Какво пък толкова се умориха в НС, мае се Борисов

Тайната на тена му: Спортувам гол до кръста и се пека!
Обновена: 26 юли 2013 14:02 | 26 юли 2013 11:26,
270
Какво пък толкова се умориха в НС, мае се Борисов
Бойко Борисов Снимка: Impact Press Group

В истински цирк се превърна изказване на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента. Борисов излезе от стаята на парламентарната си група и попадна под журналиститечска обсада заедно с колегата си – зам.-председателя на ГЕРБ Красимир Велчев. Двамата направиха разходка из кулоарите, следвани по петите. Темите се въртяха основно около това има ли тен Борисов или по-скоро е естествено мургав, трябва ли да покаже разликата си и откъде да си купи диня.

По темите от пленарната зала Борисов не беше многословен. Той не коментира въпроса, който постави Татяна Буруджиева от левицата, а именно трябва ли Цецка Цачева също да си подаде оставката заради скандала с тефтерчето на Филип Златанов.

По-рано днес депутатите прекратиха пълномощията на Искра Фидосова като народен представител, след като тя реши да напусне Народното събрание заради скандала с тефтерчето.

Още по темата
Призивите за оставка на правителството от страна на председателя на ГЕРБ продължиха и днес. Според Борисов това е единственият начин ситуацията да се нормализира. Той не коментира дали партията му ще излъчи свои представители в парламентарните комисии и дали ще предложи зам.-председател на НС. Обстановката ще се нормализира, след като си подадат оставката и се направят предсрочни избори, всички това го знаят, отсече Борисов.

Темата премина и през отпуската на депутатите, която ще се гласува днес. Лидерът на ГЕРБ отново беше категоричен, че не трябва да има ваканция за депутатите. Днес народните представители от ГЕРБ отново се заканиха, че ще гласуват против.

Аз не знам от какво толкова се умориха, ядоса се Борисов. По негови думи депутатите трябва да разгледат Изборния кодекс през август, а не да излизат във ваканция.

При споменаването на отпуска темата моментално се върна върху въпроса естествен ли е загарът на Борисов. 

След като ГЕРБ бойкотираха парламента известно време, вчера те се появиха в пленарната зала заради актуализацията на бюджета, а тенът на Борисов веднага беше забелязан от политическите му опоненти и стана тема на обсъждане.

Разликата ли да покаже, намеси се зам.-председателят на ГЕРБ Красимир Велчев. До показване на разлика поне не се стигна. Борисов обаче призна, че не целият му загар е по наследство – лидерът на ГЕРБ хващал загар и на корта. По час и половина на ден спортувам на слънце или играя футбол или бия Краси Велчев на тенис на слънце, играя гол до кръста и се пека, разказа Борисов тайната на загара си.

След спортните обяснения лидерът на ГЕРБ се насочи към тоалетната, по пътя го последваха и журналистите.

Вие защо не висите пред другите стаи, обърна се към тях Борисов. Част от представителите на медиите тръгнаха и по стълбите към двете нули. Заповядайте, иронично подметна Борисов.

Като не се обръсна, 3 дена пишат вестниците, че не съм се обръснал. Добре, извинявайте, вие не ходите ли до тоалетна, вие не сте ли хора, поне Краси уважете, опита се Борисов да ръзпръсне насъбралите се журналисти. Той отговори обаче и на един задаван от вчера въпрос, а именно къде е зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Има дела и трябва да се подготви, лаконичен бе Борисов.

След излизането си от тоалетната Борисов тръгна към парламентарния стол. По пътя срещна една от секретарките на НС, която носеше диня, и обясни, че и той иска плод. В крайна сметка обаче се отказа и се насочи към парламентарното кафе, където се поспря при Владислав Горанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
И ПРЕЗ ЗИМАТА ЛИ СЕ ПЕЧЕШ?
230
2
 
5
 
! Отговори
владетеля преди 10 години
БОЙКО Е В ПОСТОЯНЕН ОТПУСК,ЗАЩОТО ГО НЯМА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ,А ПЪК ТРЪГНАЛ ДА СЕ ЧУДИ,НО СЕБЕ СИ НЕ ВИЖДА.
229
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ 2 месеца си почиваха и не ходеха на работа, сега им хрумна друго. Не че много са работливи, просто искат да въртят на пръста си цяла България и всички да се съобразяват с тях. Нещо тия хора криво я разбраха демокрацията. Много простотия!!!
228
1
 
4
 
! Отговори
hgh преди 10 години
toq selqk 6to ne go pahnat v zatvora ve4e
227
0
 
5
 
! Отговори
sdvs преди 10 години
aide pa stiga i vie s toq BB se edno e nqkakuv faktor vse oshte..,kvo se maznite na gerb-e*ti prodajnite mediii
226
4
 
