ГЕРБ все пак ще реди кабинет

Борисов мислел да приеме мандата за съставяне на правителство
Обновена: 14 май 2013 10:52 | 14 май 2013 10:52,
669
ГЕРБ все пак ще реди кабинет
Бойко Борисов Снимка: Reuters

ГЕРБ възнамерява да приеме мандата за съставяне на правителство и да предложи на парламента нов кабинет, въпреки че той няма да получи подкрепа в пленарната зала. Това пише "Труд", като се позовава на високопоставен източник от бившата управляваща партия. 

Според изданието в кабинета на ГЕРБ със сигурност влизат бившите министри Лиляна Павлова, Томислав Дончев и Делян Добрев, а бившият зам.-финансов министър Владислав Горанов ще ръководи реденето на бюджета.

След като проектокабинетът на малцинството, съставен от ГЕРБ, падне в пленарната зала, хората на Бойко Борисов ще изчакат съставянето на правителство от БСП и неговите първи стъпки. 

Близки на лидера на ГЕРБ вече го убеждавали да изчака още 6 месеца и през зимата да разклати бъдещия програмен кабинет, за да вземе по-категорично властта на нови извънредни парламентарни избори. 

"Настроението ни в никакъв случай не е траурно", каза за "Труд" високопоставен ГЕРБ-ер, посещаващ често "щабквартирата" на партията в град Банкя - дома на Бойко Борисов. Хората от ГЕРБ се нахъсвали, че все пак са спечелили изборите и нищо не е загубено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


669
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
486
0
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА original преди 10 години
Българският двуполюсен модел:БСП - през лятотоГЕРБ - през зимата...
485
4
 
12
 
! Отговори
наблюдател преди 10 години
БСП-ДПС се готвят да седнат на софрата. Чака ни още по-задълбочаваща се *** (Евророма са в коалиция с БСП, това трябва да бъде осребрено) и турцизация (като първа стъпка майчин език като втори в училищата, заяви Местан). От Екологията и Земеделието трябва да си търсят нова работа или да учат турски, РИОСВ също..справка преди 4г. при тройната ламя..Това е положението и то е червено-черно с полумесец зад него...:)))Но апатичната овца наречена български народ си заслужава (50% не ГЛАСУВАХА)
484
0
 
8
 
! Отговори
моя преди 10 години
Зърнарите са 10-на олигарха, унищожили дребното земеделие и поминъка на месните хора. При една проверка за пройзхода на капиталите им, ЕДИН няма да остане в България!
483
8
 
9
 
! Отговори
СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ преди 10 години
Унижение струи от думите на Борисов. Няма начин едно момче, яло филии с мас и играло футбол по поляните на Банкя, да не е наясно, че е прецакан перфектно.
482
6
 
5
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 10 години
Турци-комунисти-националисти да се коалират даже е по- добре, отколкото мутрени тикви, които освен за собственият си келепир- друго не им дреме. ГЕРБ ще редят за нара.
481
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съселът е безплодна КРЕСЛИВА СВРАКА ..........,МНОГО ГОВОРИ И НИЩО НЕ КАЗВА !Първанов е печелившият билет ,за БСП !
480
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кой е купувал гласове,достатъчно е да видите резултатите в столипиново,пловдив- първа партия е бсп,втора дпс.като прибавиш и другите *** гласове заедно с тези на старците,това е бсп
479
8
 
9
 
! Отговори
мафия преди 10 години
Какво още трябва да стане, за да напуснат политиката Борисов и Цветанов? Според техния манталитет,се очакваше последения им ход. Опит за подмяна на вота, осъществен със страшно много пари.
478
6
 
8
 
! Отговори
СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ преди 10 години
Извън определението, че бившите управляващи са чалгата в политиката, което за никого вече не е тайна,още повече след тоалетната риторика" на бившия премиер и стила" на разговора в записите, серазкрива чудовищната истина за сринатата държавност.
477
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Следва, само в Бг !Постоянно на улиците ще има ----50% от народа ,ДО КАТО НЕ СЕ СЕДНЕ НА ЕДНА МАСА ---КРЪГЛА!
476
4
 
5
 
! Отговори
симона преди 10 години
За 4 г. в условия на жестока икономическа криза и повсеместното орязване на бюджети чиновниците във финансовото министерство и НАП са си разпределили над 170 млн. лв. за допълнително материално стимулиране
475
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е ИМА ЛИ САМОЗАПАЛИЛИ СЕ ЛАТИФУНДИСТИ ?
474
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МАРГИНИТЕ И ГАЛЕВИТЕ СИ ПИЯТ КАФЕТО, ПУСНАТИ ОТ БОЙКО, СЕГА И ТОЙ ЩЕ ИМ ПРАВИ КОМПАНИЯ
473
13
 
10
 
! Отговори
ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ преди 10 години
ОГРОМНИ СТАЧКИ , МИТИНГИ И ПРОТЕСТИ ПРОТИВ "ГЕРБ" НАД 90% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО Е ПРОТИВ "ГЕРБ" И ГЛАСУВА КАК ЛИ НЕ , САМО НЕ И "ЗА" ГЕРБ А ТЕ СПЕЧЕЛИХА ИЗБОРИТЕ КАК УСПЯХА ? КОГА УСЛЯХА ТОЛКОВА ЛЕСНО ? ЗАЩО НЯМА НЯКОЙ , КОЙТО ИМА МАЛКО ПОВЕЧЕ ОТ 5.000 ЛВ - ДА СИ КУПИ ЕДИН ДОБЪР СНАЙПЕР И ДА ГИ ИЗПАТКА ТЕЗИ МУТРАФОНИ : БОЙКО МЕТОДИЕС БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ??????????? + 20-30 ОЛИГАРСИ ? МНОГО ВИ Е СТРАХ ...... НАЙ-СТРАХЛИВИТЕ СА БЪЛГАРИТЕ , ДОКАЗАНО МНОГОКРАТНО
472
6
 
8
 
! Отговори
куку руку преди 10 години
Разединението беше целта на Герб, защото когато всеки се бори поотделно за оцеляване, нямаше съпротивителни сили срещу техните безобразия.
471
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДНЕС КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЗАЯВИ, ЧЕ ЕВРОПАРИТЕ ЩЕ ХОДЯТ ПРИ ДРЕБНИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ- ЕДРИТЕ ИМАТ РЕСУРС САМИ ДА СЕ ОПРАВЯТ И ВЕДНАГА ЗЪРНАРИТЕ ПЛАШАТ С ПРОТЕСТ ! ПЛЮНКА !
470
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пешо Сумиста , братя Галеви и братя Маргени,.....поздравяват ---БСП/ДПС !
469
7
 
7
 
! Отговори
куку руку преди 10 години
Водещ принцип на управлението на Герб беше РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ. С тази технология Тиквите унищожиха съединяващата тъкан на нашето общество СОЛИДАРНОСТТА. Срещу всяка група от недоволни се противопоставя друга: пациенти срещу лекари, природозащитници срещу предприемачи, пушачи срещу непушачи, селяни срещу граждани, провинция срещу София.
468
0
 
1
 
! Отговори
мафия преди 10 години
И за какво върховенство на закона да говорим, след като всичко се основава на договорки и разпределения? Не публични, а на тъмно, разпределения на влияния, парчета, интереси и най-вече обществен расурс с цел обогатяване.
467
3
 
5
 
! Отговори
outsider преди 10 години
До ТВ: С ГЕРБ не искат да имат нищо общо не само партиите, които са в парламента, но и тези, които бяха в предишния, а сега не минаха 4-те процента. Само Яне Янев още си подава главицата за да го почеше бат' Бойко.