Ген. Валентин Петров: Цветанов ще си понесе отговорността

Служителите на СДОТО са нарушили закона, за да не си изгубят работата
Обновена: 5 май 2013 17:34 | 5 май 2013 17:30,
266
Ген. Валентин Петров: Цветанов ще си понесе отговорността
Снимка: Bulphoto

Служителите на специализираната дирекция за подслушване СДОТО са били поставени пред дилемата да нарушат закона или да изгубят работата си. Това е заявил в интервю за TV 7 бившият главен секретар на МВР генерал Валентин Петров.

Според Петров е достоверна информацията, че бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов устно е разпореждал незаконното подслушване на определени лица. Той е убеден, че Цветанов рано или късно ще понесе наказателна отговорност.

Твърденията на тримата служители от СДОТО потвърждават съмненията ми, че Цветан Цветанов е нареждал безразборно подслушвания, е заявил на свой ред бившият депутат от ГЕРБ и шеф на полицията в Хасково Иван Петров. И според него Цветанов рано или късно ще понесе наказателна отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
3
 
9
 
! Отговори
Без никакво значение преди 11 години
... от резултатите от изборите, в 00,01 ч на 13 май т.г. Цветанов може да бъде арестуван!
168
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 185-именно с 15 -тогава ще са най-яките увеличения "приятелю"-само погледни *** които ще те управляват -да си купят още 6 апартамента или още един милиард или ...така " приятелю"-тичай и гласувай за тях ,а аз изчезвам от мутраландия
167
2
 
2
 
! Отговори
ХА,ХААА... преди 11 години
"НАРОДЕН СЪД" ...ВИКАШ:...като този на Пилат Пунтийски,ли....???!!!....едни викат "осанна"....други викат "разпни го"-----А, ТИ СИ ПРАВИШ , КВОТО СИ ИСКАШ!!МНОГО ТАРИКАТСКО ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААААААААА....СЪВСЕМ ПО "КОМУНИСТИЧЕСКИ"..!!!
166
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че кой до сега е понесъл отговорност за сътворените безобразия в държавата, че и Цветанов за понесе такава? Българската публика няма да има удоволствието да гледа такъв филм.
165
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този Петров, *** си беше и некомпетентен и такъв си остана.Той бил убеден,че това е вярно.Абе някои хора 100 %,ще бъдат осъдени в Страсбург,но лошото е,че ние ще плащаме.
164
1
 
6
 
! Отговори
Ако беше народен съд преди 11 години
Ако имахме народен съд , тогава щеше да си понесе отговорността.А сега максимума ще бъде или нищо или условно....
163
6
 
7
 
! Отговори
бахти преди 11 години
Аз пък казвам на всички многознаещи отворковци по-долу, че сестра ви е к%&ва. Ха сега ходете и доказвайте, че нямате сестра! :ppp
162
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много са интересни следните въпроси:-как така тези "разкрития" излизат на светло две седмици преди изборите?-как така Цветанов давал "устни" нареждания, а те изпълнявали? (много удобно, нали - няма доказателства, ама имаме "свидетели", които ако им простим, ще натопят Цецо)?-кой има интерес от цялата помия?-коя партия е специалист по калните "кампании"? (да се върнем в недалечната 2009 година, а защо не и по-назад?)
161
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мене СРС-та ---не ме интересуват!Интересува ме цената на тока и ....неговото увеличение от 1.06.2013...от ОВЧия ,Костов и сърГЕЯ...!АКО ИСКА НЕКОЙ --НЕКА ЦЕЛ ДЕН ДА МЕ ПОДСЛУШВА И ДА МИ ДУШИ *** .....САМО ДА НЕ МЕ ГРАБИ С ПАРИ ЗА ТОКА И ПАРНОТО!ЩЕ ИМ ГО ВЪРНА ОБЕЗАТЕЛНО ...С БЮЛЕТИНА 15!!ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
160
7
 
4
 
! Отговори
versaux преди 11 години
"...били поставени пред дилемата да нарушат закона или да изгубят работата си.Ами,къде бяха тези 'другарчета тогава?!?!?Да бяха излезли на улицата тогава или да бяха отишли при техните приятели на Позитано ??? Сега се сипят врели некипели ! ! ! !
159
6
 
19
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 11 години
Цецо шлифера е най-омразното същество в държавата.Младо биче тръгнало с рогата напред ,че и наперено.Само бой на 12.05. по тъпите герберски ***.
158
3
 
13
 
! Отговори
А,бе ..генерале... преди 11 години
...я , разкажи ---КАК ДАДОХТЕ ПАСПОРТ НА КУЮВИЧ...И ЗАЩО МЛАДЕН ЧЕРВЕНЯКОВ , ГО ПРИЕ НА ГОСТИ У ДОМА СИ...????ТОЛКОВА ,ЛИ ВИ БЕШЕ СКЪП...??!!1
157
6
 
4
 
! Отговори
....така е 179... преди 11 години
Това е вече ...."МАТряла" на партията БКП/бсп!...ние с гайдите , сме друга порода---НАС НЕ СА НИ НОСИЛИ В КАФТАНИТЕ ...."У ШУМАТА"....! Ние бехме "роби на труда"!
156
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ше му свалим имунитето и -ПАНДЕЛА!
155
10
 
11
 
! Отговори
бай Ганьо преди 11 години
Аман от тоз посредственик цецо,името е с малка буква, защото е малък чомек, а не е грешка.Хем си взе имоти, хем размотава всички и се прави на хитър-устни заповеди раздавал.Абе хайол, ти от мен ли взимъш пример.
154
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този генерал и той озапан до ушите в ... Не останаха читави хора в тази държава...
153
0
 
17
 
! Отговори
Жорко преди 11 години
Ще я понесе ама друг път. Бойко му е гледал очичките и не е видял там да плуват лодки. Я погледнете внимателно очичките на снимката и кажете могат ли тези очички да лъжат.
152
2
 
18
 
! Отговори
IND преди 11 години
Е така ще каже - ето малко от биографията на този "ген.":"С указ на президента Георги Първанов на 30 октомври 2002 г. е удостоен със званието генерал-майор....На 1 април 2008 година Валентин Петров излиза в домашен отпуск, след като е директно обвинен от Ваньо Танов, че покровителства организираната престъпност. Неговото име бе замесено и в скандала с издаването на паспорт на сръбския гражданин Будимир Куйович. Тогава Петров в почивен ден отиде до Разград, за да изземе документите по случая."
151
12
 
23
 
! Отговори
пилигрим преди 11 години
БСП е хермафродитна партия.Комунистите-идеалисти отдавна ги няма/избити истински партизани-не шумкари,други убити в гръб през Отечествената война,трети като Горуня-самоубити или самоубили се.../.Останали са старци с носталгия по младостта си и подобни.БСП е на забогатялата от грабежи номенклатура и подли ченгета-блюдолизци.Използва утопията за заблуда.Тия тука,които я защитават ,са нещастни зомбита,които не знаят живи ли са или не.Да се чудиш каква е тази технология на зомбиране.
150
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МНОГО ВАЖНО, ЧЕ СА ХАКНАЛИ САЙТА НА ГЕРБ. НИЕ ЩЕ ИМ ГО НАХАКАМЕ НА 12.05