Борисов към симпатизанти: Мобилизация, да ги свалим!

Той показа, че няма грехове, след като премина през постницата на Св. Атанасий
Обновена: 29 авг 2013 16:59 | 29 авг 2013 14:36,
315
Борисов към симпатизанти: Мобилизация, да ги свалим!
Бойко Борисов и Дядо Галактион. Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова да бъде свалена от власт "неестествената коалиция", която управлява в момента държавата.

Заради хакването на Facebook страницата си, той заяви, че призовава за това през медиите.

"Днес през Facebook страницата си щях да призова всички наши съмишленици – да свалим от власт тази неестествена коалиция. Сега призовавам всички към мобилизация. Няма българин или мюсюлманин в страната, който да гласува за "Атака" и ДПС, ако те са заедно", настоя Борисов при посещението си в Стара Загора.

Още по темата
По повод изказването на Сергей Станишев, че ще се намаляват цените на тока и парното, а ще се вдигат пенсиите, Борисов нападна лидера на столетницата, че от популизма минава вече в сферата на наглия популизъм.

Бившият премиер се съгласи с тезата на президента Георги Първанов (2002 – 2012 .г.), че в момента управляват кръгове.

"Това е безспорна истина за цялата страна. Орешарски е една кукла на конци. Съвсем други хора определят политиката на правителството. Една клика, без да е избрана, взима решенията. Това е много тесен кръг около Моника Йосифова и Станишев и част от ръководството на ДПС. Това са кръговете", каза Борисов и призова за незабавната оставка на правителството.

"Напълно съм съгласен с Първанов в тази посока. В момента БСП изобщо няма моралното право, тя не е легитимна да прави нито смени, нито каквото и да било. Тя не е първа политическа сила", отсече той.

Бойко Борисов обяви, че уважава бившия президент Първанов, но го посъветва да не прехвърля върху него личната му кадрова грешка с издигането на Сергей Станишев за лидер на БСП.

"Може би тогава си е мислил, че подобен мек човек ще бъде послушен, но така или иначе - сега всички ние сме принудени да берем плодовете от тази негова кадрова грешка. Има толкова кадровици в БСП, че са повече от членовете", допълни лидерът на ГЕРБ.

Той каза още, че е съгласен и с още една теза на Първанов, че БСП вече не е голяма, а още по-малкото - социална партия.

"Ние винаги сме казвали, че там има една организирана група, клика, която разпределя постовете в държавата, която управлява нелегитимно, непрозрачно, в сговор с националистите от "Атака", което ще е много тежък проблем за Станишев и в европейски и във вътрешен план", заяви Бойко Борисов.

По думите му тази безпомощна кадрова политика потвърждава думите на Първанов, че БСП няма никаква банка кадри, никакъв управленски потенциал, нито възможност да управлява.

"И управлява само на базата на интригата, непочтеността, лъжата. Три абсолютно несъвместими партии - етническата партия ДПС, националистите и комунистите - заедно. Никой българин няма да гласува за такава комбинация, ако бъде обявена предварително", категоричен бе той.

В коментар на връщането на ГЕРБ в парламента от есента и желанието им да оглавят 1/3 от комисиите, лидерът й заяви, че нито той, нито Цветан Цветанов, нито пък Вежди Рашидов ще участват в парламентарните комисии.

В града на липите Бойко Борисов дари 25 000 лева за ремонт на храм "Свети Атанасий" край Чирпан и премина през постницата на светеца.

Постницата представлява тясна дупка в скалата и успешното преминаване през нея означава, че човекът няма грехове.

Пред журналисти Борисов каза, че през тази дупка заради греховете си няма да могат да преминат някои представители на ДПС и на Министерския съвет. 

