Темите от деня в коментара на Борисов... от Facebook

Лидерът на ГЕРБ подхваща темите за МВР и шефа на АПИ
27 авг 2013 19:42,
195
Темите от деня в коментара на Борисов... от Facebook

Фалшивите профили в социалните мрежи станаха много и искам да обявя, че това е единственият истински и зад всичко написано тук стоя аз, написа този следобед в профила си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Ето защо и първият ми коментар е свързан с актуалните събития от днес, които намирам за недопустими", пише той и допълва.

Още по темата
"Информацията, която МВР иска ГЕРБ да им предостави за партийните си членове във Варна, е скандална. Защо МВР се интересува от политическата принадлежност и личните данни на тези хора?

Само на последните избори за нас гласуваха над милион и сто хиляди българи. Сами разбирате колко непосилна задача ще се окаже това за МВР. Мисля, че имат много по-важна работа да вършат. Но това само ни амбицира. Това е неприятният аромат, който новата Тройна коалиция оставя от управлението си.

Неприятно е и че Лазар Лазаров беше освободен от Агенция "Пътната инфраструктура". Стотиците километри магистрали, трилентови пътища, естакади и мостове, които заедно построихме, до голяма степен успяха да накарат Брюксел и българите да забравят за "Батко и Братко". Но за съжаление новата Тройна коалиция е на път отново да ни върне във времето, в което еврофондовете ни бяха спрени и българските граждани ще бъдем лишени от тази благодат, която предоставят европейските средства.

Благодарение на фондовете днес имаме Тракия, Струма, Хемус-Белокопитово, Люлин, метрото, Околовръстното на София", завършва поста си бившият премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
0
 
1
 
! Отговори
НА - АШ преди 10 години
смея ли да коментирам ББаш коментатора
165
1
 
4
 
! Отговори
ив! преди 10 години
Борисов - Най-добрия! Това е!
164
1
 
1
 
! Отговори
Ганка Коева преди 10 години
До 5f5И кои са великите идеи?
163
1
 
6
 
! Отговори
неинтелигентен преди 10 години
като 4ета коментари изпълнени със злоба в които се използва език тип Мишо шамара се 4удя къде е прокламираната интелигентност на българина!
162
4
 
9
 
! Отговори
Паскалева преди 10 години
Борисов е единствения, който никога не е спазвал дистанция от народа! Моите адмирации!
161
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ei POJARNIKAR tova deto ti pravi na naroda 3g. i polovina 6teti se vra6ta na tebe i semseleto ti mrasno pojarnikarsko moje6 dasi siguren v tova kolok kletvi si izql tlolko tap nesi rano ili kastno tazi prazna tvoq pojarnikarska kratuna 6e puka v adski maki pojarnikar dolen
160
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
STIGA STE MU OBRASHTALI VNIMANIE BE ZAREJETE GO TOIA PALIACHO
159
6
 
1
 
! Отговори
123 преди 10 години
Скъпи сънародници, попаднах случайно на една страничка, прочете я. VPOANALITICS.Com в полето търсене напишете Как умирает Болгария в обятиях евросоюза. Шокилан съм, отчаян съм..............
158
11
 
7
 
! Отговори
фондовете преди 10 години
"Благодарение на фондовете днес имаме Тракия, Струма, Хемус-Белокопитово"... благодарение пак на фондовете имаме 50% безработица на хората до 25 годиншна възраст.
157
1
 
7
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
Б-я си остава на същото социално и икономическо ниво поне до 2050 година-Официален доклад на ООН подкрепен от ЕК.
156
13
 
12
 
! Отговори
майка и баба преди 10 години
Това същество олицетворява за мен всчико грозно, пошло, долно, мръсно, нахално, крадливо, подло в живота. Всеки друг, но не и този безмозъчен самовлюбен червей!!!
155
5
 
5
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
До 123Днес има толкова велики идеи,че Бойковите пасти да ядат!!!!!!
154
4
 
2
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
До 123Днес има толкова велики идеи,че Бойковите пасти да ядат!!!!!!
153
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
I revna MUTRATA ta cqla Balgariq go 4u ei cirkadjiiq ti negili prave6e sa6tite ne6ta MUTRO
152
13
 
9
 
! Отговори
Dona преди 10 години
Blagodarenie na vas gospodin Borisov nie obiknovenite hora edva prejivqvame.....
151
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
1.Бойко Борисов - комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР.2.Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС ! Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.3.Цецка Цачева партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.4.Николай Младенов комсомолски секретар , племенник на Пешо Танкиста , и син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на
150
17
 
16
 
! Отговори
българка преди 10 години
Кой ли нормален човек се интересува от празнословието на този неук и *** индивид ?! Моля ви , спестете ни глупостите му !
149
17
 
20
 
! Отговори
кака преди 10 години
ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С БРЪТВЕЖИТЕ НА БОКО?ПИСНА МИ ОТ НЕГО!П И С Н А М И !!!!
148
14
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
долен комунист,селските ти номера нямат край,това което си научил от тато го прилагаше без да имаш грам мозък,че при пазарна икономика това не става и разби малкия и среден бизнес с *** полицещина.
147
9
 
10
 
! Отговори
sara преди 10 години
Ако някой вземе да медитира върху портрета на ББ, затворен една седмица в стая без прозорци, ще се превърне в самовлюбено, доволно прасе.