Борисов кисел за ЧРД, тъжен бил накъде отива държавата

Бившият премиер днес става на 54 години
Обновена: 13 юни 2013 14:54 | 13 юни 2013 11:57,
302
Борисов кисел за ЧРД, тъжен бил накъде отива държавата
Бойко Борисов Снимка: архив, Reuters

Бонбони и вино се разнасят днес из Народното събрание. Спас Панчев от левицата първи реши да почерпи за имен ден, като се разходи из кулоарите с кутии с бонбони.

Веднага след него се активизира и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес има рожден ден и става на 54 години.

Рожденикът, който днес е във видимо лошо настроение, не почерпи сам, а прати хора от пресцентъра си да донесат бонбони и вино на ресорните журналисти.

Борисов днес с неохота приемаше поздравленията, а явно нямаше желание да седи и в пленарна зала, тъй като излезе още на първата точка в днешната програма на депутатите и се прибра в парламентарната стая на ГЕРБ.

Кулоарната мълва носи, че Борисов категорично забранил да му се носят подаръци и торти. Парламентарната група на ГЕРБ няма да купува подарък, стана ясно от изказване на Борисов. Събрали са по сто лева депутатите, обясни той и допълни, че парите ще бъдат дадени за благотворителност – на старчески дом или на дом за сираци.

Още по темата
Борисов коментира, че е тъжен на празника си, защото „вижда накъде отива държавата“.

Положението беше съвсем различно миналата година, когато той беше премиер, а пред вратата на Министерския съвет се зареди опашка от хора, носещи дарове. За миналия си рожден ден той дори получи торта като магистрала с валяк отгоре.

Другият празнуващ – Спас Панчев, пък днес беше в изключително добро настроение, с охота приемаше поздравления и с усмивка благодареше.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо хората не могат да усещат политиците? Защо се връзват на баналните и заучени реплики на Гея, Бея и Злодея? Станишев говори с толкова заучени фрази, като "ние ще използваме силата на правото, а не правото на силата", които като ги чуя тотално откачам. Местан го раздава интелигентен (какъвто е), но като бивш кадър на ДС е научен да говори точно с този благ тон. Волен седи и нарежда, че ще коли ***, ама един петел не е заклал досега. Единствен Бойко си личи, че е искрен в приказките! ЧРД!
214
9
 
27
 
! Отговори
ЧРД преди 10 години
Защо пък кисел , след като с некадърното и корумпирано престъпно управление докара държавата до тук !!!!!!!!!!!Г-н ЙОСИЧ , разчитаме на вас !
213
12
 
30
 
! Отговори
ЗЛОВЕЩО преди 10 години
ВСИЧКИ САМОЗАПАЛИЛИ СЕ ЧСТИТЯТ РОЖДЕНИЯ ДЕН НА БОРИСОВ И МУ ПОЖЕЛАВАТ ДЪЛЪГ ЖИВОТ И КРЕПКО ЗДРАВЕ. И МИШО БИРАТА СЪЩО.ПИТАМ СЕ НЕ ГО ЛИ Е СРАМ. НАИВНО НАЛИ.ЗАЩО НЕ СЕ СКРИЕ ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ И ДА ЗАМЪЛЧИ.НО ШИЛО В ТОРБА НЕ СТОИ,КАКТО КАЗВА НАРОДЪТ.А И ВЪШКАТА КАТО СЕ НАЯДЕ ИЗЛИЗА НА ЧЕЛОТО.
212
23
 
17
 
! Отговори
Az преди 10 години
Фрашкано е пак с платени скапани комунистчета туркофили..едно си знаят и баят като техния идол плъха гей сергей
211
7
 
28
 
! Отговори
ЦИРКАДЖИЯ И ТОВА Е преди 10 години
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, АМА ВСЕ ПО-МАЛКО МУ СЕ "ОТЧИТАТ" И ЗАТОВА Е КИСЕЛ. А КОЛКОТО ДО НАСТРОЕНИЕТО НА БУДА -КОЛКО ХОРА ВЕЧЕ НЕ СА ЖИВИ ЗАРАДИ НЕГО,АМИ САМОЗАПАЛИЛИТЕ СЕ ОТ ГЛАД, МИЗЕРИЯ И ТЕРОРА НА МУТРИТЕ МУ. АМИ ДА СЕ ГРЪМНЕ КАТО НЕ МУ Е КЕФ.ГОЛЯМ ПРАЗ,НАСТРОЕНИЕТО НА БУДА.ЩЕ СИ ГО ПРЕМЕСТЯ.
210
5
 
