Борисов към симпатизанти: Мобилизация, да ги свалим!

Той показа, че няма грехове, след като премина през постницата на Св. Атанасий
Обновена: 29 авг 2013 16:59 | 29 авг 2013 14:36,
315
Борисов към симпатизанти: Мобилизация, да ги свалим!
Бойко Борисов и Дядо Галактион. Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова да бъде свалена от власт "неестествената коалиция", която управлява в момента държавата.

Заради хакването на Facebook страницата си, той заяви, че призовава за това през медиите.

"Днес през Facebook страницата си щях да призова всички наши съмишленици – да свалим от власт тази неестествена коалиция. Сега призовавам всички към мобилизация. Няма българин или мюсюлманин в страната, който да гласува за "Атака" и ДПС, ако те са заедно", настоя Борисов при посещението си в Стара Загора.

Още по темата
По повод изказването на Сергей Станишев, че ще се намаляват цените на тока и парното, а ще се вдигат пенсиите, Борисов нападна лидера на столетницата, че от популизма минава вече в сферата на наглия популизъм.

Бившият премиер се съгласи с тезата на президента Георги Първанов (2002 – 2012 .г.), че в момента управляват кръгове.

"Това е безспорна истина за цялата страна. Орешарски е една кукла на конци. Съвсем други хора определят политиката на правителството. Една клика, без да е избрана, взима решенията. Това е много тесен кръг около Моника Йосифова и Станишев и част от ръководството на ДПС. Това са кръговете", каза Борисов и призова за незабавната оставка на правителството.

"Напълно съм съгласен с Първанов в тази посока. В момента БСП изобщо няма моралното право, тя не е легитимна да прави нито смени, нито каквото и да било. Тя не е първа политическа сила", отсече той.

Бойко Борисов обяви, че уважава бившия президент Първанов, но го посъветва да не прехвърля върху него личната му кадрова грешка с издигането на Сергей Станишев за лидер на БСП.

"Може би тогава си е мислил, че подобен мек човек ще бъде послушен, но така или иначе - сега всички ние сме принудени да берем плодовете от тази негова кадрова грешка. Има толкова кадровици в БСП, че са повече от членовете", допълни лидерът на ГЕРБ.

Той каза още, че е съгласен и с още една теза на Първанов, че БСП вече не е голяма, а още по-малкото - социална партия.

"Ние винаги сме казвали, че там има една организирана група, клика, която разпределя постовете в държавата, която управлява нелегитимно, непрозрачно, в сговор с националистите от "Атака", което ще е много тежък проблем за Станишев и в европейски и във вътрешен план", заяви Бойко Борисов.

По думите му тази безпомощна кадрова политика потвърждава думите на Първанов, че БСП няма никаква банка кадри, никакъв управленски потенциал, нито възможност да управлява.

"И управлява само на базата на интригата, непочтеността, лъжата. Три абсолютно несъвместими партии - етническата партия ДПС, националистите и комунистите - заедно. Никой българин няма да гласува за такава комбинация, ако бъде обявена предварително", категоричен бе той.

В коментар на връщането на ГЕРБ в парламента от есента и желанието им да оглавят 1/3 от комисиите, лидерът й заяви, че нито той, нито Цветан Цветанов, нито пък Вежди Рашидов ще участват в парламентарните комисии.

В града на липите Бойко Борисов дари 25 000 лева за ремонт на храм "Свети Атанасий" край Чирпан и премина през постницата на светеца.

Постницата представлява тясна дупка в скалата и успешното преминаване през нея означава, че човекът няма грехове.

Пред журналисти Борисов каза, че през тази дупка заради греховете си няма да могат да преминат някои представители на ДПС и на Министерския съвет. 

Пред храма бившият премиер пък бе посрещнат от Старозагорския митрополит Галактион, който отслужи молитва за здраве и успехи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
6
 
4
 
! Отговори
жуси преди 10 години
да използваме феновете на борисов да изгоним тия а пък после и него да натирим..и да си намерим добри професионалисти морални хора да управляват
198
23
 
8
 
! Отговори
весела преди 10 години
българино! осъзнай се! септември всички на мегдана! стига молби стига чакане. тоя *** сам няма да се измете. По-свестен политик от Бойко за сега НЯМА! ДА СЕ СЪБЕРЕМ!
197
7
 
9
 
! Отговори
Нике1класик преди 10 години
Тоя Бойко май наистина твърдо е решил да става ***.ал!Сега иска да сваля Съргей!А,цуни-гуни ли искаш бе ***?
196
8
 
18
 
! Отговори
Honorik358 преди 10 години
бойко,стига си мечтал за власт!Повече мутри-диктатори като теб и цецо не искаме!
195
4
 
6
 
! Отговори
Honorik358 преди 10 години
До АнонименКато си съгласен,ходи се гръмни!
194
6
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
На мерника са Бойко, Цецко, Фидоска и Цецка - изметени от политиката за да бъде България по-добре !
193
0
 
