Какво пък толкова се умориха в НС, мае се Борисов

Тайната на тена му: Спортувам гол до кръста и се пека!
Обновена: 26 юли 2013 14:02 | 26 юли 2013 11:26,
270
Какво пък толкова се умориха в НС, мае се Борисов
Бойко Борисов Снимка: Impact Press Group

В истински цирк се превърна изказване на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента. Борисов излезе от стаята на парламентарната си група и попадна под журналиститечска обсада заедно с колегата си – зам.-председателя на ГЕРБ Красимир Велчев. Двамата направиха разходка из кулоарите, следвани по петите. Темите се въртяха основно около това има ли тен Борисов или по-скоро е естествено мургав, трябва ли да покаже разликата си и откъде да си купи диня.

По темите от пленарната зала Борисов не беше многословен. Той не коментира въпроса, който постави Татяна Буруджиева от левицата, а именно трябва ли Цецка Цачева също да си подаде оставката заради скандала с тефтерчето на Филип Златанов.

По-рано днес депутатите прекратиха пълномощията на Искра Фидосова като народен представител, след като тя реши да напусне Народното събрание заради скандала с тефтерчето.

Още по темата
Призивите за оставка на правителството от страна на председателя на ГЕРБ продължиха и днес. Според Борисов това е единственият начин ситуацията да се нормализира. Той не коментира дали партията му ще излъчи свои представители в парламентарните комисии и дали ще предложи зам.-председател на НС. Обстановката ще се нормализира, след като си подадат оставката и се направят предсрочни избори, всички това го знаят, отсече Борисов.

Темата премина и през отпуската на депутатите, която ще се гласува днес. Лидерът на ГЕРБ отново беше категоричен, че не трябва да има ваканция за депутатите. Днес народните представители от ГЕРБ отново се заканиха, че ще гласуват против.

Аз не знам от какво толкова се умориха, ядоса се Борисов. По негови думи депутатите трябва да разгледат Изборния кодекс през август, а не да излизат във ваканция.

При споменаването на отпуска темата моментално се върна върху въпроса естествен ли е загарът на Борисов. 

След като ГЕРБ бойкотираха парламента известно време, вчера те се появиха в пленарната зала заради актуализацията на бюджета, а тенът на Борисов веднага беше забелязан от политическите му опоненти и стана тема на обсъждане.

Разликата ли да покаже, намеси се зам.-председателят на ГЕРБ Красимир Велчев. До показване на разлика поне не се стигна. Борисов обаче призна, че не целият му загар е по наследство – лидерът на ГЕРБ хващал загар и на корта. По час и половина на ден спортувам на слънце или играя футбол или бия Краси Велчев на тенис на слънце, играя гол до кръста и се пека, разказа Борисов тайната на загара си.

След спортните обяснения лидерът на ГЕРБ се насочи към тоалетната, по пътя го последваха и журналистите.

Вие защо не висите пред другите стаи, обърна се към тях Борисов. Част от представителите на медиите тръгнаха и по стълбите към двете нули. Заповядайте, иронично подметна Борисов.

Като не се обръсна, 3 дена пишат вестниците, че не съм се обръснал. Добре, извинявайте, вие не ходите ли до тоалетна, вие не сте ли хора, поне Краси уважете, опита се Борисов да ръзпръсне насъбралите се журналисти. Той отговори обаче и на един задаван от вчера въпрос, а именно къде е зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Има дела и трябва да се подготви, лаконичен бе Борисов.

След излизането си от тоалетната Борисов тръгна към парламентарния стол. По пътя срещна една от секретарките на НС, която носеше диня, и обясни, че и той иска плод. В крайна сметка обаче се отказа и се насочи към парламентарното кафе, където се поспря при Владислав Горанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
5
 
15
 
! Отговори
Е, това е! преди 10 години
Пратихме Иван Костов при теменужките и сега ... Както са казвали някога нашите баби: "Ум царува, ум робува, ум ... патки пасе!"
210
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Точно аз и още много като мен избраха Бойко *** такива.Трябва да се намразим предварително ,че да гласуваме за Станишко и Топазки/Оре....ски/.Огледайте се ,ослушайте се и ще разберете че вашия любимец е пътник,защото е елементарен ,безличен ,комунистически,руски плъх.
209
11
 
