Какво пък толкова се умориха в НС, мае се Борисов

Тайната на тена му: Спортувам гол до кръста и се пека!
Обновена: 26 юли 2013 14:02 | 26 юли 2013 11:26,
270
Какво пък толкова се умориха в НС, мае се Борисов
Бойко Борисов Снимка: Impact Press Group

В истински цирк се превърна изказване на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента. Борисов излезе от стаята на парламентарната си група и попадна под журналиститечска обсада заедно с колегата си – зам.-председателя на ГЕРБ Красимир Велчев. Двамата направиха разходка из кулоарите, следвани по петите. Темите се въртяха основно около това има ли тен Борисов или по-скоро е естествено мургав, трябва ли да покаже разликата си и откъде да си купи диня.

По темите от пленарната зала Борисов не беше многословен. Той не коментира въпроса, който постави Татяна Буруджиева от левицата, а именно трябва ли Цецка Цачева също да си подаде оставката заради скандала с тефтерчето на Филип Златанов.

По-рано днес депутатите прекратиха пълномощията на Искра Фидосова като народен представител, след като тя реши да напусне Народното събрание заради скандала с тефтерчето.

Още по темата
Призивите за оставка на правителството от страна на председателя на ГЕРБ продължиха и днес. Според Борисов това е единственият начин ситуацията да се нормализира. Той не коментира дали партията му ще излъчи свои представители в парламентарните комисии и дали ще предложи зам.-председател на НС. Обстановката ще се нормализира, след като си подадат оставката и се направят предсрочни избори, всички това го знаят, отсече Борисов.

Темата премина и през отпуската на депутатите, която ще се гласува днес. Лидерът на ГЕРБ отново беше категоричен, че не трябва да има ваканция за депутатите. Днес народните представители от ГЕРБ отново се заканиха, че ще гласуват против.

Аз не знам от какво толкова се умориха, ядоса се Борисов. По негови думи депутатите трябва да разгледат Изборния кодекс през август, а не да излизат във ваканция.

При споменаването на отпуска темата моментално се върна върху въпроса естествен ли е загарът на Борисов. 

След като ГЕРБ бойкотираха парламента известно време, вчера те се появиха в пленарната зала заради актуализацията на бюджета, а тенът на Борисов веднага беше забелязан от политическите му опоненти и стана тема на обсъждане.

Разликата ли да покаже, намеси се зам.-председателят на ГЕРБ Красимир Велчев. До показване на разлика поне не се стигна. Борисов обаче призна, че не целият му загар е по наследство – лидерът на ГЕРБ хващал загар и на корта. По час и половина на ден спортувам на слънце или играя футбол или бия Краси Велчев на тенис на слънце, играя гол до кръста и се пека, разказа Борисов тайната на загара си.

След спортните обяснения лидерът на ГЕРБ се насочи към тоалетната, по пътя го последваха и журналистите.

Вие защо не висите пред другите стаи, обърна се към тях Борисов. Част от представителите на медиите тръгнаха и по стълбите към двете нули. Заповядайте, иронично подметна Борисов.

Като не се обръсна, 3 дена пишат вестниците, че не съм се обръснал. Добре, извинявайте, вие не ходите ли до тоалетна, вие не сте ли хора, поне Краси уважете, опита се Борисов да ръзпръсне насъбралите се журналисти. Той отговори обаче и на един задаван от вчера въпрос, а именно къде е зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Има дела и трябва да се подготви, лаконичен бе Борисов.

След излизането си от тоалетната Борисов тръгна към парламентарния стол. По пътя срещна една от секретарките на НС, която носеше диня, и обясни, че и той иска плод. В крайна сметка обаче се отказа и се насочи към парламентарното кафе, където се поспря при Владислав Горанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
26
 
12
 
! Отговори
И те така те!!! преди 10 години
БОЙКО Е ПИЧ!!!!!!!!!!!!!!!
150
5
 
4
 
! Отговори
24g. преди 10 години
До Аз съм mmmmm1923 комунистите са били преследвани, бесели са ги на място тъй, че нямат нищо общо с ''подиграване'' сложено в такава статия се има в предвид управление (за твое сведение) изразявай се правилно.
149
1
 
