограничена власт,която използва да се гаври с народа и да попълва личните си банкови сметки.Вън от политическия живот!Той и този,който безусловно му вярва, да застанат един до друг на подсъдимата скамейка!
176
4
 
8
 
! Отговори
ФАКТ преди 11 години
На 1 април 2008 година Валентин Петров излиза в домашен отпуск, след като е директно обвинен от Ваньо Танов, че покровителства организираната престъпност. Неговото име бе замесено и в скандала с издаването на паспорт на сръбския гражданин Будимир Куйович. Тогава Петров в почивен ден отиде до Разград, за да изземе документите по случая. Той бе обвинен, че иска да скрие информация по случая.
175
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
v momenta v koito se dokaje 4e Cvetanov ne e narusil zakona- bi trebalo v tozi moment da bude provazglasen za pojiznen prezident- zastoto toi tolkoz mnogo napravi za Bulgaria, MVR i nasiat Narod.Slava, ve4na slava na CCvetanov
174
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подслушвал е а след това резултатите е давал на Станишев.Толкова сте нагли вече ,че минахте всякакви граници.Хората не са прости и ще ви го докажат на изборите.Изпълзяха всякакви знайни и незнайни експерти да дават мнения и всичките срещу ГЕРБ.Направихте преврат в държавата а от сега говорите и за друг ако резултатите не ви устройват на изборите.Съсипахте реномето на България пред света.Национални предатели ей това сте вие.
173
1
 
8
 
! Отговори
преди 11 години
До versaux Още не мога да проумея как нашата мила България мажа да отгледа толкова предатели.
172
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За къде по-маловажни неща медиите не спират да говарят и коментират, и да питат дадената личност до дупка.Но за това изключително беззаконие не преследвт Цецо и Боко , то точно преди такива важни парламентарни избори.Какво да мисля,освен че е вярно всичко,което се говори за ГЕРБ и медиите
171
7
 
7
 
! Отговори
Учуден преди 11 години
Винаги съм се чудел, тия гугъли, дето постоянно твърдят как някои били забогатяли по нечестен начин (да речем такива, дето имаме по 6 апартамента), откъде я имат тая информация?!? Да не са им светили на тъмните далавери? Или са били съучастници, та знаят? И ако я имат тая информация наистина, защо не я занесат на прокуратурата, ами си губят времето да плюят по разни форуми... Вуте, Вутейии...
170
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Играйте любимите си аркадни игри (Street Fighter, Sonic, Pacman и др.) безплатно - freearcadecity. com