Ех, ако можех да работя нормално, размечта се Орешарски

Как да пусна магистрала "Тракия" без разрешение, попита той
12 юли 2013 14:33,
164
Ех, ако можех да работя нормално, размечта се Орешарски
Снимка: БТА

Премиерът Пламен Орешарски обясни, че му се иска да работи в по-нормална обстановка. Той отново повтори, че е открит към диалог с демонстрантите и би говорил с всеки, който дойде на среща с него.

Министър-председателят се опита за опровергае появилите се твърдения за напрeжение между него и президента Росен Плевнелиев, който миналата седмица в речта си намекна, че са необходими нови избори.

Орешарски беше категоричен, че уважава президентската институция и допълни, че е в постоянен диалог с Плевнелиев и се чуват по държавни въпроси.

Още по темата
Той коментира и декларацията, с която излязоха германският и френският посланик, чиито думи предизвикаха широк обществен отзвук.

Премиерът коментира, че в изводите си двамата дипломати визират предишното управление.

"Очевидно визират лоши практики от последните четири, че да не кажа и повече години", настоя Орешарски.

"Те говорят за лоши практики, а аз съвсем не се смятам за толкова гениален, че за един месец да съм ги преустановил", допълни премиерът, като обясни, че абсолютно се съгласява с някои от изводите им.

Премиерът коментира и днешните критики на експремиера Бойко Борисов, че кабинетът се бави с пускането на магистрала "Тракия", която била готова и чакала благоволението на строителната министърка, която да се върне от Брюксел, за да пререже лентата.

"Как да пусна магистрала "Тракия" без разрешение? Ще бъде готова в понеделник, ще се работи в събота и неделя и в понеделник ще бъде открита", категоричен бе министър-председателят.

Той настоя, че изобщо не може да става дума за умишлено забавяне, както намеква експремиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
13
 
16
 
! Отговори
Dan преди 10 години
Този пак не е разбрал,"искал да работи на спокойствие" ако правителството работеше хората нямаше да протестират,а вместо това то най-нагло без да се съобразява С НИЧИЕ МНЕНИЕ НАЗНАЧИ СЕМЕЙСТВА И ПРИЯТЕЛИ ЗА МИНИСТРИ И НИ ГИ ПРЕДСТАВИ КАТО "ЕКСПЕРТИ", НАЗНАЧИ ОНЗИ ОМРАЗНИК ОТ ДПС КОЙТО ЗАПАЛИ ИСКРАТА НА ПРОТЕСТИТЕ ВЪПРЕК,ЧЕ ВСИЧКИ ИМ КАЗВАХА АБЕ НЕ ТОЧНО ТОЗИ,И ПОСЛАННИЦИТЕ ВИЗИРАЛИ ПРЕДИШНОТО УПРАВЛЕНИЕ- МОООЛЯЯЯ Е С ТАКЪВ ЧОВЕК КАКЪВ ДИАЛОГ ДА СЕ ВОДИ ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ ЕДНО СИ БАЕ! НАХАЛНИК!!!
19
11
 
17
 
! Отговори
миа преди 10 години
Работи му се на човека, та две не вижда. Той даже и протестиращи не вижда.Прави ли ви впечатление как всеки ден се обявява : България най-вероятно ще загуби ????????милиона; Има опасност България да загуби????????милиона.Той и това не чува. ПОчесва се (видяхте го къде от екрана ) За него и протестите са "седянка".Всъшност в това изречение;"Време е да разтурим седянката" е цялата съшност на Орешарски
18
13
 
26
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Ех, ако можех да живея в нормална държава, в която премиерът да не е олигархична кукла на конци, в която хора като Местан да нижат тютюна в родното си село, а хора като Волен да са в лудницата, където им е мястото...Ама ей, на.
17
13
 
14
 
! Отговори
хан преди 10 години
..ех , кучетата лаят , Орешарски си върви..ех, ех - кефф..
16
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ех, колко хора си мечтаят и те да работят нормално ако знае...
15
27
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще можеш Орешарски, ще можеш! Само смажи тази платена олигофрения, дето е на "протестите"! Раздай им едни хубави полицейски палки по рошавите, дрогирани чотури, та да си заслужат парите, нисколевълните!
14
10
 
18
 
! Отговори
протестиращ преди 10 години
Ех, ако можех да работя нормално, размечта се Орешарски!"Ех,ако можеше да спреш да мечтаеш,и да се върнеш в действителността!Би докарал милиони хора в екстаз!!!Мечтите са хубаво нещо,но винаги се сбъдват господин Орешарски!!!
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До steeefan 6Ха-ха-ха ! Е . ..НЕ !Няма да намалява цената на тока ! Обратно - ще расте !КАПИТАРИЗЪМ ! Т`ва е положението ! Ама вие си скачайте ... скачайте си там . .."Кой не скача е червен !" . ..
12
10
 
8
 
! Отговори
Stiv преди 10 години
До Богдан КарадочевАбе богдане и ти си същата смрад като получовека на който си си сложил ника! вярно Дано, Дано никога не зависим от такива *** като теб! кагото поработиш за да изкараш два лева, тогава определяй кой кради и кой не!
11
18
 
23
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Еех, ако този имаше глава на раменете да разбере, че Гея и Бея го ползват за тоалетна хартия. Ние вече разбрахме че 1. от Олигархски нищо не зависи; 2. Не е никакъв експерт; 3. Чете посланията както му изнася а и не само той. Всичкото червен *** се нареди да тълкува какво всъщност са били казали посланиците. То е ясно като бял ден - казват ви че не ставате и е време народа пак да избора. Обаче тъпите пак го преиначават, нещо като 3 хил протестиращи, когато на улицата са 50 хил. Оставка!
10
6
 
25
 
! Отговори
melinda.faella преди 10 години
ех ако можех и аз да работя нормално............. да ама не! работя в лудницата мед сестра за 520лв! е господин Орешарски какви нормалности има в държавата ни!
9
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
raboti si spokoino 6te im izlezat kerlivite rizsk na Б.Б и Цвъ.Цвъ i vracanskia slon
8
15
 
39
 
! Отговори
Богдан Карадочев преди 10 години
ех , ако можеше да работиш нормално...тогава предвиждаш такова крадене , че само си викаш дано...
7
19
 
37
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Каквото можа направи... Сега е време да си ходиш... защото ако не го напарвиш ще усетиш народната любов...
6
14
 
39
 
! Отговори
steeefan преди 10 години
Ех,и ние си мечтаехме за намаляване цената на тока с 15-18% но уви ще си останем с мечтите при комунистите е така мечти и обещания за светло бъдеще,оставка.
5
19
 
47
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Глупости,чакаш разрешение от съсела, а той от злоба и завист ще отлага до край
4
19
 
36
 
! Отговори
МистърСенко преди 10 години
Спри да получаваш пари под масата от олигарси(доган и станишев) и може да имаш лек кредит на доверие.
3
10
 
39
 
! Отговори
Сотир преди 10 години
"открит за диалог" да се разбира, аз ви казвам, вие ме слушайте :)
2
12
 
36
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
ex , ako mojeshe da se mahnesh oshte dnes
1
13
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ех, а ако не се беше навел на Станишеву и Местаноглу ?