РЗС пита: Колко е хонорарът на Сидеров от ДПС?

"Да не се обръща към нас, а към специализираните лечебни заведения"
234
РЗС пита: Колко е хонорарът на Сидеров от ДПС?
Лидерът на РЗС Яне Янев. Снимка: Булфото, архив

Поредна доза нападки и обиди си размениха в понеделник „Атака“ и РЗС.

След като по-рано днес лидерът на националистите Волен Сидеров нарече Яне Янев и председателя на НФСБ Валери Симеонов „два употребени презерватива на Бойко Борисов“, от пресцентъра на РЗС разпространиха позицията на партията по повод „поредната истерия на Волен Сидеров“.

„ДПС и БСП изпратиха поръчковия пудел да лае пред общината, за да заглуши искането на софиянци за касиране на тримата депутати от ДПС избрани в София чрез фалшификации в Турция. Днешният скандал пред общината превърна Волен в „герой” от турски сериал, чрез който олигарсите искат да отвличат вниманието на обществото от същинските теми на държавата и да тушират растящото  гражданско недоволство“, пише в съобщението.

Оценката на РЗС е, че яростта на Волен идва от невъзможността да обясни на собствените си депутати "защо е прибрал цялата сума от кворума само за себе си“.

Още по темата

Подлайването му пред общината едва ли ще умилостиви гласоподавателите му, които го линчуват в цялата страна.
Ние от РЗС разбираме, че поръчковият лидер на „Атака“ няма как да оправдае гузната си съвест и се стреми да компенсира с истерични подвиквания, но не бива да се обръща към нас, а към специализираните лечебни заведения“, коментират от партията.

Припомняме, че днешната пресконференция на Сидеров премина с тон на заплахи, остри думи към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и членовете на НФСБ и РЗС. Лидерът на "Атака" не спести остри думи и по адрес на кмета на София Йорданка Фандъкова, вече бившия директор на СДВР Валери Йорданов и заместник-кмета на столицата Мария Бояджийска.

Повод за недоволството на Сидеров стана вчерашният протест, който в един момент достигна и до централата на партия „Атака“. Сидеров обясни, че вчера в централата на националистите нямало хора, тъй като те „като истински патриоти са били на Околчица“, за да почетат паметта на Ботев.

"Щеше да има строшени глави, ръце и крака на тези лумпени на РЗС и НФСБ", обясни Сидеров какво е щяло да се случи, ако националистите са били в централата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още по темата: СидеровРЗСпротести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
13
 
7
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Тази фурнаджийска лопата докога ще я слушаме?! Този е доста по-опасен от Сидеров.
116
25
 
11
 
! Отговори
ПОП преди 10 години
До ф КОЛКО ,МАЙКИ И БАЩИ КОТО СА ПЕНСИОНЕРИ ,УМРЯХА ОТ ГЛАД!!!!!!!АСФАЛТ НЕ СЕ ЯДЕ.МОЖЕ БИ СИ ДОВОЛЕН!-
115
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хонорара ще се определи от бъдещето и народа.
114
14
 
13
 
! Отговори
Моля преди 10 години
А колко беше твоя при Бойко ле,Спе-мо-д?!?!?!
113
9
 
39
 
! Отговори
х преди 10 години
Много продажни българи са на хонорар към *** и турци БСП-ДПС, за пари си оголват задниците си готови са да продадат живота на децата си, дано са живи и здрави че да бъдат съдени от собствените си деца. Един такъв продажен и мазен плужак е Слави Трифонов, Бареков и много други *** които нямат достойнство да се нарекат българи
112
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я и петко резняка е тук.
111
3
 
29
 
! Отговори
Чичко Тревичко преди 10 години
Какъв хонорар ,к,ви 5 лева няма такова нещо ,Волен не може да бъде корумпиран защото е ВОЛЕН Он настоящьий камунист .Его дела будуть записаны золотыми буквами в священной книги болгарском истории Он Богатир ,настоящий мушчинь С ДВЕ ДУМИ- МАШАЛЛАХ ВОЛЕНЕ ! Аферим ! Бравос ! Такъв речник изкара ,че и *** в Африка се изчервиха ...
110
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров да не е на лечение в тези заведения?
109
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Янке, не се знае колко е хонорара на Волен, но се знае колко е твоя - един варел вазелин !Проумяваш ли *** ?
108
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Joro ГЕРБЕРЧЕТА НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА НАВСЯКЪДЕ ДА РЪСИТЕ ЛЪЖИ И ПРОСТОТИЙ ТОЛКОВА ЛИ ВИЕ УМСТВЕНИЯ БАГАЖ НЕ СМЕ *** ЯЗЪК ЗА ЗАПЛАТАТА КОЯТО ВИ ДАВАТ
107
6
 
18
 
! Отговори
Joro преди 10 години
До ФориСигурно те кефи, че децата ще учат турски? Че пак връщат доносниците?
106
3
 
34
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 10 години
Че на Волен му хлопат дъските - знаем го. Ама че вече му хлопат и талпите - това наистина е нещо ново. Сам разбива своята Юруш партия, на принципа - след мен потоп! Щом и Капка потвърди за "онзи" милион - работата е ясна!
105
13
 
42
 
! Отговори
ф преди 10 години
Червени ***, сами заробвате собствените си деца, 100 години крадете и насаждате олигофренската ви червена идея. Продадохте ресурсите и производството на Доган Местан Ибрям, изнесохте милиарди капитал зад граница. А когато дойде ГЕРБ секна ви далаверата и скочихте като мършави кучета. За 3 години аз видях какво постигна ГЕРБ, стократно повече от колкото вие във прословутите ви петилетки. Скрийте се в землянките си долни мазни плужаци.
104
2
 
33
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Пидеров не може да изнудва никого. Неговата роля беше да легитимира коалицията на БСП+ДПС. Оттук нататък той и групата му са никои, и с тях като и без тях.
103
1
 
2
 
! Отговори
sostin преди 10 години
До Петко Пиите си хапчетата бе хора . Ставате и почвате да откачате.........
102
11
 
27
 
! Отговори
DORIAN преди 10 години
до 165като тръгнеш да гласуваш ти и роднините ти за Атака, да не забравиш да си вземеш килимчето и вазелина!Атака=ДПС
101
3
 
21
 
! Отговори
Ех преди 10 години
Липсва ми Яне от парламента. Хубаво реалити шоу правеше. Ще гласувам за него на предсрочните избори:)
100
13
 
14
 
! Отговори
DORIAN преди 10 години
НФСБ до АТАКАКой няма народна подкрепа?НФСБ е истинската партия на националистите! Тя бе ощетена минимум с 2 % на изборите и затова не влезе в Парламента. Атака хвърли над 5 млн. за купуване на гласове!При нови избори ще ви отвеем и изметем от хоризонта!Ние нямаме предатели в редовете си! Това, което е лошо, няма място между нас!
99
12
 
16
 
! Отговори
ei na преди 10 години
поне да бяхте писали грамотно...бърка ви някъде Волен,нали...хах,долни мекерета.Не сте на неговото ниво и затова го мразите...дребни дущици
98
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе , много гей се е насъбрал около Янка ...тази професионална близачка на ***...Същата Янка отиде на свиждане на Трактора с плик с бяло грозде , а после хукна да ближе краката на Буда.Голям резил е тази ***...