2
 
! Отговори
seira преди 10 години
До Анонимен"Така или иначе Боико ще остане в историята като СТРОИТЕЛ..."НА ВЪПРОСА: КАКВО ТОЧНО ПОСТРОИ?!
225
2
 
15
 
! Отговори
Банкя преди 10 години
Уникална снимка! Селски хитрец.
224
4
 
14
 
! Отговори
111 преди 10 години
Милият той! Два месеца не стъпи на работа, сега пита защо не работят другите. Селски тарикат и ***
223
7
 
2
 
! Отговори
E.Petrova преди 10 години
Политиците от ляво и от дясно не могат да простят популярноста и харизмата ,която притежава Б.Борисов.В миналото имаше и други с такъв заряд-да си припомним Иван Костов,Петър Стоянов,царя и др.,но след всички техни грешки народа ги изпращаше в забвение и идваше нов политик на бял кон-е сега няма такъв.Затова хората които искат промяна/включително и аз/трябва добре да си д9адем сметка за реалната обстановка ,ако сега има избори.Ако всички партии/без БСП и ДПС/не се обединят този сценарий ще е същ
222
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така или иначе Боико ще остане в историята като СТРОИТЕЛ .Затова толкова го плюят.Не могат да отнемат нищо от това което построи затова са бесни сега управряващите.
221
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Търтеят Борисов, дето почива два месеца, не му е работа да държи сметка на другите.
220
5
 
19
 
! Отговори
Розан преди 10 години
Вие, 'умни',' красиви' ,'интелигентни' избрахте този фекалий на снимката.
219
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прав е Бойко, НЕ СА СЕ уморили, ами са свикнали да си угаждат на капризите...Хабер и понятие нямат г-да дупетатите, че народът е настръхнал против номерата и безхаберито им, ами са решили да излизат в отпуск. СРАМОТА!Защо те не се подчиняват на КТ, СПОРЕД КОЙТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПОЛЗВА ОТПУСК, ако няма 8 месеца работен стаж/мин./Те кога го направиха този стаж, след като се считат новоназначени след проведените избори??? НАХАЛНИЦИ !!!
218
2
 
11
 
! Отговори
До 233 преди 10 години
М да не се учудвам че вие сте го избрали. Най-вероятно защото е пич затова сте го избрали. Това е основната теза на всеки гласуващ за ББ. ББ наистина е уникум не съм виждал никога такова чудо на преставете си кви са избирателите му.......
217
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Господина иска да работи НС щото все още не е изпълнил нарежданията от вън дето получава, а когато няма народни представители протестите за който плаща стават безсмислени и кухи протести - за това е зора според мен. Има срок до 31.07, а е до никъде.
216
1
 
9
 
! Отговори
ДИВ ДЯДО 38 преди 10 години
ББ ПОЧИВАШЕ ПРЕЗ ЮНИ-ЮЛИ! СЕГА Е РЕД НА СС И ЛМ ДА ПОЧИВАТ!?! НАЕСЕН ЩЕ БРОИМ ПИЛЦИТЕ ЩОТО РАННО ПИЛЕ РАНО ПЕЕ, АМА И РАНО ГО КОЛЯТ!?!ДИВ ДЯДО 38
215
0
 
8
 
! Отговори
държавица преди 10 години
Това ли е Народното събрание в една парламентарна демокрация?
214
3
 
19
 
! Отговори
t0read0r преди 10 години
До Лелееееееееееееееманация на упадъка и наглоста на мутромилиционерите е др. борисов...
213
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АМИ КАКТО КАЗВА ПРОСТАКЪТ С ТАРИКАТСКАТА УСМИВКА ОТ СНИМКАТА, САМО ЛУДИЯТ НЕ СЕ УМОРЯВА, А САМО СЕ ПОТИ.В ПАРЛАМЕНТА РАБОТЯТ,ПРАВИТЕЛСТВОТО РАБОТИ, А ЛУДИЯТ БОКО/ЛОКО БОКО/ САМО СЕ ПОТИ.САМО ЧЕ Е ЗАМЕНИЛ ФИЛИЯТА С МАС С ПУРА, СКЪСАНИТЕ ГУМЕНКИ С ЛАЧЕНИ ЧЕПИЦИ,КАРА ЛУКСОЗНИ ДЖИПОВЕ И МУ ДРЕМЕ НА ....ЗА ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА. КАКТО СЕ ХИЛИ, ТИЧАТ РАЗНИ РЕПОРТЕРКИ И ЖАЛКИ "ЖУРНАЛИСТИ"ДА ГО ХВАЛЯТ И СЛАВЯТ. ЖАЛНА Й МАЙКА НА БЪЛГАРИЯ И ОВЧИЯ,БЕЗМОЗЪЧЕН НАРОД
212
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
досега нали се излежаваше тоя пуяк и той не бил изморен