Какво пък толкова се умориха в НС, мае се Борисов

Тайната на тена му: Спортувам гол до кръста и се пека!
Обновена: 26 юли 2013 14:02 | 26 юли 2013 11:26,
270
Какво пък толкова се умориха в НС, мае се Борисов
Бойко Борисов Снимка: Impact Press Group

В истински цирк се превърна изказване на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента. Борисов излезе от стаята на парламентарната си група и попадна под журналиститечска обсада заедно с колегата си – зам.-председателя на ГЕРБ Красимир Велчев. Двамата направиха разходка из кулоарите, следвани по петите. Темите се въртяха основно около това има ли тен Борисов или по-скоро е естествено мургав, трябва ли да покаже разликата си и откъде да си купи диня.

По темите от пленарната зала Борисов не беше многословен. Той не коментира въпроса, който постави Татяна Буруджиева от левицата, а именно трябва ли Цецка Цачева също да си подаде оставката заради скандала с тефтерчето на Филип Златанов.

По-рано днес депутатите прекратиха пълномощията на Искра Фидосова като народен представител, след като тя реши да напусне Народното събрание заради скандала с тефтерчето.

Още по темата
Призивите за оставка на правителството от страна на председателя на ГЕРБ продължиха и днес. Според Борисов това е единственият начин ситуацията да се нормализира. Той не коментира дали партията му ще излъчи свои представители в парламентарните комисии и дали ще предложи зам.-председател на НС. Обстановката ще се нормализира, след като си подадат оставката и се направят предсрочни избори, всички това го знаят, отсече Борисов.

Темата премина и през отпуската на депутатите, която ще се гласува днес. Лидерът на ГЕРБ отново беше категоричен, че не трябва да има ваканция за депутатите. Днес народните представители от ГЕРБ отново се заканиха, че ще гласуват против.

Аз не знам от какво толкова се умориха, ядоса се Борисов. По негови думи депутатите трябва да разгледат Изборния кодекс през август, а не да излизат във ваканция.

При споменаването на отпуска темата моментално се върна върху въпроса естествен ли е загарът на Борисов. 

След като ГЕРБ бойкотираха парламента известно време, вчера те се появиха в пленарната зала заради актуализацията на бюджета, а тенът на Борисов веднага беше забелязан от политическите му опоненти и стана тема на обсъждане.

Разликата ли да покаже, намеси се зам.-председателят на ГЕРБ Красимир Велчев. До показване на разлика поне не се стигна. Борисов обаче призна, че не целият му загар е по наследство – лидерът на ГЕРБ хващал загар и на корта. По час и половина на ден спортувам на слънце или играя футбол или бия Краси Велчев на тенис на слънце, играя гол до кръста и се пека, разказа Борисов тайната на загара си.

След спортните обяснения лидерът на ГЕРБ се насочи към тоалетната, по пътя го последваха и журналистите.

Вие защо не висите пред другите стаи, обърна се към тях Борисов. Част от представителите на медиите тръгнаха и по стълбите към двете нули. Заповядайте, иронично подметна Борисов.

Като не се обръсна, 3 дена пишат вестниците, че не съм се обръснал. Добре, извинявайте, вие не ходите ли до тоалетна, вие не сте ли хора, поне Краси уважете, опита се Борисов да ръзпръсне насъбралите се журналисти. Той отговори обаче и на един задаван от вчера въпрос, а именно къде е зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Има дела и трябва да се подготви, лаконичен бе Борисов.

След излизането си от тоалетната Борисов тръгна към парламентарния стол. По пътя срещна една от секретарките на НС, която носеше диня, и обясни, че и той иска плод. В крайна сметка обаче се отказа и се насочи към парламентарното кафе, където се поспря при Владислав Горанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
11
 
10
 
! Отговори
к преди 10 години
Вижте наглоста на ненастърганата деПутатка Мая Манолова m.vbox7/play:d2c9ca704b
190
22
 
33
 
! Отговори
77 преди 10 години
БОЖЕ И ТОЗИ НИ УПРАВЛАВАШЕ И ДОРИ ИМА МЕРАК ЗА ОЩЕ ...ПО ПРОСТОВАТ РЪКОВОДИТЕЛ ОТ ТУРСКО РОБСВО ДО СЕГА НЕ Е ИМАЛО
189
17
 
17
 
! Отговори
Глас от улицата преди 10 години
Ти като не знаеш, от какво толкова са се уморили, аз от къде да знам. Ти си в Народното събрание, теб избраха за народен представител. Не задавай глупави въпроси, макар и да ти прилича.
188
16
 
17
 
! Отговори
Аз съм mmmmm преди 10 години
Хващам се на бас, че в тихите нощи в прилив на интимност, Моника слага изкуствен член и го почва Сергей Дмитриевич. А той, нали е много интелигентен, пее Интренационала с пълно гърло.На сутринта се обажда ментора, Ахмед Демир да дойде и той да ощастливи лидера.После на чаша кафе, тримцата четат Капитала, нали трябва да са по-интелигентни от Борисов.
187
16
 
