Оставка на кабинета "Орешарски" иска Цвeтанов

Бившият МВР шеф смята, че Волен Сидеров всява хаос
Обновена: 29 юни 2013 16:45 | 29 юни 2013 16:27,
180
Оставка на кабинета "Орешарски" иска Цвeтанов
Снимка: БТА

Най-доброто решение за България в тази напрегната политическа ситуация е оставката на правителството, настоя зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който присъства на двудневния форум под мотото: "Новата политическа култура - предизвикателство пред политическите екипи".

По думите му, трябва да се работи в посока намаляване на напрежението, търсене на обществен консенсус за промени в Изборния кодекс и скорошно провеждане на парламентарни избори, в края на септември.

Още по темата

Според него действията, които се предприемат от българската полиция, са изключително адекватни, защото полицаите винаги са най-потърпевши.

"За голямо съжаление има политици като Волен Сидеров, които не зачитат труда на тези полицаи и търсят тази провокация", смята Цветанов, цитиран от "Фокус".

Бившят МВР шеф коментира, че недопустимо народен представител да влиза в Народното събрание демонстративно с оръжие или с полицейска палка.

"Всеки с поведението си трябва да допринася за намаляване на напрежението, а не да с поведението си да провокира това напрежение", отсече той.

По думите на Цветанов Сидеров е допринесъл за хаоса в държавата.

"На първо място с това, че подкрепи правителството на Пламен Орешарски и в момента и БСП, и ДПС търпят всяко едно негово действие, защото знаят, че от него зависи оставането им власт", коментира той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
6
 
31
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Цветанов се обърна срещу всички институции, и нямаше смелостта да се оттегли от политиката. Затова българския народ го оттегли на 12 май
79
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Искаме акъл от ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИИСКИ. Да не забравиш да вземеш и Бойко!!
78
6
 
32
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
С какви очи Цветанов се показва още пред българските избиратели. За кой не е ясно, че за последните 4 години наистина мафията си е имала държава? Дори нямаше честта да спази обещанието си че ако има и най-малко доказателство за подслушванията, ще излезе от политиката
77
6
 
30
 
! Отговори
ФЕНИКС преди 10 години
ВЛAСТЕЛИНЪТ НA AПAРТAМЕНТИТЕ Е ЧИСТ И УБЕДИТЕЛЕН КAКТО ВИНAГИ !
76
6
 
19
 
! Отговори
Аз преди 10 години
А ония педофил където сваля тенесиски къде се е покрил не е до съдружника си
75
6
 
22
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Цецко Шесте апартамента, който си колекционира жилища на фона на мизерията, е ключовата фигура от самото начало. Цветанов трябваше да контролира Бойко Борисов, доколкото той се опитва да се еманципира от гоцевщината. Семиотиката на тяхното поведение е комична и красноречива, защото двамата са страните на една и съща монета.
74
5
 
28
 
! Отговори
AlekoKonstantinov преди 10 години
Борисов не е политик от ранга на истинските политици. Ако беше такъв, щеше да поиска оставката на Цветанов и още поне 10-на от членвете на ГЕРБ, да си признае грешките и да излезе с ПЛАН за работа. Тогава можеше и някой да се замисли да гласува за него
73
5
 
31
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Гледа да отърве кожата кучия му син
72
4
 
30
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Цецко, Цецко....Колкото и уж да те хвалят чуждите в България си си просто един крадец и мошеник
71
26
 
7
 
! Отговори
порномен преди 10 години
Настоящият парламент е по същество един порнофилм. За да останат на власт, получавайки тлъстия хонорар от продуцента на порностудиото, обаче е нужно да има и трети порноактьор - това е бившата партия Атака. Тя упорито подскача около двойката, подпомагайки я в порносфилма.Разликата межу истинското порно и това е колосална. В паррламентарното порно се чифтосват принципно несъвместими субекти - комунистическа, етническа и ксенофобска партии. Някой да се сеща за по-шизофренно Народно събрание, по-уродливо и жалко?
70
4
 
28
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Най-голямата карикатура от 23 години насам няма право да говори за оставки. При положение, дипломиран по право, а не знае конституция и елементарни закони. Да те .... у прависта, Цеци, да си беше седел в НСА.
69
8
 
33
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
ГЕРБ СА ТУМОРА НА БЪЛГАРИЯ
68
5
 
15
 
! Отговори
Карнобатман преди 10 години
"Новата политическа култура - предизвикателство пред политическите екипи"Ъ!?! Какво е това форумче, бе Цвъцко?То направо избива на "К'ъв номер да извъртим на "мат'риала, че да го издоим още, но под друго име"
67
4
 
17
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Имам пълно доверие на Главния прокурор и знам,че при него няма празни приказки.Който е нарушил закона ще си търпи последствията.При Искра Фидосова правят списък,който желае да се запише за свиждане при Цецко да го направи.Бройките са ограничени,но ,ако има много желаещи ще бъдат прехвърлени към списъка за посещения при Мутрата.
66
2
 
15
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Храната на "Г.М. Димитров" не е като тази в "Кемпински" и "Шератон" и ако не иска да остава гладен, Цветанов ще трябва да чака колетите, които ще му подготвя тъщата. Самата тя обаче едва ли ще бъде много съгласна да захранва Цецо, който я вкара в приключение, след като обясни публично, че е получил от нея голяма част от парите, с които си е купил шестте апартамента.
65
8
 
25
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Протестират само платените от ГЕРБ
64
1
 
15
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Тъй като в килиите протича само слаб ток, Цветанов ще може да гледа новините единствено от екрана на портативен телевизор, на който обаче батериите се изтощават най-много за два дни. Така съпругата му Деси често ще бъде принудена да отскача от ДАНС до ареста, за да му носи нови и нови батерии.
63
1
 
13
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
В момента в една клетка са настанени между 4 и 6 лишени от свобода. Което автоматично означава, че след като Цветан Цветанов се озове в специализираното заведение на столичния булевард "Г.М. Димитров", той ще е в компанията на поне петима арестанти. Обикновено зад решетките на това място се събират хора с различни професии - от обикновен шарлатанин до министър.
62
3
 
3
 
! Отговори
Да преди 10 години
Навсякъде
61
2
 
7
 
! Отговори
Да преди 10 години
Да има нови избори че да неможе да изчистят поставените хора от вас