Ген. Валентин Петров: Цветанов ще си понесе отговорността

Служителите на СДОТО са нарушили закона, за да не си изгубят работата
Обновена: 5 май 2013 17:34 | 5 май 2013 17:30,
266
Ген. Валентин Петров: Цветанов ще си понесе отговорността
Снимка: Bulphoto

Служителите на специализираната дирекция за подслушване СДОТО са били поставени пред дилемата да нарушат закона или да изгубят работата си. Това е заявил в интервю за TV 7 бившият главен секретар на МВР генерал Валентин Петров.

Според Петров е достоверна информацията, че бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов устно е разпореждал незаконното подслушване на определени лица. Той е убеден, че Цветанов рано или късно ще понесе наказателна отговорност.

Твърденията на тримата служители от СДОТО потвърждават съмненията ми, че Цветан Цветанов е нареждал безразборно подслушвания, е заявил на свой ред бившият депутат от ГЕРБ и шеф на полицията в Хасково Иван Петров. И според него Цветанов рано или късно ще понесе наказателна отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сайта на ГЕРБ е хакнат от нещастните бесепари *** *** и болни атакисти.А... забравих горд и пръмова.
148
0
 
15
 
! Отговори
за 171 преди 11 години
включително и Миро-мършата....
147
3
 
14
 
! Отговори
САМО ПРИКАЗКИ, преди 11 години
....САМО ПРИКАЗКИ И ПРЕДИЗБОРНИ РАЗДУВКИ ....СА ТОВА , ДРУГАРИИИИИИИИИИИ.....ЗА ОСЪДИТЕ НЯКОГО ----ТРЯБВАТ ДОКУМЕНТИ И ФАКТИ "ЧЕРНО НА БЯЛО"!"ДУМА--ДУПКА НЕ ПРАВИ"---особенно ,пък , когато е изтърсена от ХОРА- "ОБВИНЕНИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ"!ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК---ДУПЕ ДАВА И ГОВОРИ НЕБИВАЛИЦИ ....САМО И САМО ДА ОТЪРВЕ ПАНДЕЛАТА!ЕЛЕМЕНТАРНО,БЕ ... *** !!!!!!
146
3
 
5
 
! Отговори
Финката преди 11 години
Нагло мишленце
145
13
 
19
 
! Отговори
hidko преди 11 години
Генерала може да си говори каквото му е на сърце. Всяко момченце има мечти ама не винаги се изпълняват. Прокуратурата не разполага с нищо срещу ЦЦ и съда няма да има основанията да го осъди за нещо. Колкото и да говорят, докато не изкарат някой писмен документ в който да се вижда, че ЦЦ е разпоредил или пренебрегнал предупреждание за незаконно подслушване - нищичко няма да се случи. Само ще му помогнат да излезе на бял кон след глупостите които наговориха. Предизборни трикове и номерца - вятър!
144
21
 
19
 
! Отговори
Генерал Любен Гоцев преди 11 години
Цецко, в големи ла.на си затънал и нямаш ботушите за тях. Свършено е с теб момчето ми!
143
16
 
32
 
! Отговори
smehurko:)))))))))) преди 11 години
Служителите на СДОТО са нарушили закона, за да не си изгубят работата.E по нелепо нещо не съм чел.И още повече за служитили в охранителната дейност:)))))))))))))))) Ако им каже устно да оберат БНБ дали ще го направят :)))))))))))))))) много жалки стават някой от БСП и другите партий с това твърдение.Ако им каже устно че трябва да ги е..т всички в затвора дали ще го направят.Или жените им да заработват на магистралата с цел подслушване:))))) Хора помислете защо я изливат таз помия срещу ГРЕБ.
142
22
 
22
 
! Отговори
4INGIZ преди 11 години
ГЕРБЕР-астите освен че са глупави,ама МНООООООООГО глупави/щото само да "стрижеш" овца без да я поне храниш/требва да си повече от ***-си мислят че и останалите сме не по малко *** от тях.Дай да ги изриниеме тея *** бе ..да ги разкараме -някои и по затворите даже."Мераклии" за там кат гледам не липсват-воглаве с пожарникаря...
141
14
 
22
 
! Отговори
до Дядо преди 11 години
абе дядо , абе будала (това се отнася и до всички ГЕРБЕРИ) , нима сте слепи , нима не виждате , че тея дърпат само за тях си кой нормален човек , ще остави народа без пукната пара и ще реже лентички за асфалт и паметници , толкова сте слепи и глупави , че и викате ГЕРБ в пътя да ни вкарат. Как може един човек който се опитва да стои над закона , ше подобри политиката у нас , не вижтате ли как огладняваме ден след ден , всичко в България е западно само заплатите НЕ !! Пази Боже...
140
7
 
