Рано или късно пак ще съм премиер, предрече си Борисов

ДПС "изнасилва" столетницата, притесни се той
Обновена: 13 юни 2013 15:01 | 13 юни 2013 12:45,
367
Рано или късно пак ще съм премиер, предрече си Борисов
Бойко Борисов Снимка: БТА

За мое съжаление рано или късно това ще се случи. Така депутатът от ГЕРБ и бивш министър-председател Бойко Борисов отговори на въпрос дали очаква отново да стане премиер.

По негови думи това рано или късно ще стане заради пътя, по който е тръгнал новият кабинет на Пламен Орешарски.

По начина, по който управлява, това ще се случи, заяви Борисов в Народното събрание.

Той допълни, че не си го пожелава заради тежката икономическа криза, в която се намирал светът. Експремиерът беше категоричен обаче, че при падане на кабинета „Орешарски“ и спечелване на изборите от ГЕРБ той ще поеме поста. Този кабинет ще падне с гръм и трясък, прогнозира още Борисов.

Единственият пазарлък, който се води, е как да разпределят държавната баница и да я изядат за два-три месеца, отсече Борисов.

По негови думи оставало да се открият още няколко обекта, изградени от ГЕРБ, и след това нямало да се построи нищо друго. ГЕРБ не може да ги спре. Може да ги спре само народът, заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg как най-голямата партия в НС смята да спре това. 

С прискърбие наблюдавам това, което се случва в държавата, заяви Борисов. По негови думи ДПС “изнасилват“ столетницата.  Вече 20 дена този кабинет не може да си назначи областни управители, зам.-министри, изреди той. 

Според него в кабинета имало само трима души от БСП – премиерът Пламен Орешарски, външният министър Кристиан Вигенин и министърът на отбраната Ангел Найденов.

По думите на Борисов правителството забравило исканията от протестите, които “били спретнати“ на правителството на ГЕРБ. 

20 дни вече се занимават с „Авиоотряд 28“, заяви Борисов. Той обясни, че по негови данни разходите на тройната коалиция са били два пъти повече, отколкото направените от правителството на ГЕРБ. Борисов обяви още, че ще настоява да има анкетна комисия, която да разследва това.

За една много близка на бившия премиер Станишев са похарчени толкова пари за командировка, колкото ние за 4 години за авиоотряда, преместна Борисов, без обаче да дава повече подробности.

Той обясни, че разходите са направени през спецслужба, за да се прикрият, и сега информацията се води класифицирана. Той обаче беше категоричен, че ще намери начин да я разгласи. 

Призовавам ги да се вземат в ръце в името на България и да поработят малко. Да спрат да се пазарят, заяви Борисов. Той разкритикува факта, че Орешарски все още не е назначил втори вицепремиер.  Да имаш един вицепремиер, означава, че той практически отговаря за всичко. Той практически дублира. Орешарски и Зинаида имат еднакви права, заяви Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
306
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***.Дори не можете да мислите,затова и тъпо пишете .
305
1
 
1
 
! Отговори
хоби преди 10 години
Борисов разкажете на хората за срещата ви с КОКО ДИНЕВ коятто се састоя до Сандаски !!!! обеснете защо се срещате с най-голямия наркобос в Югозапада
304
1
 
2
 
! Отговори
хоби преди 10 години
може да !!! ама примиер в затвора
303
1
 
3
 
! Отговори
Стоянович преди 10 години
Ще стане премиер ама друг път!
302
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХА ХА ХА *** *** И ПО *** СИ БЕ БОЙЧЕ ТИ НАПРАВО ИЗКУФЯ БЕ МУТРО *** ДОЛНА МНОГО ТИ Е СЛАДКА ВЛАСТА И ДА СЕ ВЖИВЯВАШ НА ДОН ВИТО
301
6
 
12
 
! Отговори
Бай Ставри преди 10 години
Ти Бойко ще си следващия премиер в старозагорския затвор!Аз казах!
300
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никога по-вече милиционеркапитализъм!
299
6
 
20
 
! Отговори
-10 преди 10 години
По просто *** от Борисов е само Цветанов :-)
298
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя мутрафон не спря да си вярва, като налапа милиардите от контрабанда и рекет не му стигат иска да е на върха и да мачка народа. Тъпо *еле никой здравомислещ човек няма да гласува за партия ГРОБ, видяхме ви колко пари струвате, обезлюдихте държавата и ни докарахте до просешка тояга.
297
5
 
12
 
! Отговори
RRRR преди 10 години
NIKOGA BOOOOKKLLUUUUUK
296
4
 
17
 
! Отговори
Той е преди 10 години
До Анонимен Аз не съм нито от БСП, нито ДПС, нито Атака, дори ги ненавиждам, но да се изкарва, че Буда им е по-добрата алтернатива, е повече от грешно, дори е престъпно! Видяхме какви ги дробеше 4 години, и ще сме най-глупавите хора на света, ако толкова бързо го забравим! За мен, те всичките са продукт на олигархията, с една цел - запазване статуквото! Само пълна смяна на досегашния псевдоелит, ще ни даде възможност, да тръгнем напред, а не редуване на ГЕРБ и БСП във властта!
295
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ех нагльо, нагльо, какъв е този ламтеж за власт, тресе ли те абстиненцията като ти я отнеха...мега некадърник такъв
294
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като си представя, че всички коментари с/у ББ са написани от някакви си 50 човека, представители на младежките организации на БСП, ДПС и Атака, и няколко бездетни кукувци от Шоуто на Слави и ТВ7 - хора как сварвате и КОГА спите?А й отдавана почнахте да се повтаряте.
293
6
 
17
 
! Отговори
мишо преди 10 години
Може би това ще се случи късно. След 1000 години.
292
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пази ни Господи от подобно нещастие!!!
291
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До american boy -319И ще продължава да те обича,но.....с раирана пижама и в затвора любовта народна ще е още по-голяма!
290
2
 
11
 
! Отговори
пол преди 10 години
ДПС "изнасилва" столетницата, притесни се тойAми защо ББ не заведе дело срещу ДПС, за изнасилване и Страстбург веднага ще ги опандизи? А Станишев ще им ходи на свиждане? Бива ли така бат Бойко, пред всички ни изнасилват БСП, а всички гледат? Тая политика си е групов секс май?
289
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До мaорa, BORISOV E EDINSTVENIAT PREMIER KONFRONTIRAL CHERVENATA MAFIA I TOVA NE MOJE DA SE PROSTI OT TAKIVA KATO TEB.
288
5
 
2
 
! Отговори
мaорa преди 10 години
Хумaноидите,които слaгaт минуси нa инфото зa МТЕЛ дa си извaдят 4 млн от джобовете и дa ги внесaт в хaзнaтa.........товa сa нaши пaри. Предaтели мръсни кaк не ви е срaм и жaл зa хорaтa бе.....
287
2
 
8
 
! Отговори
хиподил преди 10 години
"Нищо, че е глух мутант - той си има друг талант" "Нищо, че е глух мутант - той си има друг талант"