36
 
! Отговори
MIISTER X преди 10 години
Един ден Бойко си гризе ноктите в парламента. Негов колега го вижда и го пита: - Абе, Боко, що си гризеш ноктите като малко дете? - Абе, пу - (плюе, това което е изгризал ) - чудя се, пу, това под ноктите ми дали е кал, пу, или са лай..а. - Я дай аз да опитам! Вторият опитва и казва: - Това са лай..а, бе брато! - Абе и аз така си мислех, щото иначе от де тая кал в гъ..а ми. . .
208
8
 
23
 
! Отговори
Ами да преди 10 години
Простакът не го търси, той сам се обажда
207
9
 
16
 
! Отговори
цъъъсс преди 10 години
тоя не го ли прибраха / ко прай в банкя / провенциалното селце на селската софия /
206
13
 
25
 
! Отговори
Лелеееееееееееее преди 10 години
тоя умора няма. толкова е елементарен и нагъл ,брутален,. Сега е като всички останали депутати и би следвало да прояви поне малко възпитание. и уважение към нас чрез тях,защото ние сме ги избирали,включително и неговите от ГЕРБ. Простакът не го търси, той сам се обажда.
205
6
 
19
 
! Отговори
magiv1 преди 10 години
А ти досега къде беше бе тъпан нагъл.И тоя ние е управлявал слепи хора още има.
204
6
 
26
 
! Отговори
wrc преди 10 години
Да се опитваш да мачкаш Цветанов е като да мачкаш таралеж с голо дупе!. Как е дупето Ви, г-н Борисов?
203
11
 
32
 
! Отговори
стига преди 10 години
Е НЕ , НЯМА ТАКЪВ НАГЛЯР !!!!!Ти богоподобни *** колко дни бе беше на работа в Парламента като депутат на ПП гроб ?????Как може ?? Ти , да се изказващ въобще ??? Нагъл , необразован , *** , не-помнещ,Хераковски селянин !!!Мястото ти не е в Парламента ,и създадената от теб всемогъщия групировка е за *** !!
202
5
 
6
 
! Отговори
izroda преди 10 години
vsicki koito utivat da stackuvat sa plateni ot gerbarite balgariq vinagi e bil v robstvo i taka shtesi ustane a toq kolko pari napravi za kratko vreme a naroda gladuva
201
7
 
24
 
! Отговори
байчарa от Сливен преди 10 години
С тоа тен направо прилича на Български Ром (байчар) от Сливен
200
3
 
10
 
! Отговори
of Titoti преди 10 години
Да! напълно възможно е, защото идеята на комунизма е нещо много хубаво ,за съжаление утопично.Нормално е един човек повярвал във тази идея да се опълчи срещу тези ,които са я опорочили!!
199
11
 
18
 
! Отговори
протестиращ преди 10 години
Хората на улицата протестират и срещу това недоразумение !
198
11
 
34
 
! Отговори
бай Онзи от село преди 10 години
Цялото управление на ГЕРБ бе цирк. Работата на ГЕРБ в Народното събрание след последните избори - също. Въобще ГЕРБ е голям цирк, на който много българи хем се смеят, хем симпатизират и най-лошото - гласуват за този цирк. Срам, голям срам Българино!!!
197
29
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Харизматична личност. Като си отвори устата завира комунистите в *** г**
196
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Снежана КметоваБраво на ВАС всеки българин съвестно трябва да РАЗСЪЖДАВА като ВАС-Наистина къде БЯХА близо 3 месеца?
195
13
 
10
 
! Отговори
Pimp C преди 10 години
Вярно е че е перде, но с кое е *** - на *** въпроси с *** отговори , или онзи пикаещия във фонтани е голям културтрегер.Отделно всеки издънил се в ГЕРБ бива изритван , за разлика от Р.Овч и ред ред други.....кръвопийци които има гледаме лицата 20 години ,как е възможно професията ти 20 години да е "депутат" държавата да е на дъното и още да си там.....
194
13
 
22
 
! Отговори
Evgeni Mincev преди 10 години
Boiko e edin prost ...
193
10
 
18
 
! Отговори
titoti преди 10 години
Уважаеми г-а от dnes.bg,ако, / АКО...АКО ../ уважавате малко от малко нашия език, би следвало коментари на ЛАТИНИЦА да не се публикуват. И: Възможно ли е човек който се е клел във вярност на Тодор Живков, сега да плюе комунистите ИСКРЕНО? Със Станишев двамата са големи артисти: добрия и лошия комунист в пиеската-демократична България.
192
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
kogato shwedite zakasneia, i romite ot filipovci mogat da rabotit v/u proekta za tena