10
 
! Отговори
Dedeff преди 10 години
Продай си нивата,купи си пушка и всички под мерника.
192
11
 
9
 
! Отговори
Гошо... Tъпото преди 10 години
До ТаневЗнам го тоя бизнесмен, и на мене ми се оплаква, обаче шурея ми каза, че бил избягал от лудницата и това му бил коронния номер - да плюе по гербаджиите. Някакъв потомствен шумкарин бил, *** и в червата и 2009 откачил следизборно. То и аз да ме прости Господ бях голям русофил, но сега не си и помислям такова нещо, искам да си пречистя душата. Грях е рубладжийството, братя мои, от лукаваго е! Само ГЕРБ! Амин!
191
8
 
10
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
То бива наглост ама тоя избива рибата с бомби
190
10
 
30
 
! Отговори
Танев преди 10 години
Eдин познат бизнесмен ми разказва днес: "Откакто гербаджиите паднаха от власт, дойдох на себе си. То преди това беше натиск, рекет, изнудване, натиск, рекет, проверки, тормоз, безсъние - и то не защото спазваха закона, а за да ме смачкат и да им пусна нещо сериозно в абичката".Замислих се какви "демократи" били тези гербаджии. Не че не ги подозирахме в организирана престъпна група, ама направо се нагло, когато пак ми говорят за морал и напират да се върнат на бял кон с лъжи и популизъм. Баста!
189
19
 
17
 
! Отговори
Влади-Миp преди 10 години
Все повече ме кефи тоя пич. Дълго време се прехласвах по *** и боготворях техния во-жд ***-ин, но сега разбрах, че нашето си е най-хубаво. Само ГЕРБ, дерзайте г-н Борисов!
188
11
 
8
 
! Отговори
Нике1класик преди 10 години
Айде бе!Забранете я тая БСП!Иван Костов през 1997 защо не му мина и през ума да забрани БСП?Да предположим че през 2020 година в България е забранена БСП обаче целия народ целия народ тогава ще знае че комунистите са члена на БКП Бойко Борисов,щатния комсомолски секретар Петър Стоянов,оня *** дето издевателствал преди 1989 над десиденти Емил Стоянов,Цецка Цачева,Цветан Цветанов и прочие!СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩА БСП ЩЕ СИ СЪЩЕСТВУВА ВОВЕКИ ВЕКОВ!
187
1
 
6
 
! Отговори
Мария-Мира Минкова преди 10 години
БЪЛГАРИЯ , след като бе повалена, но НЕ И ПРОВАЛЕНА,благодарение на неистовите УСИЛИЯ и непоклатимата ВОЛЯ за издигане и утвърждаване на НАЦИОНАЛНИТЕ ПРИОРИТЕТИ над партийните от ЕДИННАТА В БОРБАТА ЗА НЕЙНОТО ОЦЕЛЯВАНЕ ПП ГЕРБ, беше атакувана и ПРОДЪЛЖАВА да е ,от нахлуващи през всички граници ,,неканени гости"..Като че ли е безчувствено УБИТО животно от лъвовете или др.хищници в пустинята....СТИГА манипулации и злоупотреба с НАРОДНОТО ДОВЕРИЕ И ДОСТОЙНСТВО! Благодаря!
186
1
 
12
 
! Отговори
eve1 преди 10 години
Спасението е само едно-закон за лустрацията т.е.забрана на всички досега участвали в управлението на държавата да имат право да се кандидатират отново за това.Всички досега участвали в управлението със своето действие или бездействие са виновни за сегашното трагично положение.
185
2
 
7
 
! Отговори
gost преди 10 години
онзи казал намаление на тока посслеедния месец си компенсираха цените от великото намелние на тока за кво намаление на ток говорим не знам се една е
184
25
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сритай им задницити на *** Боби !!!
183
18
 
13
 
! Отговори
dobrodetel преди 10 години
Хаха септември,ще бъде май.Точно така септември,ще ви бием шута и май избори. Гадни комунисти и платени наркомани.
182
10
 
22
 
! Отговори
:) преди 10 години
..Последни молитви, чедо...Но, този път не парата ти решава, а народа /като никой път/. Аман от теб, чадо. Аман от ГЕРБ. Тази година беше плодоносна за тикви, чадо. Какви ли не ги изкара, чадо, какви не дивотии и простотии изприказва. И още един грях понесе, чадо..Евгени, по делото Цветанов. Що го затри бе, чадо? Я, кажи на бедния глупав народ, дето за теб иска да гласува, за фондацията, която оглавява и ръководи дъщеря ти чадо! Я, кажи на простите избиратели за милиардите окрадени от тях, чадо.
181
9
 
25
 
! Отговори
AQ преди 10 години
Тоя защо не седне да си дочете Винету.
180
12
 
24
 
! Отговори
Мобилизация преди 10 години
Айде сички Тикви на мегдана!