Ген. Валентин Петров: Цветанов ще си понесе отговорността

Служителите на СДОТО са нарушили закона, за да не си изгубят работата
Обновена: 5 май 2013 17:34 | 5 май 2013 17:30,
266
Ген. Валентин Петров: Цветанов ще си понесе отговорността
Снимка: Bulphoto

Служителите на специализираната дирекция за подслушване СДОТО са били поставени пред дилемата да нарушат закона или да изгубят работата си. Това е заявил в интервю за TV 7 бившият главен секретар на МВР генерал Валентин Петров.

Според Петров е достоверна информацията, че бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов устно е разпореждал незаконното подслушване на определени лица. Той е убеден, че Цветанов рано или късно ще понесе наказателна отговорност.

Твърденията на тримата служители от СДОТО потвърждават съмненията ми, че Цветан Цветанов е нареждал безразборно подслушвания, е заявил на свой ред бившият депутат от ГЕРБ и шеф на полицията в Хасково Иван Петров. И според него Цветанов рано или късно ще понесе наказателна отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
4
 
5
 
! Отговори
До 144 преди 11 години
Не знаеш, каква голяма шега си правиш със себе си. Кой е казал, че червената армия трябва да е руска? Годината е 2013 и страшно много дивотии ще се случат през нея, и никак няма да се учудя ако китайската червена армия се яви в околностите 8-)
128
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички "Фенове" на герб, да се подготвят за много интерестни документи, който ще бъдат изпратени до: прокуратурата; до медийте; и до ЕС. Старт на рунда 7-ми май, а финала ще го познаете с края на герб. Незнам за прокоратурата, но тези от ЕС като ви почнат- изборите ще са най малкия ви проблем.
127
6
 
16
 
! Отговори
Христов преди 11 години
Ужас! Това нищожество се домогва отново до властта!
126
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** във форума вече присъди раздават.Ало другари годината е 2013 и червената армия няма да дойде :-)
125
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** нали ви е ясно,че много хора ще излезнат да гласуват и то няма да е за БСП.А след изборите БСП изпада в изолация,а на следващите избори на седенката до НДСВ и ДСП.
124
4
 
3
 
! Отговори
ставри преди 11 години
До Анонимен138-Май нещо умственият ти багаж не е много,да не кажа че липсва.
123
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да не забравяме кой поръча подслушванията - Цветан Цветанов е само изпълнител! Бойко Борисов е този, който заповядва и се разпорежда със законодателната, изпълнителната и съдебната власт /както стана ясно от изтеклото СРС Борисов-Кокинов-Цветанов/
122
1
 
6
 
! Отговори
ставри преди 11 години
Всичко това в една нормална страна ще доведе достатъчно дела за клевета.На баба Злата шурея и казал,че.......
121
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След 12-ти' ще го излекуват цецко в следсвения арест' щото много изтощен вид има- от стреса ли от амфетите ли, недоспал ли с тия тамни крагове около очите. Но няма страшно те там са специялисти и имат лек за всяка болест- май "ПАЛКОЗАН" му беше името- колкото иска толкова и е напално безплатно!
120
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гербера не се различава от ***, всичко му е ясно.
119
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цвъцко... скоро ще си платиш за всичко... нагли, крадливи и некадърни ГРОБ-ари...
118
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А овчиците защо си мислят, че тези неща са ставали без знанието на ББ?:)
117
19
 
15
 
! Отговори
българин преди 11 години
Какво ме интересува какво се подслушва ? подслушването е от памтивека и ....."нищо Нова под слънцето"Искам да чуя ясни послания за бъдещето на народа.А това го прави само ГЕРБ!И то ГЕРБ с " Б" в абревиатурата - като Бог , България ,Бойко
116
11
 
10
 
! Отговори
GAT преди 11 години
Мутра и половина с апартамент и половина!Колко мутри са с пет недоказани апартамента?Отг. Цвък.
115
14
 
18
 
! Отговори
тошко преди 11 години
Медиите в България извадиха всички ЧЕРВЕНОГЪЗИ ШИБЕЦИ да съчиняват празни приказки за ГЕРБ и г-н Цветанов и вместо да им навредят, те все повече им вдигат рейтинга и ще се окаже, че Бат Бойко пак ще УПРАВЛЯВА САМОСТОЯТЕЛНО! В момента БСП и ДСБ имат по 14% срещу з4% одобрение за ГЕРБ!
114
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименНа 1 април 2008 година Валентин Петров излиза в домашен отпуск, след като е директно обвинен от Ваньо Танов, че покровителства организираната престъпност. Неговото име бе замесено и в скандала с издаването на паспорт на сръбския гражданин Будимир Куйович. Тогава Петров в почивен ден отиде до Разград, за да изземе документите по случая. Той бе обвинен, че иска да скрие информация по случая.На 30-ти април 2008 година Валентин Петров е свален, а на негово място е назначен Павлин Димит"
113
5
 
9
 
! Отговори
Трактора преди 11 години
Та така. Плащам на едни момчета да ми записват. После ги хващам на куката и ги карам да "свидетелстват" защото имам доказателства за тях. Между другото филмирам и как един бивш депутат и бивш министър си правят една сексоргия е една вила. И те "свидетелстват каквото им кажа защото.....нали се сещате:)) Остап Бендер може само да ми чете "трудовете"....Ама той не виновен -по него време не имало школа на КГБ...
112
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичко е в ръцете на прокуратурата. Когато въпросът е между той каза/онзи каза ключовия момент е мотив. Ако се установи, че Цветанов е имал такъв гори. Ако се установи, че те са имали такъв те горят.
111
0
 
11
 
! Отговори
ДЯДО ГРОЗ до slav преди 11 години
Робът е роб,защото мисли как с по-малко усилия да консумира и разхищава повече,а гражданинът брани своите граждански права и свободи без да се откланя от темата.Ти какъвси?
110
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ген. Петров кога ще си понесе оговорноста-питам аз?