РЗС пита: Колко е хонорарът на Сидеров от ДПС?

"Да не се обръща към нас, а към специализираните лечебни заведения"
234
РЗС пита: Колко е хонорарът на Сидеров от ДПС?
Лидерът на РЗС Яне Янев. Снимка: Булфото, архив

Поредна доза нападки и обиди си размениха в понеделник „Атака“ и РЗС.

След като по-рано днес лидерът на националистите Волен Сидеров нарече Яне Янев и председателя на НФСБ Валери Симеонов „два употребени презерватива на Бойко Борисов“, от пресцентъра на РЗС разпространиха позицията на партията по повод „поредната истерия на Волен Сидеров“.

„ДПС и БСП изпратиха поръчковия пудел да лае пред общината, за да заглуши искането на софиянци за касиране на тримата депутати от ДПС избрани в София чрез фалшификации в Турция. Днешният скандал пред общината превърна Волен в „герой” от турски сериал, чрез който олигарсите искат да отвличат вниманието на обществото от същинските теми на държавата и да тушират растящото  гражданско недоволство“, пише в съобщението.

Оценката на РЗС е, че яростта на Волен идва от невъзможността да обясни на собствените си депутати "защо е прибрал цялата сума от кворума само за себе си“.

Още по темата

Подлайването му пред общината едва ли ще умилостиви гласоподавателите му, които го линчуват в цялата страна.
Ние от РЗС разбираме, че поръчковият лидер на „Атака“ няма как да оправдае гузната си съвест и се стреми да компенсира с истерични подвиквания, но не бива да се обръща към нас, а към специализираните лечебни заведения“, коментират от партията.

Припомняме, че днешната пресконференция на Сидеров премина с тон на заплахи, остри думи към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и членовете на НФСБ и РЗС. Лидерът на "Атака" не спести остри думи и по адрес на кмета на София Йорданка Фандъкова, вече бившия директор на СДВР Валери Йорданов и заместник-кмета на столицата Мария Бояджийска.

Повод за недоволството на Сидеров стана вчерашният протест, който в един момент достигна и до централата на партия „Атака“. Сидеров обясни, че вчера в централата на националистите нямало хора, тъй като те „като истински патриоти са били на Околчица“, за да почетат паметта на Ботев.

"Щеше да има строшени глави, ръце и крака на тези лумпени на РЗС и НФСБ", обясни Сидеров какво е щяло да се случи, ако националистите са били в централата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още по темата: СидеровРЗСпротести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
0
 
! Отговори
DQDOTO преди 10 години
VE4E SE UBEDIHME 4E HUBAVO PRAVITELSTVO NQMA NQMA NQMA. TAKA 4E PONE SEGA DA GI OSTAVIM DA ZARABOTQT I DA VIDIM KAKVO 6TE NAPRAVQT. OSOBENNO V MOMENTA DARJAVATA E V OT4AQNO POLOJENIE I NQMA VREME ZA NOVI EMOCII.
136
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
QNEE TVOQ SIDER4O VE4E SE DUPI NA SOKOLA :))) TI TRQBVA DA SI NAMERI6 NOV PRIQTEL
135
0
 
0
 
! Отговори
ккккк преди 10 години
Относно това дали Яне е луд,както пишат повечето хора тук-не споря. Относно това,че Волен е взел пари-взел е и сумата е с много нули. Относно тези,които защитават Волен,моля ви хора събудете се,раздвижете малко сивото вещество- предадоха ви,излъгаха ви.
134
5
 
5
 
! Отговори
владетеля преди 10 години
ТЕЗИ ОТ РЗС СА ***,НЕ СТРУВАТ ЗА НИЩО.ЗАНИМАВАТ СЕ САМО СЪС ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ И ДА ВЪРВЯТ НА МАЙНАТА СИ!!!!!
133
4
 
7
 
! Отговори
сс преди 10 години
Кой питa .....кaквa е тaя пaртия бе....Рзс ли.....че тя.имa ли я още. Я мaрш .....гейове
132
7
 
5
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
ПРИЯТЕЛИ,-ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ГЕРБ, РЗС И НФСБ... СЕ РАЗБЕСНЯ... И ИСКА... - "ВЛАСТ И ПАРИ..., ПАРИ И ВЛАСТ"...!- Е ДА..., АМА НЕ... ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ АПТАЛИ СВЪРШИХА...!!!.
131
5
 
5
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
*** СИ Е... ТЪПО...!- ЯНКЕ,МИ ЧЕ ТОЙ, АКО Е ВЗЕЛ ПАРИ..., ЗНАЧИ НЕ СА КОАЛИЦИЯ...?!?!?ТАКА Е - *** СИ Е... ТЪПО...!!!.
130
5
 
6
 
! Отговори
българка преди 10 години
Яне, Янееееее...Видя се подкрепата за тебе, прибери се и млъкни.Ама нали доработваш - с празни приказки.Смешници.
129
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Брей колко платени гербери кълват тук.Ама като сте толкова сигурни ,че Волен Сидеров е взел пари да осигури кворум ,че и точната сума знаете,да попитам защо тогава Бойко Борисов не удвои тая сумичка.Пари в ГЕРБ колкото искате,а за личните сметки на видните гербери да не говорим.
128
0
 
4
 
! Отговори
карнобат преди 10 години
колкото ти от герб
127
5
 
6
 
! Отговори
кй преди 10 години
яне много си зле
126
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди време имаше билбордове : "Ще изритам Бойко от властта" сега какво стана нищо не разбирам.Значи цялата работа във финансите.Мама му стара парите са голяма работа, особено ако са много.Яне ле Янкеле какъв политик си не можах да разбера
125
12
 
13
 
! Отговори
Младеж преди 10 години
Янееее, бъди сигурен, че е повече отколкото получаваш ти от Бойко !
124
14
 
17
 
! Отговори
защо ли пита преди 10 години
Колкото е твоят хонорар от ГЕРБ бе Янке,не знаеш ли? Има си тарифа.
123
10
 
25
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Сидеров вече трябва да е диагноза в учебниците по най-дълбоко травмирана психика. Много ми се иска да се видим лично с тоя *** и да видим кой ще бъде със строшени ръце и крака. Тоя гном минава вече всякакви граници. Тези които са гласували за него трябва да си посипят главата със пепел от срам и унижение.
122
9
 
21
 
! Отговори
Мислещ преди 10 години
Волен Сидеров - Премиер, опс Султан, исках да кажа, нали ефенди, ага, машалла, кукуруз халва бей?
121
5
 
23
 
! Отговори
ф преди 10 години
А колко деца на пенсионери избягаха, защото пенсионерите гласуват за БСП респективно ДПС, вместо драги пенсионери да сте построили една просперираща държава вие сте предпочели да служите на една гнила идилия, та вие само обричате децата си на глад и мизерия.
120
3
 
19
 
! Отговори
ф преди 10 години
Стига с това асфалт не се яде, и с тези пенсии, от каде да дойдат тези пари за пенсии като 100 години всеки краде и лежи по гръб, ето това е прословутата комунистическа идеология. Дадоха производството и ресурсите на турци и пиявици.
119
4
 
29
 
! Отговори
Хан Крум преди 10 години
Говори се, че *** му е броил 10 000000 на Сидеров за да му асигури кворум. вече го наричат не Болен Сидеров а доволен Сидеров. Кофти, че не дели паричките с колегите си а иска да си ги папка самичък. Обаче както знаем от историята "***, глава затрива"
118
2
 
9
 
! Отговори
DeadZeppelin преди 10 години
прекалено голямо внимание им се обръща. за това е целия цирк.