6
 
! Отговори
24g. преди 10 години
До ИВАН-СОФИЯне виновни сме си ние 1во че им вярваме 2ро че се вживяваме прекалено МНОГО! като в твоя случай София та София ти си селянин гледай си работата аз сам софиянец 3то поколение ... глупости на таркалета. сами сме си виновни че всяка будала трябва да бъде по добре от другия, социализма дава равни права, а демокрацията сила на гражданите така се раздели държавата и едни на други се плюем вместо да се замислим къде е средата. и още по зле ще става че сме главно будали
148
4
 
6
 
! Отговори
Аз съм mmmmm преди 10 години
До 24g.Септемврийското въстание е 1923, атентата в Света Неделя 1925, за твое сведение.
147
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Епа ние бугарските комунисти от с.***,с.Уши и с.Побиен камик,дето сме у парламенто и несме свършиле работа за 5ст. неможе да не почиваме на грабо на народо,оти сме ибрани от народо !!!!Да живее НАРОДНАТА ВЛАСТ !!!
146
11
 
3
 
! Отговори
ИВАН-СОФИЯ преди 10 години
НЕ РЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ СТАНИШЕФ И БОРИСОФ СА ВИНОВНИ ЗА НАШЕТО ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ ЕДНИ НА ДРУГИ?
145
11
 
15
 
! Отговори
seedno преди 10 години
е боко се върна преди няколко дни от почивка... сега пак почивка следва... да земе да почине на края че и ние да си починем от него!
144
3
 
0
 
! Отговори
24g. преди 10 години
До Аз съм mmmmmискаш да кажеш 1945 :D ах горкия неподготвен :D
143
15
 
25
 
! Отговори
ИВАН-СОФИЯ преди 10 години
АЛО ГЕРБЕРИТЕ НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ВЗС !АМА КАК МОЖЕ ДА ЛИЖЕТЕ *** НА ТОЯ ***?
142
5
 
19
 
! Отговори
t0read0r преди 10 години
някои пишещи май нямат идея какъв живот живее съществото от снимката - 90-те се мотаха насам натам с крадени мерцедеси е движеха далаверки, рекет, охрана, висене по нерон до сутринта и люскане на уискита, после стана полицай, взе се насериозно, взема решения (без да има управленски опит) ей така, както му дойде, обеди, вечери, люскане на уискита, чалга, като премиер се освини и отклони що дето можа. защитника на наште интереси. сега месия, трябвало да го слушаме и обожаваме. комплексар.
141
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цирка е пълен, клоунадата продължава с пълна пара, но аз вече не ги гледам и слушам, защото ми обръгнаха прекалено.
140
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички театри лятото не работят и актьорите излизат в отпуск.
139
26
 
4
 
! Отговори
червени боклуци преди 10 години
Бойко, не ти ли е ясно, че досега печелеше симпатиите на герберите и на честните хора, че не си в тая *** воняща *** парламента, не те ли е срам да се върнеш при *** и да станеш като тях? Как ще идеш на избори, като закрепваш властта на тия с връщането на ГЕРБ в парламента? Това, че Орешарски е гадина, не значи, че ти си по-хубав и честните хора искат никога вече ГЕРБ, БСП и ДПС на власт. Самоубиваш се с това връщане в *** пич!!!!
138
19
 
12
 
! Отговори
Аз съм mmmmm преди 10 години
Не мога да повярвам, че има все още фенове на БКП/БСП. Тия ни се подиграват от 1923 година, слепи и глухи ли сте?
137
5
 
11
 
! Отговори
typipros1 преди 10 години
Изключително подробна и интригуваща статия даже 2пъти я прочетох ама не разбрах какво е правил в тоалетната (пак полвинчати работи)
136
6
 
17
 
! Отговори
селянина с колелото преди 10 години
Месия и спасител на "котараците"взима от бедните и дава богатите.
135
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някой ще ми каже ли, защо все пак ще излизат отпуска - нали толкова спешни неща имаше за оправяне... нещо пак не рабрах
134
11
 
24
 
! Отговори
бесен преди 10 години
бе хора,как ни заблуди това банкянско ***,че е месия и спасител???????Ми вижте го бре............
133
8
 
25
 
! Отговори
селянина с колелото преди 10 години
По един час на ден футбол,после тенис,след това плуване и други спортове.А нали не си в отпуска другарю Борисов.В работно време ли се забавляваш или си бил в отпуска.А твоите депутати,какво правиха в работното си време по морето.Всички сте маскари а ти си най-голямата.
132
1
 
2
 
! Отговори
Аз съм mmmmm преди 10 години
До ВанандЕ, твоя нали не е изветрял.