Манолова най-курназ, излезе през задния вход на НС

Червената депутатка опита да говори с хората, но без успех
Обновена: 26 юни 2013 13:50 | 26 юни 2013 13:50,
186
Манолова най-курназ, излезе през задния вход на НС
Мая Манолова се пробва за втори път да говори с протестиращите. Снимка: БТА

Мая Манолова направи втори опит да отиде да говори със събралите се протестиращи пред парламента.

"Червената" депутатка за разлика от колегите си реши да излезе през задния вход на НС и да говори с насъбралото се множество. Идеята й обаче не беше постигната и зам.- председателят на парламента беше посрещната с видима агресия, като върху нея се изля порой от нецензурни думи.

"Не искам да обиждам никого, но това не е нормален тон за разговор", заяви Манолова. По нейни думи протестиращите днес около парламента не представляват 7 милионна България. "Това ли е българското общество днес?", попита Манолова.

Единственият човек, с който Манолова успя да проведе разговор, беше бившия полицейски служител Богдан. По-рано днес мъжът заплаши да се самозапали, ако не се срещне с Манолова.

Още по темата

След срещата си с него Манолова разказа, че здравословното му състояние е влошено след тежка операция и от няколко години състоянието му е много тежко.

"Той искаше среща със здравната министърка, която обещах да уредя утре", обясни Манолова пред журналисти.

След разговора с Богдан Манолова напусна парламента сред полицейска охрана и тълпа от журналисти, вървящи след, нея и тръгна по посока „Александър Невски“, но без кола, за разлика от останалите народни представители. "Отивам да запаля една свещ", каза тя на следващите я журналисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
25
 
14
 
! Отговори
11111 преди 10 години
Не разбирам защо изобщо се обръща внимание на подобно жалко подобие на протест.
78
2
 
15
 
! Отговори
ZZ преди 10 години
"Това ли е българското общество днес?"ами до там го докарахте. Скоро ще стане и родово-общинско
77
8
 
17
 
! Отговори
R6 преди 10 години
В чантата и със сигурност няма консерви "Русенско Варено" и стар хляб...някое и друго евро , гримчета за неколко бона, джиесемче за още толко..и плановете как да прецункат квото е останало в държавицата..виж тва мооже! Долна нагла ГАД...дано умреш в адксите мъки изчадие комунистическо !АНАТЕМА!
76
2
 
4
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
До асКонституция на република БългарияЧл. 64 ал. (2) В случай на война, военно или друго извънредно положение, настъпили по време или след изтичане на мандата на Народното събрание, срокът на неговите пълномощия се продължава до отпадането на тези обстоятелства.Чл. 99 ал. (5)Конституционният съд може да се сезира по въпроса , дали положението е извънредно и дали приключването на изборния закон е такова обстоятелство.
75
7
 
4
 
! Отговори
Ivo преди 10 години
До АнонименA kato si na rabota, zashto ne q vyrshish, ami visish v novinarskite saitove. Nikoga nqma da se opravim, myrzi, ta dve ne vijdame ...
74
19
 
18
 
! Отговори
мими преди 10 години
Като гледам снимките взели по една бира и си правят снимки, сиирджии. Много колеги видях на протестите, но като ги питам какво искат, не могат да дадат конкретен отговор. Извинявайте ама половината не знаете за какво сте там
73
13
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези какво искат?! Някой да умре, за да обърнат внимание на народа?! Как няма да викат и да замерят, ще викат! След като по мирен път не става, следва "малко кютек"! 100 човека са, защото сме на работа. Чудно ми е хората, които са без работа защо стоят вкъщи?
72
26
 
18
 
! Отговори
Der преди 10 години
До optimistЗимата и аз бях на работа, но има начин да отидеш на протест, ако това е наистина важно за теб. Ходил съм почти всеки ден, работата ми не ме спря.На този протест сега обаче няма да стъпя повече, още първия ден разбрах че протестът няма нищо общо със спонтанния протест от зимата, и че нещо много организирано изглеждаше всичко. Да отида на този протест сега за мен означава да си плюя на ротестирането зимата и да подкрепя реално ГЕРБ, срещу които викахме всички зимата. Е няма начин.
71
7
 