8
 
! Отговори
ss преди 10 години
До james1-***,извади си бойковия от герберския за-ник и помисли на трезва глава.ще разбереш че вече можеш и сам да се оправяш.той боко нема да е винаги жив за да те оправя я.ей много ограничени хорица сте *** на надница
209
4
 
23
 
! Отговори
хех:) преди 10 години
пак добре, че не е дигнал кръвното, завалията:)
208
0
 
5
 
! Отговори
бб преди 10 години
Ами до почерпи
207
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нагла гадна мутра
206
10
 
12
 
! Отговори
pele преди 10 години
тъжен е че не може да *** пари с Валентин Златев сега газта е 1.11 никога по времето на Бойко не е била толкова
205
6
 
17
 
! Отговори
Кратос преди 10 години
Да е жив и здрав ! Много късмет и кураж . Нека бъдем преди всичко хора , независимо от политическите си пристрастия .
204
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
BOGKE-E-E-E, TIKVENIKA URANGUTAN SE ZAGRIGIL ZA NAS, PLEBEITE DETO OGRABI I RAZBI GIVOTA. TOVA NEANDERTALSKO GOVEDO KOETO NE SAMO OKRADE A GESTOKO OGRABI NARODA, 3 MILIQRDA IZNESE ZA SEBE SI, ZAEDNO S URTUDUTA CVETANOV, 4OVEKA S 3 GUNKI V MOZUKA, SAMOZBRAVIL SE DO N-TA STEPEN, POMISLIL SI, 4E 6TE CARUVA 60 GODINI ZA DA KRADE, VLASTVA I LUGE.NO NARODECA MU VDIGNA MERNIKA I AKO NE SE OTKUPI OT CACATA V CENTRALNIQ GO 4AKA PE6O KU-A DA MU SMAGE DUPENCETO S MALKO SVINSKKA MAS.MU-HA-HA DUHAITE GO GERB
203
9
 
11
 
! Отговори
иван преди 10 години
До Анонименне ни окраде ,ограби ни
202
3
 
10
 
! Отговори
иван преди 10 години
До Семиние не го обичаме
201
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тиквуне, пожелавам ти да си винаги БИВШ (какъвто си и сега - неудачник и комплексар като малък, пожарникар - нямал си акъл и за *** милиционер, недоказала се и наритвана от всички мутра, издигнат от събитията главен секретар, кмет и премиер и зпомнен като най-големия ***, некадърник, грандоман, въздухар, нагъл крадец и самовлюбен ***, на който всички са виновни, но той - никога и т.н.), както и да си малко, но завинаги настоящ клиент на закона с постоянно местожителство ЦСЗ! Наздраве!
200
24
 
16
 
! Отговори
nikolche преди 10 години
ДАНО НИ СПАСИ НЯКОЙ ДЕН БОЙКО ОТ ТИЯ АЛЧНИ *** БСП И ДПС,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ !!!!!
199
31
 
22
 
! Отговори
Семи преди 10 години
Ч.Р.Д. Скъпи Бойко.бъди жив и здрав.Ние те обичаме.
198
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
4естит и от мен :).Жив и здрав бъди и другия път повече мисли:)Сега ще видим бившите мафиоти какви ще ги къдрят.Я хотелчета я заменки,туи онуи яко пране на парички.А народа надявам се няма да е само зрител вече
197
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пожелаваме ти ,догодина,55-я рожден ден да посрещаш при бай Ставри! Тъжен бил,защото виждал на къде отива държавата-ега ти циника!А ти докъде я доведе?-до катастрофа!Гербаджии,щом тоя психопат ви е вожда,ясно е какви сте вие самите!Няма вече далавери,няма вече контрабанда на цигари,няма внос на "весели"субстанции"-умрете от глад нещастници!
196
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ние бяхме тъжни 4 г. от неговото управление, но на него не му пукаше. Сега на нас не ни пука.