Пред храма бившият премиер пък бе посрещнат от Старозагорския митрополит Галактион, който отслужи молитва за здраве и успехи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
12
 
40
 
! Отговори
гост преди 10 години
Този спряха да го убиват и започнаха да го ХАКВАТ.
18
14
 
31
 
! Отговори
8888* преди 10 години
Лично за не вярвам ,че са му хакнали профила.По-скоро Сретен Йосич му е пратил покана за приятелсво и тоя в момонт на паника сам си го е заличил.
17
14
 
27
 
! Отговори
не съм чел статията преди 10 години
МИЛИЯТ МИ БЕЗГРЕШНИК ТОЙ, КОЛКО МНОГО Е ЗАБЛУДЕН, ЧЕ МУ ВЯРВАМЕ!НЕ СЪМ
16
9
 
26
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
Немъ 'ъ псувате ТИКВИЧА.ЕПА ОН САКА ДА СВАЛИ МАЙЧЕТО МАНОЛОВА ЩОТО ОНО 120 КИЛОТО СИРЕЧ Искрето фидоската му се види бая зор и за един баш бандит.
15
8
 
50
 
! Отговори
Пожарникарю, преди 10 години
И аз съм "за" да ГИ свалим, обаче в понятието "ги" влизаш и ти!
14
1
 
37
 
! Отговори
Нике1класик преди 10 години
Помня че през 1997,Иван Костов нарече Георги Първанов човека на СДС в БСП!През 2010 пък един известен червен генерал се хвалеше пред Първанов и Станишев че лично той е открил Бойко Борисов за политиката!...Без коминтар....Абе *** ***
13
25
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Винаги точен към коментарите на БСП
12
12
 
54
 
! Отговори
възмутен преди 10 години
Е.....и и наглеца! Почти четири години се подиграваше с цял един народ, сееше омраза и интриги; настройваше всеки срещу всеки; дори и цели съсловия насъска едни срещу други; един лев не даде на пенсионерите и после пенсионерите били изяли фискалния резерв; отряза майките и им замрази парите на 240 лв. при положение, че МРЗ е 310; искаше законна лихва от 7 ли 10 % ли бяха от фирмите, за да може държавата да им плати изработеното; изкара стотици хиляди на улицата безработни.Такава наглост е нямало
11
13
 
24
 
! Отговори
Николов преди 10 години
Интересно как може да се съобщи на народа,че се вдигат пенсийте и се намаля тока без да е популизъм?Може би като паднат от власт и да сложат отпред Щяхме да вдигнем....
10
8
 
52
 
! Отговори
kiro преди 10 години
Кой иска да сваля правителството-Бойко,кой иска да сваля правителството -протестиращите : е ясно е едно към едно че протестиращите и герб са едно и също.
9
5
 
24
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
do 15: Сигурно някой нов архонт.
8
17
 
67
 
! Отговори
Престанете преди 10 години
Умолявам Ви -спрете да го коментирате този *** -Вие по този начин помагате за деградацията на българския народ !
7
15
 
43
 
! Отговори
питанка преди 10 години
Кой е този-със синята раирана фланелка-до митрополит Галактион?!
6
8
 
26
 
! Отговори
чочо преди 10 години
Познавам един човек, който за всеки грях, ако беше перка ,в ада щяха да го направят вентилатор като в стария виц. Мина през тесния процеп на Рилския манастир като ***.
5
17
 
57
 
! Отговори
силвия преди 10 години
Ти ли бе Боко нямаш грехове а подземния свят,мафията, контрабандата ти мислиш че хората не са проговорили досега ли леле какво те чака след някой месец *** жална
4
17
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕтОЯ Е БОЛЕН ОТ АЛЧНОСТ И МАНИЯ ЗА ВЛАСТМАНИЯТА МУ ЗА ВЕЛИЧИЕ СИ Е ХРОНИЧНА, А ИДИОТИЗМА ВРОДЕН
3
30
 
67
 
! Отговори
TANKIST преди 10 години
БОБКО, това да не тие 2009 бе бастунь, ще си свалиш гащите в тоалетната, друго надали.
2
38
 
67
 
! Отговори
ИВО преди 10 години
ТОЯ ЛУД ЛИ Е ГРАД ЧИРПАН Е 85% КОМУНИСТИЧЕСКИ КАК НЕ СА ГО БИЛИ ТАМ ЧЕ И ВАДЯТ НОЖОВЕ ТОЙ ГИ ПРИКАНВА ДА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ ПРОСТОТИЯТА НА БОКО НЯМА СПИРКА НО ТОЙ НЯМА ДА Е НА ВЛАСТ ХОРАТА ИСКАТ ПРОМЯНА ТОВА Е СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ
1
60
 
47
 
! Отговори
lemmy преди 10 години
Прав си ББ . Стига са ни оправлявали БКпари и Турци . Аи стига