15
 
! Отговори
Mister X преди 10 години
Бойко пък взел да си мисли:"Абе,аз му дадох апартамент,ама сега има да си правят таш..к с мен в парламента..."Тогава Цветанов предложил на Борисов:- Ако изядеш лайн..то ще ти върна апартамента.Бойко с незабавна готовност хваща клечката и доизяжда ***..о.Свършват и продължават обиколката на квартала.По едно време единия вика на другия:Брато абе кой какво спечели от тоя бас,а!?
186
14
 
12
 
! Отговори
Mister X преди 10 години
Един ден Бойко Бирисов и Цветан Цветанов обикаляли квартала. По едно време виждат едно лай.о на улицата и решили да се хванат на бас. Бойко казал на Цветанов:- Ако изядеш това лай.о ще ти дам един апартаментПозамислил се Цветанов, но все пак това си е цял апартамент - грабнал една клечка и започнал да си хапва.Продължили обиколката по едно време виждат още едно лай.о на улицата.Цветанов си мислел:"Абе,от тоя взех един апартамент ама сега има да си правят таш..к с мен в службата... "Бойко пък взел да си мисли:"Абе,аз му дадох апартамент,ама сега има да си правят таш..к с мен в
185
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Той как да знае като не се вясва там?! И какво толкова сте го запреследвали? Той като има нещо за казване става като датчик за микрофони. Пишете истински новини, хората не ги интересува какво прави Борисов по кортовете, а какво прави за избирателите си! За другото има жълта преса, вземете се малко в ръце!
184
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 180И към вас съвет - пише се порасТнете, с Т.
183
18
 
16
 
! Отговори
z преди 10 години
Егати *** парче! Срам ме е, че бях свидетел на "управлението" на тази елементарна, престъпна частица! Мошеник, страхливец и очевиден престъпник! НИКОГА ПОВЕЧЕ МУТРОФАШИЗЪМ!
182
10
 
17
 
! Отговори
Mdaa преди 10 години
Значи нашия си джитка тенсиче, пече се, еВка си журналистки от водещи медии, изкара си една хубава ваканцийка за наша сметка и сега видите ли Тиквун бил загрижен за работата на парламента.Ех Боко, Цецо да ти направи деца с големи уши, Фидоска да ти ги роди, Цецка да ти ги храни с филии мас, а ти да се кълнеш в тях.
181
11
 
19
 
! Отговори
Аз съм mmmmm преди 10 години
Тук повечето са:Комунисти, комсомолци и винаги готови, абе вие не сте хора а желязо или :Не човек, комунист, просъска агента фашист /може би в ролята Сидеров/ХахахахаСлед това построихте заводите, светлото бъдеще и най-накрая КОМУНИЗМА хахахахахаБяхте БКП, сега сте БСП, след някоя друга година, може да станете нещо друго.Толкова години, СРАМ, СРАМ,СРАМ пък и Скравена, Белене, Ловеч.......бой с тоягите.Отивайте в историята.
180
10
 
12
 
! Отговори
Снежана Кметова преди 10 години
Ами той си почива вече три месеца и сега му се преработи. Абе да бяха се уговорили какво да говорят. Шефа им /ББ/ казва, че работели в централата, а пък послушковците казват, че обикаляли страната и се срещали с избирателите си, т. е. пак работели. Ама на това му се казва предизборна кампания, а пък изборите приключиха преди близо три месеца
179
1
 
7
 
! Отговори
S.Diankov USA преди 10 години
Kak ste?Az Sam mnogo OK.,pozdravi ot slanceva Kalifornia
178
9
 
4
 
! Отговори
h преди 10 години
Вижте наглоста на ненастърганата деПутатка Мая Манолова vbox7/play:d2c9ca704b
177
1
 
2
 
! Отговори
ho ho преди 10 години
До Гълъбтук сигурно има и депутати, те са си сложили +
176
8
 
16
 
! Отговори
Дядо Петър преди 10 години
Нарцисраният *** не издържа.И се върна пред микрофоните и камерите. Защото без тях той очевидно не може да живе.И отново ни засипа с идиотщините си.Докога ще го търпим?
175
6
 
14
 
! Отговори
Ая преди 10 години
Наглец и престъпник това е Боко.
174
2
 
2
 
! Отговори
ho ho преди 10 години
До съмнениеами ако си гледал и чул поне едно искане от протеста щеше да разбереш, но си малък и зелен още, не винаги когато не искаш едно искаш противоположното му, можеш да НЕ ИСКАШ две и повече неща едновременно
173
1
 
1
 
! Отговори
Аз съм mmmmm преди 10 години
До 24gТи си комунист или социалист, що ли?
172
4
 
9
 
! Отговори
Ъ ! преди 10 години
Сега да имаше една дебела филия с мас-еха-а-а-а-а.............