27
 
! Отговори
Пич преди 11 години
НАЛИ *** НЕ СА БУТНАТИ ОТ ОТГОВОРНИТЕ ПОСТОВЕ. НАГОВАРЯТ СЕ И ЛЪЖАТ. МНОГО СА ГАДНИ ДА ГИ ИЗРИТАМЕ НА 12ти МАЙ.
139
28
 
27
 
! Отговори
Дядо преди 11 години
ИМА ЛИ ОЩЕ ПОМИЯ ЗА ИЗЛИВАНЕ ВЪРХУ ГЕРБ, С ТОВА СИ ДЕЙСТВИЕ ВИЕ СПИНОЗНИТЕ СИ НАВЛЯКОХТЕ ОМРАЗАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. САМО ГЕРБ ЩЕ ВИ ВКАРА В ПЪТЯ.
138
1
 
24
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Другарите няма ли да кажат най - после кой е главЪтЪ на октоподЪ ? Няма ли да кажат кой ' поръча ' Е. Кюлев и М. Велев ? Няма ли да кажат и кой е свързан с производството и разпространението на амфетамини ?Толкова ли са неудобни тези въпроси за тях, че мълчат ?
137
6
 
34
 
! Отговори
U преди 11 години
ОШФОРКАТА КИПЪР: ДЪЩЕРЯТА НА ИВАН КОСТОВ-МИНА КОСТОВА.ХРИСТО КОВАЧКИ.СОЦИОЛОГЪТ КЪНЧО СТОЙЧЕВ. ОЛИГАРХА ГЕОРГИ ГЕРГОВ. ВАЛЕНТИН ДИМИТРОВ-ВАЛЬО ТОПЛОТО.БИВШИЯТ ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ ЕМИЛ ДИМИТРОВ. РУМЕН ПЕТКОВ-БСП. РУМЕН ОВЧАРОВ-Р-ОВЧ. БИВШИЯТ КМЕТ НА ВАРНА-КИРИЛ ЙОРДАНОВ. НИКОЛАЙ БАРЕКОВ ТВ 7. ЕЛЕНА ВЪЛЧЕВА-ДЪЩЕРЯ НА БАНКЕРА ТОДОР ВЪЛЧЕВ. СЛУЖЕБНАТА ЖЕНА НА СТАНИШЕВ-МОНИКА. ТОВА СА САМО ЧАСТ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ. ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ИМА НАД 6 000 ТЕХНИ ФИРМИ В ОШФОРКИ, КЪДЕТО КРИЯТ НАД 30 МЛРД ? А ВИЕ ПОТЕРПЕВШИТЕ ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ НА 12 МАЙ.
136
2
 
22
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Вальо лимонадата, който беше част от тройната коалиция , не го ли свързваха с амфетамините ? Тогава какъв акъл раздава и той ? Този забрави ли, че и един бивш зам. - директор на областна дирекция на МВР твърдеше едни неща за него и Румен Петков покрай случая ' Куйович ' ?В. Петров да вземе да каже нещо за отстрелванията на бившите съветници на Гоце Е. Кюлев и М. Велев ! Да каже и кой е главЪтЪ на октоподЪ у нас ?
135
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецо ще е първият министър вкаран в затвор. Както и да се гърчи мутро-милиционера, бавно, мазно и неотклонно *** му се спуска към килията и ласките на отбор ***!
134
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕНЕРАЛ ПЕТРОВ НЕ БЕШЕ ЛИ РЪКОВОДИТЕЛ ПО ВРЕМЕТО НА ГОСПОДСТВОТО НА ТРАКТОРА ?
133
13
 
6
 
! Отговори
Фен на БСП преди 11 години
По данни на социалоги4еско проучване бсп води с 70 % на ГЕРБ, как ти звучи 152?
132
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Завръщане на тоталитаризма имаше при Станишевото управление. Тогава бяха назначили бивши десари за началници на специални отдели и старите маймуни се хвалеха на опашката в кафето как "минаваме към Русия" и как партийната книжка още му била под дюшека. Обаче се ухапаха...
131
6
 
16
 
! Отговори
Maртин преди 11 години
100 скандала да измислят 147 пак Съселчо няма да управлява нито ореха ;)
130
8
 
11
 
! Отговори
ceko sifonq преди 11 години
Тук е ненормален народа. Казват има данни за извършено престъпление - процентите на ГЕРБ се повишават. А тоз убавец не иска да му се свали имунитета. Значи се страхува. Знае че след изборите като депутат ще се справи с този тогава малък проблем. Поради това не му дреме. За него саморазправата ще започне след изборите. Е добре, как така народа им вярва още. Как така, не искат да разберат, че на ГЕРБ проблема е в завръщането на тоталитаризма