25
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 10 години
Куражлийка до безразсъдност - нали тя изяде л....та с бюлетините !
70
5
 
15
 
! Отговори
do bsp/bkp преди 10 години
На 16 април 1925г. в 15.23ч. българските болшевики успяват да взривят катедралата ,,Св. Крал'' (,,Св. Неделя'') в София. В руините на християнския храм загиват 134 души. Други умират по-късно от раните си, и така общият брой на жертвите е 213 души.Няма убити членове на правителството. Загиват обаче много висши офицери. Загиват 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3-*** майори, 9-*** капитани, 3 депутати и множество граждани, включително деца.Генералите, които са убити при този атентат, са много повече, отколкото всички генерали, убити по време на войните, които България е водила.
69
10
 
32
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
МАНОЛОВА ДНЕС ПАК СЕ ИЗЦЕПИ С "ВЕЛИКА"МИСЪЛ: :ТОВА НЕ Е НОРМАЛЕН ТОН ЗА РАЗГОВОР!"АМИ НОРМАЛНО ЛИ БЕШЕ,КОГАТО ВНЕСЕ СИГНАЛА ЗА БЮЛЕТИНИТЕ В КОСТИНБРОД,КОИТО ЯВНО СИ БЯХА ВАШЕ ДЕЛО?НОРМАЛНО ЛИ БЕШЕ,ЧЕ КУПУВАХТЕ РОМСКИТЕ ГЛАСОВЕ?НОРМАЛНО ЛИ БЕШЕ,ЧЕ МАНИПУЛИРАХТЕ ИЗБОРИТЕ?НОРМАЛНО ЛИ Е ДА СТЕ ТОЛКОВА НАГЛИ И ОТ ПЪРВИЯ ДЕН ДА РАБОТИТЕ С МАФИЯТА СРЕЩУ НАРОДА? КОГО НАРИЧАШ ТИ ТЪЛПА? НАРОДА НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ??? НИКОГА ПО ВЕЧЕ НЕ СИ ГО ПОЗВОЛЯВАЙ,ЗАЩОТО ДРУГИЯ ПЪТ ЯЙЦЕТО ПО ТЕБ ЩЕ Е ОТ ЩРАУС! ЯСНО ЛИ Е?
68
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз съм фенка на Мая Манолова и искам да питам дали някой знае каква марка й е чантата и откъде мога да си я купя.
67
18
 
17
 
! Отговори
Еииииииииии преди 10 години
На тези две лелки .....явно им се отразяват добре, платените парите и кафенце :)
66
8
 
6
 
! Отговори
PaV преди 10 години
'Айде стига с тези гладни, писнахте ми вече! Ако ви слуша човек от глад умират по 100 човека ежедневно!!!!!! Глад та глад, 'айде гледайте си работата!!!
65
10
 
21
 
! Отговори
do bsp/bkp преди 10 години
KOLKO SI NAGALA MANOLOVAAAAAAAAAAAA ,NE VLIZAI TAM.
64
6
 
13
 
! Отговори
hhhhhhh преди 10 години
Чантата и е по-голяма от нея самата,защо ли!!!!!!!!!
63
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Словесната диярия на БСП замеряна с яйца.
62
6
 
7
 
! Отговори
do bsp/bkp преди 10 години
На 16 април 1925г. в 15.23ч. българските болшевики успяват да взривят катедралата ,,Св. Крал'' (,,Св. Неделя'') в София. В руините на християнския храм загиват 134 души. Други умират по-късно от раните си, и така общият брой на жертвите е 213 души.Няма убити членове на правителството. Загиват обаче много висши офицери. Загиват 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3-*** майори, 9-*** капитани, 3 депутати и множество граждани, включително деца.Генералите, които са убити при този атентат,
61
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А гладните са толкова гладни, че не могат и да идат до София- центърът на просвета за да кажат и те какво искат! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!
60
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 58:Нареди се на опашката, момче!