Борисов кисел за ЧРД, тъжен бил накъде отива държавата

Бившият премиер днес става на 54 години
Обновена: 13 юни 2013 14:54 | 13 юни 2013 11:57,
302
Борисов кисел за ЧРД, тъжен бил накъде отива държавата
Бойко Борисов Снимка: архив, Reuters

Бонбони и вино се разнасят днес из Народното събрание. Спас Панчев от левицата първи реши да почерпи за имен ден, като се разходи из кулоарите с кутии с бонбони.

Веднага след него се активизира и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес има рожден ден и става на 54 години.

Рожденикът, който днес е във видимо лошо настроение, не почерпи сам, а прати хора от пресцентъра си да донесат бонбони и вино на ресорните журналисти.

Борисов днес с неохота приемаше поздравленията, а явно нямаше желание да седи и в пленарна зала, тъй като излезе още на първата точка в днешната програма на депутатите и се прибра в парламентарната стая на ГЕРБ.

Кулоарната мълва носи, че Борисов категорично забранил да му се носят подаръци и торти. Парламентарната група на ГЕРБ няма да купува подарък, стана ясно от изказване на Борисов. Събрали са по сто лева депутатите, обясни той и допълни, че парите ще бъдат дадени за благотворителност – на старчески дом или на дом за сираци.

Още по темата
Борисов коментира, че е тъжен на празника си, защото „вижда накъде отива държавата“.

Положението беше съвсем различно миналата година, когато той беше премиер, а пред вратата на Министерския съвет се зареди опашка от хора, носещи дарове. За миналия си рожден ден той дори получи торта като магистрала с валяк отгоре.

Другият празнуващ – Спас Панчев, пък днес беше в изключително добро настроение, с охота приемаше поздравления и с усмивка благодареше.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
21
 
22
 
! Отговори
мими преди 10 години
ЧРД !! Жив и здрав да си ,Бойко!
194
13
 
17
 
! Отговори
мислещ българин преди 10 години
какви нагли същества са тия герб,тия са по страшни от гестапо.Тия за две години ликвидираха 20 болници,създадоха *** закони за пушене и каране с фарове,пребиха народа с данъци и простотии и през цялото време стимулираха и защитаваха ***,сега Бсп продължават същото!така че факта е ясен-българския народ си избра Герб и Бсп и Дпс във властта.Истината е само Волен Сидеров да стане Премиер и всичко ще си дойде на мястото иначе се самоунищожаваме като нация.
193
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Честит рожден ден Бойко. Пожелавам ти най- хубавите неща на света. Бъди жив и здрав. Благодарим ти за това, че когато беше на власт не ни окраде, а напротив.
192
10
 
24
 
! Отговори
Дръндер преди 10 години
Ха и такъв ще си остане Бивш!
191
7
 
8
 
! Отговори
анастаси преди 10 години
да не би да няма какво да ядеш че рупаш кисели джанки
190
18
 
17
 
! Отговори
ГАЛЯ преди 10 години
Жив и здрав да сте.
189
12
 
28
 
! Отговори
Бай Пешо преди 10 години
Още по кисел ще става.Нали сте виждали малко дете като му вземат любимите играчки /джипове,хеликоптери , ножички, лентички / как се сърди, че и малкия Бойко .А иначе се правеше на мъжкар.
188
14
 
9
 
! Отговори
Базилио преди 10 години
до ОлеБорисов си даряваше премиерската заплата на сираци, дори вчера някакъв от Юруш го иронизираше за това. Ама да се намираме на приказки, нали.
187
5
 
10
 
! Отговори
Танев преди 10 години
Беше много добър ученик.Най-добрият в класа.Но нищо не каза.На всички въпросиотвърна с мълчание. ))))
186
16
 
31
 
! Отговори
евлоги преди 10 години
борисов бях ти казал преди време че ме е срам от теб но ти си тъпо *** и не можа да разбереш какво ти каза половин държава .ние не те искаме ,не съм от бсп но дори и те са по добри от твоите ***.много искам до края на дните си да си тъжен и дано г-н цацаров те вкара в затвора да тъгувате с твоя *** цветанов.
185
16
 
15
 
! Отговори
Ole преди 10 години
Ау каква саможертва - събрали на кретена-комунист по 100 лева и ще ги дарят! Абе, ***, защо не даряваше докато беше на власт! НАГЛА ***!
184
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен А на мен ми прави впечатление ,че заради безгранично жалки *** като теб, през идните четири години от България няма да остане нищо.
183
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До kalosПрави ми впечатление, че само неграмотни хора защитават ГЕРБ? Изводът си го направете сами!
182
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще минат години и ще се оцени. Подигравките с лентичките ще бъдат посладните Ви спомени. Без лентички се строят само частни дворци и хотели на властимащите, а народа пак сам ще си купува въжето.
181
25
 
25
 
! Отговори
kalos преди 10 години
Ще го търсите пак,но няма да му се занимава с вас,той си беше най работещия премиер от досегашните,а че някой виждат България че върви назад,просто са черногледи,целия свят е в това състояние,а България последните 4 години напротив,много добре си вдигна репутацията на страна която има бъдеще,сори,имаше....
180
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
УЖАС БАЩИЦАТА БИЛ ТЪЖЕН, ТЦ ТЦ ТЦ !!!
179
18
 
22
 
! Отговори
справедлив преди 10 години
Бъдете хора ! Поне на рождения му ден намерете добра дума!!!Бойко Борисов наистинае добронамерен държавник и българин!ЧРД !! Жив и здрав да си ,Бойко!
178
19
 
21
 
! Отговори
глас бьлгарски преди 10 години
ЧРД БОЙКО МУТРЕВ-ПОЖЕЛАВАМ ДА ТИ СЕ СЛУЧАТ ВСИЧКИ ЛОШИ НЕЩА КОИТО ПРИЧИНИ НА БЬЛГАРИТЕ , ДА ТЕ ОБХВАНЕ ЛОШОТИЯТА СЕГА И ВЕДНАГА И ДА ТИ СЕ ВЬРНЕ СТОКРАТНО ВСИЧКАТА МЬКА И ЗЛИНА КОЯТО ПРИЧИНИ НА БРАТЯТА И СЕСТРИТЕ БЬЛГАРИ. КАТО БЬРЗО ЗАБОГАТЯ ОЩЕ ПО-БЬРЗО ДА ОБЕДНЕЕШ И РАЗОРИШ! АМИН!
177
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хепи призън ту ю,хепи призън ту ю,хепи призън диър бОрисов,хепи призън ту ю !
176
13
 
22
 
! Отговори
www преди 10 години
ВИЖДАЛ НАКЪДЕ ОТИВА ДЪРЖАВАТА - А ПОСЛЕДНИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ КЪДЕ ГЛЕДАШЕ ЧЕ НЕ ВИДЯ ИЛИ СЕ ПРАВЕШЕ НА СЛЯП ...